icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
9. dec 2011

@asemilka aku hravas?ja tiez mastim hry 😀 😀 😀

asemilka
9. dec 2011

@mukesina najnovsie ma chytila my shops... hovadina... ale taaaaaaak pri tom relaxujem 😀

mukesina
9. dec 2011

@asemilka tak tuto nehram 😉 dorbe tak ja uz idem spat 🙂 , tak zajtra

dajaja
10. dec 2011

dobre ranko. dnes to tu opat otvaram 😀 😀 hlasim vysledok 10tkoveho testu. druha palicka uplne rovnako slaba ako ta vcerajsia.. cakala som, ze bude silnejsia, ked je to citlivejsi test a bol urobeny o den neskor 😒 asi pockam este 2 dni a urobim dalsi testik, ak dovtedy mrska nedojde..

monika2712
10. dec 2011

@dajaja ahoj, no to je skoda ze neni silnejsia :( a tomne doktor tvrdil nech sa testujem uz 5dpo, to by som tam videla prd makovy 😀

asemilka
10. dec 2011

@dajaja niekde som citala, ze hcg rastie skokom kazde dva tri dni... skus to v pondelok, alebo utorok. ak ja dovtedy nedostanem, tiez budem testovat 😉

ktore
10. dec 2011

@dajaja casto sa ukaze silnejsia len dva dni po prvom teste tak nebud sklamana.len aby tam ten duch aj ostal to je dolezite.drzim prsty.monika mi este mame cas co????juuuj teraz to pojde pomalicky.

rysauka
10. dec 2011

@mukesina kde sú tvoje koľajničky??? inak ja som pri prvom tehu mávala večerné nevoľnosti a keď som sa nenajedla tak som umierala

rysauka
10. dec 2011

inak peknú sobotu vám prajem, mne netreba dnes variť tak mám taký oddychový deň "iba " upratať a je to možno skúsim niečo sladké upiecť, ale neviem čo

ktore
10. dec 2011

@monika2712 ahojko ako teplotka sa drzi?

mukesina
10. dec 2011

@rysauka presne tie iste nevolnosti mam aj ja 😒 .mjusim sa najest kebo umieram.KOlanicky?Manzle isiel do lekarne a bola zatorena ☹ ☹ som nasrata, dufam, ze dnes bude otorena a kupi.lebo to cakanie ma zabije. Miestami mam pocit, ze by mala prist a ona tu este nie je 😲 .Ked som nalzeovi povedala, ze vecer sa musim najest, lebo mi je zle.On >to nemozes mat tak skoro priznaky.Necaoe, ze kazda zena to inak znasa.Este mu budem musie toho vela vysvetlit

mukesina
10. dec 2011

@dajaja urob si test v pondelok ,uvidis bude silnejsia 😉 ,drzsim prsteky mooooooooc

monika2712
10. dec 2011

@ktore ahoj, dnes 37.0

mukesina
10. dec 2011

@monika2712 @asemilka takze test nemam ☹ ,dobra sprava je este neprisla 😉 .takze ckam kedy manzel kuoi testi,dufam, ze dnes bude otvorena, aby som mohla rano testovat. dufam, ze nie az v pondelok lebo slaken trafen 😀 .ako sa mate?Moni ty si uz urcite na chate co?

monika2712
10. dec 2011

@mukesina este som doma ale o chvilu odchadzam, tak dufam, ze dneska test dostanes a zajtra ked sa vratim tu najdem tvoje kolajanicky! a kedze ti este neprisla, tak asi najskor budu!!! 😉 drzim palce..

