Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka no prvy riadok bol problem... robila som ho asi na 4 krat... 😀
@monika2712 tusim si sa minule divila, ze joziho klbo nezaujima... ale ihlica mu viditelne chuti 😀 ja som raz nasej lize kupila v petshope take male klbka vlny na hrane... kriklavo oranzove a kriklavo zelene... nedala na ne dopustit 😀
@asemilka hej sibrinkovanie s ihlicou sa mu zapacilo viacej.. klbko sa nehybe tak to neni taka fun..
@monika2712 nasa este strasne lubi slamky... kradne ich z pohara 🙂 a ihlica sa jozimu mozno paci preto, ze sa hybe a ma pocit, ze ju moze lovit 🙂
@asemilka hej presne 😉
@monika2712 no moja asi tu este potvrdnem aj ja 😠 tiez mi to tento mesiac strajkuje, 15 dc hlien uz konci, ovu testy furt negativne a teplota stoji 😝 sme sa dohodli ze budeme spolu tak asi moja ovu caka na tvoju 😀
@kukucg no moja ovu uz je davno fuc.. 😀 a mozno mas len blbe ovu testy, aku znacku mas? mne nidky nevysli poriadne pozitivne...
@monika2712 No moja asi ani nedojde 😠 no mam rapiclear ine v lekarni nemali, ale aj BT iba nezmyselne skace aj ked je fakt ze nemam dobry teplomer a obcas aj blbo meriam.. ale aj tak 😝 😝 nevyzera to velmi nadejne
@kukucg no mne vysli duchovia aj vtedy ked som mala potvrdenu ovu z krvi, takze na tvojom mieste beriem aj duchov za pozitivnych, aj ked rapiclear mi jeden vysiel pozitivny... a teplota skace? no mozno je to fakt tym teplomerom... mne dneska vyznacil graf ovulku na pondelok, ale myslim ze to je blbost a bola skorej.. ale linuska mi dneska pisala, ze tie digi teplomery co maju zmerane do dvoch minut vraj nie su dobre na bazalnu, a ja prave ten pouzivam.. takze tie nase schody budu aj tym sposobene.. 😒
@kukucg podla mna ti pride pokial mas hlien. len mozno troska neskor.. alebo mozno zle testy.
@monika2712 no oproti prvym testom je tato ciarka o dost silnejsia len stale to nie je pozitivny test 😒 a hlien som mala ale uz dnes sa meni na kremovejsi, a co sa tyka teploty stale zhanam teplomer na bazalku vhodny lebo teito digi klasicke su fakt o nicom, ked zapipa tak sa ho este snazim nechat lebo to este stupa, no niekedy zabudnem proste je to odveci neviem ci to vobec brat do uvahy... v kazdom pripade sme sexikovali len neviem ci teda ovu vobec bola a kedy ale vsak o dva tyzdne uvidim 😒
@linuska1 No moja tak to si ma moc nepotesila,ja si tiez platim od cca polky maja a do konca januara urcite tehu nebudem,takze pridem o to co som tam dala super,normalne som z toho nadsena,ked som sa rozhodla,ze na to nebudemmysliet,tak ak by som chcela cerpat z toho co som si zaplatila,tak musim otehotniet vacsii stres uz ani nemoze byt ach jaj
@dadula3 gratulujem super,ze sa nam tu opat tehu rozbieha :D
@monika2712 Moja neboj ja tu stvrdnem este veeeelmi dlho 😠
Dnes ste toho popisali,az teraz som Vas docitala,som zvedava na zajtrajsie testiky a ja som dnes postavila stromcek :D Dobru nocku prajem
ahojte dievky tak ja dnes akto teplota...pekne mi vysla hore ale ktovie ci na mna nieco aj nelezie lebo aj som kychala....len nech neklesne pod ciaru.... http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@ktore ahoj, aj ja som dnes stupla, na 37.1, inak keby nahodou ti klesla pod ciaru tak ziadne stresy jednodnovy pokles moze byt uhniezdenie, tak aby si nepanikarila hned...
@monika2712 ...a ja som sa stale nezacala merat 😅
@monika2712 ovu mi oznacilo na utorok.myslim ze aj tebe.na womenen mi oznacilo plodne dni presne na vykend a ovu cca pondelok ,utorok.
@katussska24 a sak na co aj nie? kasli na to... ja som zistila vcera ze mam zly teplomer.. tie digi dvojminutove su vraj zle na to..
@ktore mne dalo pondelok.. som ti to hovorila vcera.. ono oznaci posledny den s nizkou teplotou vzdy, ale nemusi to byt na 100 percent, kvoli teplomeru..
@ktore inak u mna je pondelok podla mna hovadina, lebo uz v pondelok som mala kremovity hlien, takze ak tak u mna to bola najneskor nedela.
@monika2712 mne niekedy ujde co sa pise tolko toho je...kto je teraz s nami este?nevies?
@monika2712 ktovie ako to tu udava podla mna to ide podla predchadzajuceho grafu.
@monika2712 na womene mi ukazalo dva dni takze to mohol byt aj pondelok.

No uz mam aj pomocnika.. asi som dostrikovala 😀