Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@danka.chomka no to aj ja pijem ale hlavne sa bojim ze aby som sa nedehydrovala tak sa snazim aj ked nie som smadna... a ked som bola s romankom tehotna tak som pila fatru na litre - koli tomu ze ma palila zaha... a vody ani nehovorim ... tolko odpadu plastoveho bolo no hruza - este ze som to mala komu dat, moj ocino to potreboval doprace, na miesanie lepidla ako nadobu ci co... ale teraz mam soda stream tak var tolko flias uz nebude 😀 😀 😀
@siss_sz a mas uz mrchu? ja som dostala hned po 3 mesiaci mrchu ... a kojenie podla mna s tym nesuvisi pokial je mrcha bo mam veeeeeeela kamosiek co otehotneli a mysleli si ze ked koja nic a ups mala kapocka a maju druhe babulko... 🙂
@deniskateniska sak prave preto sa chcem snazit, lebo som sice mala hned po 600, ale to bola bez ovu... tak si cielene nedavame pozor, len mne sa nechce ocikavat ovulacne testy a merat bazalnu teplotu by asi ani vyznam nemalo, ked nemam ten neviemkolkohodinovy klud pocas noci, ked vstavam...ci?
@siss_sz aj ja si myslim ze by to nemalo vyznam.... my sme to nehali na prirodu a len tak som si zacala merat ale az po ovu a bola som tehu 😀 presne tak nedavat si pozor, mozno len pozoruj kedy mas ovu - vravim ja som to pozorovala - hlien, a mm bol ako byk a moja chut klesla na minimum ... 😀
@deniskateniska 😀
noo, ved to...nechavame to aj tak...ja len ze po lete snazilkujeme... lebo uz aj zavadzame prikrmy, mozno sa to rozbehne rychlejsie... 😉
@terezka1631 ved to ze kazda sme ina. aj ja dufam ze coskoro nas tu bude viacej v jednom 🙂 a aku stranku? asi mi to uslo 🙂
@lienkalienocka http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
toto je tá stránka, je síce v nemčine, ale vraj je výpočet rovnako presný ako od Dr. Jonáša. Držím palce nech sa to čím skor podarí.... 🙂
@terezka1631 dakujem za stranku, som to pozerala a mne zrovna vtedy vychadza navsteva. tak uvidime 🙂 tiez nech sa rychlo podari 🙂
Takže dnes kupeny Alchemilkový čajik aj Mamatest (pre pripad 🙂, doma už polka Femibionu minutá, tak snad to prinesie ucinok 🙂
@terezka1631 Ja som si dala robiť výpočet v Topolčanoch a presne mi to vychádza na tie dni ako aj v tomto nemeckom-takže teraz by som mala byť najplodnejšia-šup sa do snaženia🙂))Potom dám vedieť či to vyšlo🙂
Ahojte, ja sa tiež pridavam ku vam, teda ak možem. Tento vikend mam dostat mršku a po nej začiname naplno so snaženim Ja mam tiež pol Femibionu už v sebe. Tak som zvedava. Dufam že sa nam tu všetkým hned zadari...
@deniskateniska jeee deniskateniska, my sme boli spolu v junovkach! 😅
akurát som si dala robiť ten test čo tu pridala link terezka1631 a mne vyšiel den - včera a akurát včera sme sa aktívne snažili :D tak uvidíme, ale samozrejme, že aj tak naďalej aktivné pokračujeme v snažení 😀
@terezka1631 ahoj terezka prepac ze ta otravujem pozerala som si tu stranku na ten vypocet v nemcine mohla by si mi stym poradit,co sa tam udava rok mesiac a den narodenia som pochopila,ale to posledne policko co znamena?nerozumiem v nemcine.dakujem 🙂
@deniskateniska ja v tomto teple neviem vyjst ani na dvor, spravi sa mi nevolno, uz len ked na mna zasvieti slnko, tak som cely den zadebnena vnutri 😖
@danka.chomka mne je tiez dnes az podozrivo dobre, ale asi je to tym, ze jem male porcie skoro kazdu hodinu, cize zaludok nestihne byt prazdny a tym sa asi potlacaju tie nevolnosti, teda dufam, ze je to tak. len mi robi problemy pitie, sprotivili sa mi akekolvek napoje od vody, cez mineralku, dzusy az po ovocne caje. tak do seba nalievam vodu na silu a poctivo si pocitam pohare, aby som mala ako-taky pitny rezim 😅
inak dnes som sa dobre pobavila, ked som citala, co sa vo mne deje v 9tt, vraj drobec sa veselo v mojom bruchu pohybuje, skace a robi kotrmelce, ktore je mozne vidiet na ultrazvuku. tak snad budem mat 15.9. stastie a daco mi predvedie 😀
@sjuzan77 urcite ti predvedie, ved sa musi ukazat 😉 ja som sa zmierila s tym, ze mam pohodove tehotenstvo a nestresujem sa. Prsia sa mi uz zvacsili, brucho trci- dnes som sa zabudla a dala si take obtiahnute letne saty a vybrala sa do obch.centra az som sa zhacila ked som sa tam videla v zrkadle ze ked sa takto budem promenadovat tak to dlho neutajim 😀 aj ked este stale to moze posobit na nezainteresovaneho ze som sa akurat fajne nazrala :D inac vsimli ste si aj vy ked si pozerate na dolnu cast brucha ze vam to skace podla tepu? sa to tam zasobuje teraz krvou jak besne 😀 niekedy len polozim ruku a citim tep cez maternicu, tak hadam sa k mimcovi dostava vsetko co mu treba. na youtube su krasne videjka o kazdom tyzdni ako vyzera babatko, co uz ,,vie" a co sa mu vyvija. velmi rada si to pozeram.
