icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
8. dec 2011

No uz mam aj pomocnika.. asi som dostrikovala 😀

monika2712
8. dec 2011

@asemilka no prvy riadok bol problem... robila som ho asi na 4 krat... 😀

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 tusim si sa minule divila, ze joziho klbo nezaujima... ale ihlica mu viditelne chuti 😀 ja som raz nasej lize kupila v petshope take male klbka vlny na hrane... kriklavo oranzove a kriklavo zelene... nedala na ne dopustit 😀

monika2712
8. dec 2011

A takto vyzera ta hotova.. teraz mam ale mensie stvorceky ako su na nej..

monika2712
8. dec 2011

@asemilka hej sibrinkovanie s ihlicou sa mu zapacilo viacej.. klbko sa nehybe tak to neni taka fun..

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 nasa este strasne lubi slamky... kradne ich z pohara 🙂 a ihlica sa jozimu mozno paci preto, ze sa hybe a ma pocit, ze ju moze lovit 🙂

monika2712
8. dec 2011

@asemilka hej presne 😉

mukesina
8. dec 2011

@asemilka ked nie som slepa, tak ju vidim 😉 to je palicka na pravo?

asemilka
8. dec 2011

@mukesina medzi ruzovou a takou, co sa javi ako cierna. tak v 2/3 priestoru medzi konrolnou ruzovou a tou ciernou. to cierne je len tien... odliepa sa testovacia cast... proste ta palicka blizsie k tomu tienu... ja ju tam vidim... ale dost dobre si to mozem aj namyslat...

mukesina
8. dec 2011

@asemilka tak ja ju tam vidim 😉

asemilka
8. dec 2011

@mukesina cisto teoreticky by ten test mal byt sneho biely... len s kontrolnou palickou... 😀

mukesina
8. dec 2011

@asemilka ja si myslim, ze si tehu 😉 ,pockame do pondelka a uvidis, krasne 2// na tehu teste

asemilka
8. dec 2011

@mukesina no... tak to este bude dlhe cakanie 😀 ja som skor zvedava na teba 😉 zajtra sa sem kuknem hadam aj v robote. uvidim, kolko sa nam toho navala. ale najneskor vecer som tu 😉 drzim palce 🙂

kukucg
8. dec 2011

@monika2712 no moja asi tu este potvrdnem aj ja 😠 tiez mi to tento mesiac strajkuje, 15 dc hlien uz konci, ovu testy furt negativne a teplota stoji 😝 sme sa dohodli ze budeme spolu tak asi moja ovu caka na tvoju 😀

monika2712
8. dec 2011

@kukucg no moja ovu uz je davno fuc.. 😀 a mozno mas len blbe ovu testy, aku znacku mas? mne nidky nevysli poriadne pozitivne...

kukucg
8. dec 2011

@monika2712 No moja asi ani nedojde 😠 no mam rapiclear ine v lekarni nemali, ale aj BT iba nezmyselne skace aj ked je fakt ze nemam dobry teplomer a obcas aj blbo meriam.. ale aj tak 😝 😝 nevyzera to velmi nadejne

monika2712
8. dec 2011

@kukucg no mne vysli duchovia aj vtedy ked som mala potvrdenu ovu z krvi, takze na tvojom mieste beriem aj duchov za pozitivnych, aj ked rapiclear mi jeden vysiel pozitivny... a teplota skace? no mozno je to fakt tym teplomerom... mne dneska vyznacil graf ovulku na pondelok, ale myslim ze to je blbost a bola skorej.. ale linuska mi dneska pisala, ze tie digi teplomery co maju zmerane do dvoch minut vraj nie su dobre na bazalnu, a ja prave ten pouzivam.. takze tie nase schody budu aj tym sposobene.. 😒

monika2712
8. dec 2011

@kukucg podla mna ti pride pokial mas hlien. len mozno troska neskor.. alebo mozno zle testy.

kukucg
8. dec 2011

@monika2712 no oproti prvym testom je tato ciarka o dost silnejsia len stale to nie je pozitivny test 😒 a hlien som mala ale uz dnes sa meni na kremovejsi, a co sa tyka teploty stale zhanam teplomer na bazalku vhodny lebo teito digi klasicke su fakt o nicom, ked zapipa tak sa ho este snazim nechat lebo to este stupa, no niekedy zabudnem proste je to odveci neviem ci to vobec brat do uvahy... v kazdom pripade sme sexikovali len neviem ci teda ovu vobec bola a kedy ale vsak o dva tyzdne uvidim 😒

esmemia
8. dec 2011

@linuska1 No moja tak to si ma moc nepotesila,ja si tiez platim od cca polky maja a do konca januara urcite tehu nebudem,takze pridem o to co som tam dala super,normalne som z toho nadsena,ked som sa rozhodla,ze na to nebudemmysliet,tak ak by som chcela cerpat z toho co som si zaplatila,tak musim otehotniet vacsii stres uz ani nemoze byt ach jaj
@dadula3 gratulujem super,ze sa nam tu opat tehu rozbieha :D
@monika2712 Moja neboj ja tu stvrdnem este veeeelmi dlho 😠

Dnes ste toho popisali,az teraz som Vas docitala,som zvedava na zajtrajsie testiky a ja som dnes postavila stromcek :D Dobru nocku prajem

ktore
9. dec 2011

ahojte dievky tak ja dnes akto teplota...pekne mi vysla hore ale ktovie ci na mna nieco aj nelezie lebo aj som kychala....len nech neklesne pod ciaru.... http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

monika2712
9. dec 2011

@ktore ahoj, aj ja som dnes stupla, na 37.1, inak keby nahodou ti klesla pod ciaru tak ziadne stresy jednodnovy pokles moze byt uhniezdenie, tak aby si nepanikarila hned...

katussska24
9. dec 2011

@monika2712 ...a ja som sa stale nezacala merat 😅

ktore
9. dec 2011

@monika2712 ovu mi oznacilo na utorok.myslim ze aj tebe.na womenen mi oznacilo plodne dni presne na vykend a ovu cca pondelok ,utorok.

monika2712
9. dec 2011

@katussska24 a sak na co aj nie? kasli na to... ja som zistila vcera ze mam zly teplomer.. tie digi dvojminutove su vraj zle na to..

monika2712
9. dec 2011

@ktore mne dalo pondelok.. som ti to hovorila vcera.. ono oznaci posledny den s nizkou teplotou vzdy, ale nemusi to byt na 100 percent, kvoli teplomeru..

monika2712
9. dec 2011

@ktore inak u mna je pondelok podla mna hovadina, lebo uz v pondelok som mala kremovity hlien, takze ak tak u mna to bola najneskor nedela.

ktore
9. dec 2011

@monika2712 mne niekedy ujde co sa pise tolko toho je...kto je teraz s nami este?nevies?

ktore
9. dec 2011

@monika2712 ktovie ako to tu udava podla mna to ide podla predchadzajuceho grafu.

ktore
9. dec 2011

@monika2712 na womene mi ukazalo dva dni takze to mohol byt aj pondelok.