Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 no vedia, teraz som prisla az na to.je to pekne od nich.juuuu teraz mi je od zaludka zle 😒 , musims a ist najest, co ja nie som zvyknuta tak neskoro jest, ale co uz
@mukesina zajtra dufam testujes !! 😉 drzim palce!
No baby idem spat, konecne to skoncilo. dneska riadna drama... ach jo.. zajtra chata, takze asi sa tu velmi neukazem, az v nedelu vecer, tak tu posluchajte, tehulky pribudajte a pekny vikend prajem!
@monika2712 ci manzel donesie test ,lebo soms a bola prejst a lekaren bola zatvorena 😒 .ale asi pred hodou som mala riadne bolesti ty kokso, ale uz dobre 😉 .dufam, ze si fazulka halda miestecko.
@mukesina urcite si hlada... inak ak by si mala doma nahodou cokolvek co obsahuje magnezium tak si daj. najlepsie su magneziove tabletky, alebo voda s magnezkom, je to najlepsie na krce, aj na bolest hlavu..
Booooze preco v X -factore vypadla Rachel,smutne
@monika2712 aj tebe moni prijemny vikendik prajem.Oddychni si a uvidis skoro prejde a hned je tu streda 😉 .Prijemnu zabavuy prajem 😉
@monika2712 nic nemam a tu nic nemaju poriadne, uz sa tesim normalne domov.No hlava boli a neberiem radsej nic, pockam hadam uz zajtra nebude
@monika2712 pekne si to tam zajtra uzi 😉 🙂 a dobru noc 🙂
@mukesina napodobne 🙂 ja som sice jedla az az... ale este stale nemam dost 😀
@monika2712 dobru nocku prajem
bruuuu zeny..
@monika2712 Ved ajja pozeram,ze co im sisi,ze ot pustaju zas :D a aj ja Ti prajem pekny vikendik a zabav sa :D
@asemilka Nooo moja ani ja som dlho nevedela,odkial tie napady a toto vysvetlenie :D

@asemilka Aj ja to budem zdielat,to je koncna na dnes :D