icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
10. dec 2011

@mukesina speci pre teba... 😀 testovacia je nazivo v polovicnej farebnej intenzite oproti kontrolnej 😉 aj ked na fotke to tak nevidiet... 😠 😀

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 no dufam, ze na to rano nezabudnem... lebo potom budem musiet cakat do pondelka 😀

katussska24
10. dec 2011

@asemilka no ja by som asi mala cakat do pondelka aspon.... 😒 zajtra 25.DC, este asi skoro...nie? ab som neplytvala testom 😉

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 co ja ti viem. kazdej zene rastie hcg inym tempom... jedna ma palicky ako hrom a ina ledva ducha.. kolko mas testov?

katussska24
10. dec 2011

@asemilka 3, jeden z topho clearblue, to tam uz na istotu, keby som kolajnicky nasla... 😉

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 v pondelok alebo v utorok asi bude istejsi vysledok... ale aj zajtra by si mohla mat ducha... to je skor tak 50 na 50 😒

katussska24
10. dec 2011

@asemilka akutrat som nakukla, jeden mam rapid clear, ten ma citlivost 10mlU, druhy uz neviem aky 20mlU.
ale este je asi skoro.... 😕 furt vaham, neviem vydrzat

katussska24
10. dec 2011

@asemilka no idealne cakat do utorka podla mna....aj ked tazko ...ci vydrzim... 🙂 dufam ze Mko nepride a budem mat priestor testovat a tesovat a tesit sa... 😵

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 mno... nedela je skoro, utorok neskoro... tak v pondelok testni 10 tkou... potom dva tri dni neskor 20 tkou... a clearblue je 25tka, tak to az cez vikend... 😉 lebo palicky // budu uz na prvom teste 😉 🙂

mukesina
10. dec 2011

@dajaja aj ja sa pomodlim ,aby zosilnela 😉 😉 ,som nasrata 😠 .Isli sm edo lekarne a zatvorene.Mne asi nie je sudene sa teestovat ☹ .Spanieli maju vecne pozatavarane tie obchdody,hruza. Testovat asi az v utorok,lebo manzel ma nocnu a ked rano chodi z prace tak je este zatvorena.takze kupi mi ho az v pondelok poobede 😒 😒 .Ide ma slak trafit z toho cakania.

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ber to z tej pozitivnej stranky... uz budes mat // iste 🙂

mukesina
10. dec 2011

@asemilka ved toto domrvilo sa to riadne, opyatal by som sa mamky nech sa ide pytat,lae ked som tehu, tak to chcem oznamit az ked prideme domov, cize na Vianoce. nezarabala viac ona zarabala ovela menej 😒 . takze zajtra testujes?waaaaaau tak sa tesim na zajtra, z euidim krasne 2//.

asemilka
10. dec 2011

@mukesina vies co.. dnesne // na mna zaposobili... aj ked su na ovu teste... taketo silne som ich nemala ani ked mi dva mesiace dozadu tehu test ukazal //. cize.. zajtra skusim.. a keby nic, tak som len zbytocne ocikala dalsiu palicku 😀

mukesina
10. dec 2011

@asemilka kiezby tam boli.Ale ja sa uz rozprava aj s fazulkou, ja to beriem , ze som tehu 😉 .Skudam si ako to bolo v inej dobe, ked testy neboli 😀 😀 😀 .

mukesina
10. dec 2011

@asemilka nie podla mna budu tam uz kolajnicky 😉 .Juuuj tesim sa na zajtra.Kazdy tu testuje a nie 😒 .Mna to cakanie zabije.chcem to mat potvrdene ,ze som,lebo tak som strasne nervozna.

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ale ved to je potrebne sa s fazulkou rozpravat 🙂 treba jej vysvetlit, ze u teba v brusku je jej najlepsie a ze sa na nu uz vsetci tesite 🙂

mukesina
10. dec 2011

@asemilka ja viem, ze treba, len ked som si test neurobila, tak to je take ine 😒 . dakujem inac za krasny test. ASpon tak na fotke vidim 2 //.Ja som este nezasili nikdy 2 //

asemilka
10. dec 2011

@mukesina no keby som vedela, ze to s tvojim testovanim takto dopadne, tak ti nejaky test poslem 😒

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ani na ovu teste si nenasla //?

mukesina
10. dec 2011

@asemilka ja som si nikdy nerobila ovu testy. No keby som aj ja vedela, ze to tak dopadne, tak si kupim viac.Skoda, ze ten bol piatkovy pokazeny,nic neukazalo ani kontrolnu palicku.Zeby to bolo nieke znamenie 😒 ?Este stal emas zrave vecere

asemilka
10. dec 2011

@mukesina rano som mala prehanky... hned, ako som dojedla ranajky... potom som sa neodvazila obedovat... ale natlacila som do hlavy cokoladovu tycinku... trosku zblnkalo 😀 a doma som polievku zajedala cipsami 😀 a akurat mam na stole francuzaky 🙂 tak idem papat 🙂 ale uz si brusim na chlebik s klobaaaaaaaaaskou... alebo slaninkou... mnaaaaaam 😀

mukesina
10. dec 2011

@asemilka tak prajem dobru chut, aj ja mam zranicu 😀 ked sa nenajem zacne mi byt od zaludka zle 😒 .brusko neboli?mna zase teraz trosku taky tlak v strede mam 😒 .Ine priznaky nemas?

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 kati na tvojom mieste pockam do toho pondelka 🙂

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 pozri ja chcem testovat, al enemam s cim 😒 ,takze nie si sama , ktora caka 😉 ,drzim prsteky , ke dbudes tewstovat, aby tam boli 2//

dajaja
10. dec 2011

@asemilka no ked som si precitala tvoje dnesne menu akosi mi z toho blbo zostalo 😀 zeby konecne prvy priznak? 😀 😀

mukesina
10. dec 2011

@dajaja tak dufam, ze ano 🙂

dajaja
10. dec 2011

@mukesina mne je len divne, ze prsia vobec necitim.. ale to uz vlastne od porodu nemam nikdy naliate prsia pred mrskou a predtym som to mavala. uz ich mam asi "vykojene" 😀 😀

mukesina
10. dec 2011

@dajaja no mna zase nenormlane bolia prsia a bradavky na dotyk no katastrofa 😒 ,nikdy ma ta nebolievali, v noci sa zobudim obcas ako ma bolia 😲 .Takze zajtra dve adepky na tehu testuju.Tesim saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 😉 😉 😉 .

asemilka
10. dec 2011

@mukesina mota sa mi hlava... a obcas citim tlak v brusku.. a mam taky cudny zaludok.. akoby som zjedla nieco strasne mastne.. taky zaludok na vode mam. nieco by som jedla, len neviem co...
@dajaja vies co... ja takto jem uz nejaky cas a zatial v poho 😀 len sa obavam, ze takymto tempom cez vianoce nevojdem do ziadnych nohavic 😀

katussska24
10. dec 2011

@asemilka utorok neskoro, myslis? inak ked budem dalsi vikend testovat tak otvaram sampus....lebo mne nikd nemeska 😉 streda je 28.den ach jaj... rozmyslam preto utorok, ze ked, tak ab daco bolo videt..