Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
dnes idem zobrat auticko do opravi idu nieco vymenit.budem plakt ze dnes ho nebudem mat.oh joj
baby, tak ja som dnes rano nevydrzala a urobila si tehu test a je tam duch 🙂 nechapem, lebo vazne nemam ziadne priznaky 🙂 som dnes 13DPO a test bol 25. dufam, ze to bude silniet..
@dajaja Ja to rozumiem ale neber to tak, ono to by sa clovek nemohol tesit pomaly nikdy 😒 ja som si tiez hovorila ze sa budem tesit az ked uvidim srdiecko, videla som a nic z toho.... ani to neries, vzdy sa moze nieco stat ale netreba na to mysliet, mas to tam tak sa zlatko tes a hladkaj brusko nech sa bublinka drzi a pekne rastie 😵 😵 😵
ahojte baby, tak test bol pokazeny, nic neukazalo ani kontrolnu ciarku,taka som nassrata, ze az 😠 😠 😠 😠 .Musim ist kuit novy,ale mechur prazdny ☹ ☹ .Mrcha este nie je, uz druhy den nemoze v noci zaspat a spat celu noc,teraz maaa taaaaaak boli hlava, ze az.Co mam robit?ja uz do zajtra nevydrzim s testovanim
uz neverim tym testom ☹ ,Budem nuteny si kupit ten clerblue, je tu omnoho drahsi ako u nas a bojim sa ze tiez bude vadny ☹
@dajaja akoze zaaavidim...ale v dobrom. 😵
@mukesina kolkaty DC mas?
a s ktorými testami máte najlepšie skúsenosti?....opaltí sa kúpiť teh. test aj v drogerii, či sú to zbytočne vyhodene peniaze? 🙂 .....inak gratulujem novým tehuľkám 😉
@mukesina a nemozes im ho vratit? by som im ho normalne vzala naspat aj s blockom ak mas..
@mukesina no to je na porazenie s tym testom. ja som rano vstala a hned utekala ku compu, ci uz tu nie je tvoj testik a ty si kupis akurat ten chybny 😖 utekaj po druhy a zajtra rano testujeme obe, oki? ja si ten moj musim potvrdit, lebo tomu nemozem uverit. tento mesiac som si myslela, ze 100% nemozem byt tehu. ved aj vcera ma uz chytali z toho depky a dnes som mala obrovske prekvapenie rano 🙂
@ktore ovulku na fertility ti urcite podla tej teploty, ako som ti pisala, vyznaci ti ju vtedy ked mas po sebe tri dni vyssiu teplotu, potom oznaci den kedy bola posledny den nizka teplota. si pozri aj minule grafy..
@vladka1828 ja som testovala minule tehu aj s pepinom a v pohode, ale bola to 25tka, takze tu az neskor pouzit...ked uz meska mrcha par dni aspon.
Ahojteeeeee, tak vam idem porozpravat pribeh 😉 vcera vecer som na stol polozila detske malinke papucky, tehot.test zabaleny do masle, papierovy odkaz z vyznanim..... no a dopadlo to tak, ze si skoro nic nevsimol, tusim ze ucinkovala este whisky zo vcerajsieho vecierku, no po zopar napomenuti, ze nieco je na stole sa konecne pozrel 😀 a dalej si domyslite 😵 😵 😵 bolo to velmi mile, ale este to nikomu v rodine nevravim, kym to nemam potvrdene od doktorky. Tak krasny den a drzim vam vsetkym palce, nech sa mozeme stretavat a porovnavat si bruska 🙂 a este dnes rano som si spravila papierik a predstavte si ze ta ciara bola taka vyrazna, viac ako ta hlavna 😕
@dajaja no moja som zvedava ako to bude s tebou... ako aj duch je uspech, ale mas pravdu ze na radost je este priskoro.

@asemilka kolky den si ty?