mukesina
10. dec 2011

@monika2712 dakujem,no dufam,z e dnes kupi, lebo to cakanie,Hovori, al enaco ti je ked ti meska si tehu.Ja mu hovorim, al e chcem to mat potvrdene.On pockaj ked prideme domov pojdes ku gynge 😀 😀 ,ku nej najskor az 27 ☹ .,niekedy je taky nedomyslavy 😠 .Normalne ma nasral.Este raz prijemnu zabvau prajem 😉 .No vidis teplotka sa drzi 😉

asemilka
10. dec 2011

@mukesina som ti hovorila, ze oni to inak prezivaju 😀 aj mne moj hovori, ze pockaj tyzden a potom testni 😀 😀

asemilka
10. dec 2011
mukesina
10. dec 2011

@asemilka to je katastrofa, som si myslela, ze to len moj je taky. Viem tesil by sa keby som bola tehu.Len on to inak berie.On hned meska, tak si tehu.Nechape co ja citim, ze to chcem mat potvrdene testikom,aby som bola spokojnejsia.Nevie ako ja na to neustale mysalim.mozno ani nie som,ale ja verim, ze som 😉 😉 😉 .Joj chlapi chlapi.

asemilka
10. dec 2011

tak... a som tam, kde pred pol hodinou... zobudila som sa na to, ze som hladna a ked sa nenajem, bude zle... tak sa najem... a letim na wc... prehanky... a teraz som zase hladna... a zacina mi byt zle... ale o pol hodku idem z domu na nakup a bojim sa najest, lebo neviem, ako potom budem soferovat... 😀

asemilka
10. dec 2011

@mukesina moj, ked mi dva mesiace dozadu par dni mrcha meskala stale opakoval... prekriz nohy a nepust 😀 no len fazulka sa aj tak neudrzala... ja som bola presvedcena, ze tam bola... lebo na tehu testoch bol najprv duch ducha, potom duch... a potom slaba palicka a mrcha nechutna aj tak prisla... odvtedy ma manzel nikdy nepustil z postele po tutu mutu, lebo ze bojovnici musia doplavat na to spravne miesto 😀

asemilka
10. dec 2011

babule. obliekam sa a letim. vecer sa pripojim. zase budem sama doma... manzel ide do nocnej zase... 😖 paa zatial 🙂

mukesina
10. dec 2011

@asemilka to faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt?meskala a potom prisla?juuuuuj bojim sa. 😒 😒 .nech sa tam faulka peknekrasne usidlila a nech rastie. No ja my po tutu mutu nevstavame z postele, preto najlepsie robit tutu mutu v noci, ze rovno zaspis a bojovnici celu noc sa mozu realizovat 🙂 🙂

mukesina
10. dec 2011

@asemilka no ja mam take stavy vecer,ze musim stale nieco chrumat, lebo ke dnie tak ma zaludoik stasne boli 😲 az na zvracanie ked sa napapam je dobre 😉

katussska24
10. dec 2011

@asemilka hehe, no pekne. mne pride, ze ta cica sa boji ale chudatko.. 😅

dievcence, takze tak....dnes sa trocha zacinam bat, ze mi pride Mko .... 😖 a mam dilemu s testami, ci sa testnut skorej....asi je to z obav, ze pride mrcha a zhasnu vsetky nadeje...ale tak co je horsie...prichod Mka, alebo snehobiely test? asi to mam za jedno...neviem, dosiel na mna strach, ze nedostanem darcek 😢 😢 😢
kolky den je adekvatne testovat? ja mam 27-28.DC, dnes je 24.DC... pondelok-utorok by uz daco mohlo byt vidiet?ked... 😕

rysauka
10. dec 2011

@mukesina bože chúďa moje, tak ty máš teda naozaj smolu s tými testami, a ja si myslím že na milión % si tehu , takže GRATULUJEM

esmemia
10. dec 2011

@mukesina aj ja si myslim,ze si tehotna a keb to k tebe prislo tak rychlo,tak ti poslem svoje tehu testy mam ich doma 6 s 10-tkovou citlivostou

mukesina
10. dec 2011

@rysauka no to mam a riadnu, riadne ma natahuje 😒 ,ale dokial nevidno na teste dve krasne ciarky, tak nie som tehu. V kutiku duse verim, ze som tehu 😉 .a ty ako?

mukesina
10. dec 2011

@esmemia dakujem, potrebovala by som ich.Juuuuuj skoda, ze som si na SK nekupila ked som tu isla 😠 .Moja vina.Tka teraz musim len cakat. a ty ako?dlho si tu nebola