icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
9. dec 2011

@asemilka Aj ja to budem zdielat,to je koncna na dnes :D

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 no vedia, teraz som prisla az na to.je to pekne od nich.juuuu teraz mi je od zaludka zle 😒 , musims a ist najest, co ja nie som zvyknuta tak neskoro jest, ale co uz

monika2712
9. dec 2011

@mukesina zajtra dufam testujes !! 😉 drzim palce!

asemilka
9. dec 2011

@esmemia konecne viem, odkial sa beru zle napady 😀
@mukesina pomoze ti, ze este pred chvilou mi bolo zle z parenice a teraz do seba pcham mikulasa z kinder cokolady? a to som na veceru zjedla plny tanier zemiakovych placiek 😀 tolko ste ich tu spominali, ze som ich musela spravit 😀

monika2712
9. dec 2011

No baby idem spat, konecne to skoncilo. dneska riadna drama... ach jo.. zajtra chata, takze asi sa tu velmi neukazem, az v nedelu vecer, tak tu posluchajte, tehulky pribudajte a pekny vikend prajem!

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 ci manzel donesie test ,lebo soms a bola prejst a lekaren bola zatvorena 😒 .ale asi pred hodou som mala riadne bolesti ty kokso, ale uz dobre 😉 .dufam, ze si fazulka halda miestecko.

mukesina
9. dec 2011

@asemilka no mne prislo zle , ze som hladna a to som jedla o 7 , a to uz potom nikdy nejem,hrozne tie pazrave stavy.tak dobru chut prajem.

monika2712
9. dec 2011

@mukesina urcite si hlada... inak ak by si mala doma nahodou cokolvek co obsahuje magnezium tak si daj. najlepsie su magneziove tabletky, alebo voda s magnezkom, je to najlepsie na krce, aj na bolest hlavu..

esmemia
9. dec 2011

Booooze preco v X -factore vypadla Rachel,smutne

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 aj tebe moni prijemny vikendik prajem.Oddychni si a uvidis skoro prejde a hned je tu streda 😉 .Prijemnu zabavuy prajem 😉

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 nic nemam a tu nic nemaju poriadne, uz sa tesim normalne domov.No hlava boli a neberiem radsej nic, pockam hadam uz zajtra nebude

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 pekne si to tam zajtra uzi 😉 🙂 a dobru noc 🙂
@mukesina napodobne 🙂 ja som sice jedla az az... ale este stale nemam dost 😀

monika2712
9. dec 2011

@esmemia no ako myslim ze su tam aj ini adepti na vypadnutie, ale ludia dako divne hlasaju..
inak jojka sa sekla alebo co ze to ide odznova cele? 😀

@mukesina dakujem, troska zresetujem, dufam ze nie privelmi 😀 😀

esmemia
9. dec 2011

@monika2712 dobru nocku prajem

monika2712
9. dec 2011

bruuuu zeny..

esmemia
9. dec 2011

@monika2712 Ved ajja pozeram,ze co im sisi,ze ot pustaju zas :D a aj ja Ti prajem pekny vikendik a zabav sa :D
@asemilka Nooo moja ani ja som dlho nevedela,odkial tie napady a toto vysvetlenie :D

mukesina
9. dec 2011

@asemilka ani ja 😀 😀 este by som si nieco dala 😀 😀 😀 , asi ored hodkou som mala riadne boelsti hlavne v krioch, astastie uz to preslo 😉 .takze aj ty si sama doma 😒

asemilka
9. dec 2011

@mukesina ano... manzel prisiel o pol 4 z roboty a isiel tam zas na nocnu na desiatu... 😠 akoze fajn, ze budu peniazky, ale nemusi tam byt stale...

mukesina
9. dec 2011

@asemilka no moj tu robi 12 chudacik moj.ale este 3 a ma 3 dni volno 🙂 .Dufam, ze ked pride rano domov bude mat v ruke test, uz chcem testovat 🙂 .Nech viem, ze co sa deje 😲 .

asemilka
9. dec 2011

@mukesina neboj, urcite sa tesi ako ty 🙂 len chlapi to trosku inak prezivaju 🙂 aj mojho tesi, ze sa vytesujem, ze // zosilneli, aj ked len na ovu teste 😉 som mu videla tu iskricku v oku 😀

mukesina
9. dec 2011

@asemilka ale on kupi,len ked sm bola von tak bola zatvorena 😒 ,ma poraxzi ked budem testovat az v nedelu

asemilka
9. dec 2011

@mukesina tak aspon budeme testovat spolu 😉 😀

mukesina
9. dec 2011

@asemilka no budeme spolu.Len boze preco mi je zle od zaludka? 😝 😝 😝 😝 nemam to rada.uz 3 vecer.

asemilka
9. dec 2011

@mukesina mozno z nervozity... alebo mas vecerne nevolnosti 😉

mukesina
9. dec 2011

@asemilka vzdy vecer mi je tazko ,katastrofa.este do toho hlava,paradnu kombinaciu mam na vecer 😒 .tebe nebyva zle?

asemilka
9. dec 2011

@mukesina ja skor horsie znasam rano... vecer vydrzim dllllho a potom rano je moja smrt... manzel ma opisuje ako chodiacu mrtvolu 🙂

mukesina
9. dec 2011

@asemilka nam na to chodi vecer 😒 uz 3 den 😒 .som zvedava ako sa zbavim tych nevolnosti od zaludka ked budem tehu.

asemilka
9. dec 2011

@mukesina v druhom trimestri vraj prejdu same 😉 😀

mukesina
9. dec 2011

@asemilka 😀 😀 😀 😀 moja uz idem si lahnut,prajem bru noc 😉

asemilka
9. dec 2011

@mukesina ja musim na facebooku dohrat jednu trafenu hru 😀 ale bru noc prajem 🙂