icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
9. dec 2011

@asemilka kolky den si ty?

ktore
9. dec 2011

dnes idem zobrat auticko do opravi idu nieco vymenit.budem plakt ze dnes ho nebudem mat.oh joj

dajaja
9. dec 2011

baby, tak ja som dnes rano nevydrzala a urobila si tehu test a je tam duch 🙂 nechapem, lebo vazne nemam ziadne priznaky 🙂 som dnes 13DPO a test bol 25. dufam, ze to bude silniet..

ktore
9. dec 2011

@dajaja coooooo.to je skvele tak zajtra urobis dalsi testik?tesim sa...aj chcem mat tento mesiac uz aspon ducha.pod stromcek presne!!!

dajaja
9. dec 2011

@ktore no zatial to beriem s rezervou. mrsku mam dostat az zajtra, tak uvidime, ci dojde. jedna baba tu pisala, ze jej aj doktorka povedala, ze den pred menzesom, moze test ukazat ducha, aj ked nie si tehu. ja len dufam, ze to nebude moj pripad.. 😒

ktore
9. dec 2011

@dajaja to som nepocula.nejak mi to nepasuje.len pekne nech duch silnie a hotovo.

esmemia
9. dec 2011

@dajaja No aka krasna sprava hned z ranky 😵 😵,tfuj tfuj nech to pekne silnie moja

Dobre ranko zienky,no kde su tie dalsie // testy???Sup sem

dajaja
9. dec 2011

to je ten moj test, neviem, ci bude nieco vidiet..

kukucg
9. dec 2011

@dajaja Jeee ja tam vidim ciarocky 😵 😵

esmemia
9. dec 2011

@dajaja Nooo tak na to,ze je to 25-ka je tam slusna ciarka pri 10-tke by bola podla mna vyraznejsia supeeeer vidim ju :D

dajaja
9. dec 2011

@esmemia
@kukucg na zivo je to ovela lepsie vidiet.. 🙂 skusim dnes kupit 10tky testy a zajtra rano testnem

kukucg
9. dec 2011

@dajaja jemine to mas 25ku??? tak to je super 😵 No parada gratulujem moc moc moc 😵 😵 😵

dajaja
9. dec 2011

@kukucg no moja, ja sa este nechcem predcasne tesit. uz tu boli baby, ktore mali pozitivne testy a nic z toho.. zatial sa len tak tichucko tesim a uvidime, co bude dalej 🙂 ja tomu nemozem uverit..

esmemia
9. dec 2011

@dajaja no tak na zajtra sa tesim :D a zatial sa teda potichucku tes a ked budu zajtra vyraznejsie,tak tomu prosim uver a tes sa 😵 🙂

kukucg
9. dec 2011

@dajaja Ja to rozumiem ale neber to tak, ono to by sa clovek nemohol tesit pomaly nikdy 😒 ja som si tiez hovorila ze sa budem tesit az ked uvidim srdiecko, videla som a nic z toho.... ani to neries, vzdy sa moze nieco stat ale netreba na to mysliet, mas to tam tak sa zlatko tes a hladkaj brusko nech sa bublinka drzi a pekne rastie 😵 😵 😵

ivuss01
9. dec 2011

@dajaja gratulujem, nech bublinka krasne rastie,
aj ja patrim medzi tie, co sa s nimi testy zahravaju, a nakoniec nevieme, ci mi folikuly pukaju, v pondelok idem zas na sono ☹
a co dalsie tehulky, kde ste?

mukesina
9. dec 2011

ahojte baby, tak test bol pokazeny, nic neukazalo ani kontrolnu ciarku,taka som nassrata, ze az 😠 😠 😠 😠 .Musim ist kuit novy,ale mechur prazdny ☹ ☹ .Mrcha este nie je, uz druhy den nemoze v noci zaspat a spat celu noc,teraz maaa taaaaaak boli hlava, ze az.Co mam robit?ja uz do zajtra nevydrzim s testovanim

mukesina
9. dec 2011

@dajaja moja tak potichucky gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .Jej dalsia tehulka.Mne predali zly test 😠 😠 😠 😠 .Nic neukazal ani kontorlnu ciarku ☹ ☹ ☹ ☹

mukesina
9. dec 2011

uz neverim tym testom ☹ ,Budem nuteny si kupit ten clerblue, je tu omnoho drahsi ako u nas a bojim sa ze tiez bude vadny ☹

katussska24
9. dec 2011

@dajaja akoze zaaavidim...ale v dobrom. 😵

katussska24
9. dec 2011

@mukesina kolkaty DC mas?

vladka1828
9. dec 2011

a s ktorými testami máte najlepšie skúsenosti?....opaltí sa kúpiť teh. test aj v drogerii, či sú to zbytočne vyhodene peniaze? 🙂 .....inak gratulujem novým tehuľkám 😉

monika2712
9. dec 2011

@mukesina a nemozes im ho vratit? by som im ho normalne vzala naspat aj s blockom ak mas..

dajaja
9. dec 2011

@mukesina no to je na porazenie s tym testom. ja som rano vstala a hned utekala ku compu, ci uz tu nie je tvoj testik a ty si kupis akurat ten chybny 😖 utekaj po druhy a zajtra rano testujeme obe, oki? ja si ten moj musim potvrdit, lebo tomu nemozem uverit. tento mesiac som si myslela, ze 100% nemozem byt tehu. ved aj vcera ma uz chytali z toho depky a dnes som mala obrovske prekvapenie rano 🙂

monika2712
9. dec 2011

@ktore ovulku na fertility ti urcite podla tej teploty, ako som ti pisala, vyznaci ti ju vtedy ked mas po sebe tri dni vyssiu teplotu, potom oznaci den kedy bola posledny den nizka teplota. si pozri aj minule grafy..

monika2712
9. dec 2011

@vladka1828 ja som testovala minule tehu aj s pepinom a v pohode, ale bola to 25tka, takze tu az neskor pouzit...ked uz meska mrcha par dni aspon.

asemilka
9. dec 2011

@ktore dnes 23 dc a cyklus mam tak 25, max 26 dnovy..
@dajaja ved tam je velmi slusna ta druha palicka 🙂 gratulujem 🙂
@mukesina to faaaaakt?

dadula3
9. dec 2011

Ahojteeeeee, tak vam idem porozpravat pribeh 😉 vcera vecer som na stol polozila detske malinke papucky, tehot.test zabaleny do masle, papierovy odkaz z vyznanim..... no a dopadlo to tak, ze si skoro nic nevsimol, tusim ze ucinkovala este whisky zo vcerajsieho vecierku, no po zopar napomenuti, ze nieco je na stole sa konecne pozrel 😀 a dalej si domyslite 😵 😵 😵 bolo to velmi mile, ale este to nikomu v rodine nevravim, kym to nemam potvrdene od doktorky. Tak krasny den a drzim vam vsetkym palce, nech sa mozeme stretavat a porovnavat si bruska 🙂 a este dnes rano som si spravila papierik a predstavte si ze ta ciara bola taka vyrazna, viac ako ta hlavna 😕

monika2712
9. dec 2011

@dajaja no moja som zvedava ako to bude s tebou... ako aj duch je uspech, ale mas pravdu ze na radost je este priskoro.

dajaja
9. dec 2011

@ivuss01 dakujem, ale zatial sa bojim tesit.. dufam, ze ti to sono dopadne dobre 🙂