Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
nie je na tomto kus pravdy?
Malý cikán píše Ježíškovi...
Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný a nezlobil . . .. zarazí se a říká si, že
Ježíšek to asi ví a škrtá . . .
Začal znovu . . . milý Ježíšku, celý rok jsem se pilně učil a chodil do školy
. . zarazí se a znovu škrtá . .
Potřetí začne . . milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl . . .chvíle
váhání . . . znovu škrtá a papír trhá. . .
Dochází mu, že vlastně Ježíšek ví všechno, jak celý rok zlobil, kradl a nechodil do školy.
Sklopí smutně hlavu a dlouze přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do kostela.
Když se vrátí, vytáhne z pod bundy sošku Panny Marie, postaví si ji na stůl a začne psát znovu
Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svou maminku ...
aj my toto raz povieme dcere?
Mamička rozpráva dcérke rozprávku o princovi na bielom koni.
Dcérka sa opýta:
"Maminka aj ty si čakala na princa na bielom koni?"
Mama odpovie:
"Čakala, čakala, ale prišiel iba kôň" 😀 😀 😀
@katussska24 no citam letak, a nic nepisu o tehu.. ale je to vraj kombinacia dvoch antibiotik .. no to je jedno. aspon daco musim dat, uz ked nie tie lieky tak aspon toto.
@monika2712 Ahojky moja,to su velmi dobre kvapky,mojej malej som ich uz davala 2x a vzdy zaberu do tych 7 dni,tusim,ze su antibioticke
My ich mame v ladnicke :D MAli by ti zabrat
@esmemia hej akurat som nasla na nete toto:
Pri doporučenom spôsobe podávania sa neočakáva nepriaznivý vplyv na plod v priebehu tehotenstva.
takze to je safe.. horsie to je s tym Clarinase... ten nemozem..
Inak tie kvapky su po 7 dnoch uz nepouzitelne a treba ich vyhodit... troska skoda penazi nie? a to nehovorim ze ten Clarinase ma stal 7 eur!! na predpis! a ani neviem ci si ho dam.. skvele.
Jaaj baby ja uz upadam do komy pomaly ale isto.. dnes sa mi ani strikovat nejak nechce.. som spravila asi 4 riadky 😒
@monika2712 tie lieky su klasika....pamatam si ich este matne.... 😝
@monika2712 No je ,ale zaberaju super,tak zatial aspon tie a potom ked zistis nahodou ze nie si tehu,co dufam,ze si,tak by si si dala dalsie lieky
@monika2712 hej tie kvapky sú neškodné, berú ho malé detičky ako prvé antibiotiká keď sú choré, a s tými druhými by som počkala až keď budeš mať alebo nemať koľajničky
@katussska24 ja ich nepoznam, na alergiu zvyknem ine brat.. ale tak uz dako vydrzim, ked smrkam uz 3 mesiace, tak tyzden uz vydrzim.. 😀
@esmemia uz som ich raz mala, ale jak som ich dala do chladnicky tak som na ne aj zabudla.. tak teraz som si dala, zajtra hadam nezabudnem aspon rano a na obed a potom idem uz na chatu a pridem az v nedelu, nebudem si ich brat so sebou lebo neviem ci tam bude nejaka chladnicka...
ohhh dalsia pani spevacka, Mary J.. a jak vyzeraaaaa lepsie nez za mlada.. doviii.. tito cernosi fakt nestarnu!!
inak začínam ma trošku pichať v ľavom vaječníku takže dúfam že prichádza ovulka
Inak sa nam tu ide asi konecne rozputat tehu bacil :D
@esmemia to je velmi dobre, aj ja chcem ist s prudom 🙂
@esmemia no to dufam.. uz sa to pomalicky rozbieha.. jaaaj keby sme tak pekne vsetky do konca roka boli.. to by bolo..
ja sa tu smejem na Jozovi, zase zo sna uteka... podareny.. 😀 😀
@rysauka hm mna dnes zase pichal pravy a to mam po ovu uz dost dlho... tak neviem ze co to.. 😕
@monika2712 daj si ich do chladnicky a na chladnicku napis nakvapkat kvapk do nosa a vzdy ked pojdes do chladnicky to budes mat na ociach
Boze to je krasna zena.. ja z nej nemozem... ja chcem byt cernoska v buducom zivote.. 😎 😎
@esmemia no hej len najblizsie dni vela krat do chladnicky nepojdem, cely vikend ani len varit nebudem! 😉 ale sak snad uz nezabudnem...
@katussska24 aj ja by som strasne chcela,ale o sebe pochybujem asi si budem musiet pockat na ten rok 2012
@monika2712 ako zo sna uteka? 😀
@esmemia no lezi tu pri mne, spi ale vsetkymi nohami uteka, usami myka jak zmyslov zbaveny.. proste sniva sa mu. je to dost komicke.. lezi na boku a uteka 😀
ok babuše idem ja hajať, dúfam že zajtra tu nájdeme mukesinine koľajničky, brú nôcku vám prajem
@rysauka dobruu aj tebe..
@monika2712 no ja mam dost,som si to predstavila,musi to byt teda dobra prca :D a moja,neboj tak ich den nedas :D
@rysauka dobru nocku
@esmemia no toto robi dost casto, bud uteka alebo len tak myka labkami ked lezi na chrbte, no co, sniva asi o nejakej kocke alebo nahana mysky 🙂 obcas si hovorim ze by som chcela vidiet do tej keho malej gebulky ze co mu tam beha, sa vie tak divne tvarit alebo kukat ze nechapeme s drahym, je to herec riadny, a rad nas provokuje a strasi, vzdy si na mna pocka pred wckom a ked z neho vyjdem do tmavej chodby tak on vybehne z kuta a pripadne este mi atakuje nohu, sa vzdy tak laknem 😀
@monika2712 betar jeden,tak ja by soma si za kazdym tak skricala,ze az...ja take lakackxy nemam rada,nerobimi to dobre 😀 ,no aj ja by som chcela vidiet do hlavy nasho psa a mojej dcery :D
nedalo mi to... 😀
Myšlienka dňa: Nikdy nesmieš zadržiavať vetry, pretože ti to vybehne cez chrbticu do mozgu a odtiaľ potom prichádzajú tie na hovno nápady! 😀 😀
@asemilka dovi dopo si zabila!! to musim zdielat!
@monika2712 😀 ja som to nasla tu na mk vo fotoblogoch 😀 taka paraaaaaaaaada 😀

@katussska24 jaaj zena si ma vyhnala do chladnicky po ne.. to su dake miesane, Pamycon.. ani som nekukala ci sa mozu.. sak kvapky hadam neuskodia v takom skorom stadiu..