Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 no vedia, teraz som prisla az na to.je to pekne od nich.juuuu teraz mi je od zaludka zle 😒 , musims a ist najest, co ja nie som zvyknuta tak neskoro jest, ale co uz
No baby idem spat, konecne to skoncilo. dneska riadna drama... ach jo.. zajtra chata, takze asi sa tu velmi neukazem, az v nedelu vecer, tak tu posluchajte, tehulky pribudajte a pekny vikend prajem!
@monika2712 ci manzel donesie test ,lebo soms a bola prejst a lekaren bola zatvorena 😒 .ale asi pred hodou som mala riadne bolesti ty kokso, ale uz dobre 😉 .dufam, ze si fazulka halda miestecko.
@mukesina urcite si hlada... inak ak by si mala doma nahodou cokolvek co obsahuje magnezium tak si daj. najlepsie su magneziove tabletky, alebo voda s magnezkom, je to najlepsie na krce, aj na bolest hlavu..
@monika2712 aj tebe moni prijemny vikendik prajem.Oddychni si a uvidis skoro prejde a hned je tu streda 😉 .Prijemnu zabavuy prajem 😉
@monika2712 nic nemam a tu nic nemaju poriadne, uz sa tesim normalne domov.No hlava boli a neberiem radsej nic, pockam hadam uz zajtra nebude
@monika2712 pekne si to tam zajtra uzi 😉 🙂 a dobru noc 🙂
@mukesina napodobne 🙂 ja som sice jedla az az... ale este stale nemam dost 😀
@monika2712 Ved ajja pozeram,ze co im sisi,ze ot pustaju zas :D a aj ja Ti prajem pekny vikendik a zabav sa :D
@asemilka Nooo moja ani ja som dlho nevedela,odkial tie napady a toto vysvetlenie :D

@asemilka Aj ja to budem zdielat,to je koncna na dnes :D