Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ☹ ☹ ☹ ☹ je to smutne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ,moja, ale ja verim,ze pod vianocny stromcek pride darcek, ktory ocakavas 😉 😉 .Moc ti to prajem.Nooooo ja este neviem co by som urobila,ako ho prekvapila s tym, este mam cas 😉
@monika2712 monika, tak prosim ta, budme teraz.... 😨 ja uz babo vyslovene potrebujem. sice neviem jak vyzijeme z nasich prijimov, ale musime. viem, ze tazsie to bude s vyssim prijimom a bez baba 😖
@mukesina no je.. ale tak prec so zlymi myslienkami... musime verit ze tehu raz pride.. ale hlavne ze donosime zdrave babatka... dnes som behala po obchodoch, kukala som nieco kamoske pre synceka, tie babatkovske vecicky su tak krasne, ze som ani vybrat nic nevedela.. vsetko sa mi pacilo... uz by som chcela kupovat pre moje 🙂
@katussska24 hm aj ja ho uz potrebujem.. ty mas kati este kopec rokov naskok predomnou.. stihnes este aj 3 deti neboj! 😀
@monika2712 ale vsak nejde o to kolko je predomnou....podstatne je co prezivam 😀 a to je velkaaaa tuzba 🙂
@katussska24 jaaaj akurat som si kukla este raz ten tvoj vek.. ach jaj.. zavidim ... 😠
@monika2712 ale prestaaan...par rokov hore dole 🙂
@katussska24 tak ale 5 neni par!!! 😀 😀 no este 4 riadky a mam dostrikovany treti stvorec. dneska to flakam.. ale o chvilu ide ordinacia tak budem kukat a strikovat... musim to dneska dokoncit aspon.. takymto tempom bude deka o rok.. 😀
@monika2712 no tak sup sup, ze by si to stihla kym pride babo 😀
inak....je toto normal? pot tom mojom mega menu, jahodovej tasticke zacinam mat hlad....po 2 hodinach ked som sa napraskala...pomoooc...toto uz je na gastro 😝
@katussska24 no pekne.. ja som mala dneska rybaci den, na obed lososovy salat, udeny losos, a na veceru udena makrela.. sak co by ne... ale rybka je zdrava..
stvorceky dostrikujem, to sa nebojim, len do zhackovanie dokopy bude este trvat... ach jaj.. ale tak. je to pamiatka na mamcu, tak to musim dokoncit. 😉
@katussska24 vitaj v klube... ja tiez jem vselico a vela v poslednej dobe 😀
@mukesina spravila som si ten ovu test... zatial este schne. ale uz teraz je na nom vidno slabunku ciarku druhu. taky silnejsi duch. 😉
@monika2712 ano prec, mas pravdu,hadam, aj my raz budme tehu 🙂 🙂 🙂
Ejha tusim sa nam roztrhne vrece s tehulkami za chvilku 🙂
@monika2712 strikujes deku? ako to robis? ja som minule rozmyslala, ze oprasim hackovanie... musim si od nasich zobrat vsetky tieto zalezitosti. mamina sa tomu kedysi venovala. ale odkedy babka umrela, tak to nechce ani vidiet..
@asemilka 🙂🙂🙂
@asemilka @monika2712 ja som sa vzdy chcela naucit strikovat 😉 moja babka krasne veci strikuje, asi pojdem za nou nech ma to nauci
@asemilka hej dokoncievam po mame, stihla spravit 46 stvorcekov, na deku mi treba 60, pod jednou takou prave som, su to stvorceky ustrikovane a zhackovane dokopy, len klasikcy hladko, ja to viem od malicka, mama ma to naucila, aj hackovat ale to este musim kuknut na nete ako sa to robi, inak je to presne ta vec co si clovek pamata cely zivot, jak som chytila ihlice hned som vedela co s nimi.
@monika2712 ja som mala problem vzdy so zakladnym riadkom, ked som strikovala... ale potom to uz slo. len dllllho som nedrzala nic take v rukach. najprv som na to nemala trpezlivost... a teraz neviem, ci si na to trufnem 😀
@mukesina nieco papat treba...

@katussska24 hm kati.. bodaj by... som ti hovorila, ako ta vystiskam ked budeme obe bruchate!! 😀 😀 😀 sa tes.. ani dychat nebudes vediet!!