@danka.chomka tie prsia sa zvacsili aj mne, comu sa najviac potesil drahy, aj ked ja osobne neviem, kam este porastu, ked uz bez tak ich bolo viac ako by som chcela 😅 s tym bruchom to suvisi s tehotenstvom? skace mi presne podla tepu, ale myslela som si, ze to tak bolo aj doteraz, len som si to nikdy nevsimla, nenapadlo ma, ze to je tehotenstvom 😨
@sjuzan77 no mne to doteraz nerobievalo, lebo ja to teraz aj normalne vnutri citim ako mi to skace, inac doteraz som to nikdy necitila, myslim pred tehotenstvom. Inac som citala ze v dobe porodu ma zena o 40-50 percent krvi viac ako pred tehotenstvom. Ze telo potrebuje rychlejsie cirkulovat krv kvoli vyzive dietata a tak jej musi byt viac, priamoumerne s rastom dietata. ma to zaujalo. a ze je to aj kvoli tomu ze nase uzasne telo rata pri porode so stratou krvi, tak aby to vedelo vykryt tak mu ten vyssi objem takto pomoze. uzasna ta priroda 🙂
@sjuzan77 a inac ja si neviem predstavit ze by som teraz nepila, ako ty pises ze sa ti vsetko sprositvilo. mna to az obtazuje kolko som smadna, VKUSE pijem. Uz som z toho nervozna bo potom len chodim cikat neustale a cim viac pijem tym viac ma smadi 😅 😅
@danka.chomka no hej, o tej krvi som citala, ale nenapadlo by ma, ze mi bude vdaka tomu "skakat brucho" 😀
to pitie ma stve, pretoze ja som mala priam ukazkovy pitny rezim, pila som vzdy vela vody, nemala som s tym problemy, az doteraz 😕 ale tak musim sa obetovat a tlacim tu vodu do seba aj nasilu, aj ked asi o polovicu menej ako som bola zvyknuta.
@sjuzan77 no to s tym bruuchom nenapadlo nikdy ani mna, az teraz to badam na sebe. ved mozme pozret po tehotenstve ci bude skakat dalej, resp menej 😀 mozno to vobec s tym nesuvisi 😀 akurat ja som si to prvykrat vsimla teraz 🙂
@danka.chomka uvidime. a mozno nam daju odpoved nejake skusenejsie tehulky, alebo uz maminy, ci aj im "skakalo" brucho 😀 fakt by ma to zaujimalo 🙂
@sjuzan77 tak to brucho som si nikdy nevsimla :D a co sa tyka toho pitia, ja som mala tiez ten problem, zo vsetkeho mi bolo zle, ci caje, malinovky, dzusy.. treba skusat. ja som potom dlho zila na odstavenych pomarancoch, to jedine mal maly rad (a sestra takisto, tiez mala tento problem). a potom rajce neperlive. preslo to az vo vyssom stadiu tehotenstva (nejak okolo 5. mesiaca)
Ahojte. Rada by som sa k Vám pridala aj ja. Mam uz dve zlaticka doma,ale rada by som este tretie 🙂 Tento mesiac bol prvy,co sme snazilkovali a o par dni cakam mrchu. Myslim,ze to ale nevyslo,i ked mam pocity rozne.. test bol dnes negativny(uz som to nevyzdrala) i ked ja som tam videla a vidim maleho ducha.ale ktovie.. pockam este slusne 4dni do mrchy ako sa patri. Ak to nevyjde,tak sa snazime opat-v septembri a to znamena,ze som tu varena pecena...ak mozem. Dakujem..pekny vecer.
Chelonka-dakujem. 🙂 Pri prvom som sa veru veeelmi natrapila,cakala som vyse roka,tak ti silno presilno drzim o to viac palce. Viem ake to je... k druhemu sme prisli ani neviem ak.. otehotnela som neplanovane v den,kedy mala prist mrska.
A aaaano, som nedockava..ale tak este pockam. Bolo by to krasne.. ved to poznate. No nic.. este raz dakujem a vsetkym nam drzim palceky.
Ahojte, vie mi niekto napísať načo je dobra alchimelka, (pri snažení sa) a ako často ju treba piť? Ďakujem 🙂
@nena13 ahoj, prosím ťa a kde v Topoľčanoch si si dala robiť ten výpočet???

ja sice este kojim, ale aj tak sa budeme snazit 😉 clovek nikdy nevie 🙂