icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
10. dec 2011

@mukesina aj mna si medzi ne zaratala? lebo ja testujem az v pondelok..

mukesina
10. dec 2011

@asemilka no aj mne sa obcas zamota, sa citim ako opita alebo po opicy 😀 😀 .zaludok ma cudny len vecer, ked sa nenajem tak mi je zle 😒 .No aj ja sa bojim, ze na Bianoce budem uz ako gulka 😀 😀

katussska24
10. dec 2011

@mukesina ty uz rovno na kontrolu pojdes 😉 kaslin na testy 😀

mukesina
10. dec 2011

@dajaja ano teba, ja ze zajtra 😒 , asemilka zajtra testuje 🙂

asemilka
10. dec 2011

@mukesina mna prsia nebolia... a to pred mrchou zvyknu byt bolave a napate... ale obcas ma ako keby nieco tlacilo zhora na prsiach.. inac nic...

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 No nakontrolu ked budem tehu az 27 ☹ .Prideme domov 24 😒 .Takze este sa nacakam, chcem si byt ist, ze som,ze ci to nieje nieco ine.Neivem ci nemam rovno kupit ten clearblue.

dajaja
10. dec 2011

@mukesina ja az v pondelok, chcela som si dat 2 dni na to, aby palicka zosilnela.. uz mam len jeden test a dalsie sa mi nechce ist kupovat

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ja som to tusim aj vcera pisala... ze mam v zaludku pocit, ako ked si opita, alebo po opici a lahnes si... cely svet s tebou plava a zaludok tiez... tak taky mam zaludok uz treti den 😀

mukesina
10. dec 2011

@asemilka no ja som citila prsia uz 18DC, bolo mi to hned divne, ze preco, a kazdy dnom sa to stupnovalo, prestala sa mi bolest zvacsovat asi pred 6 dnami, ale to asi preto, lebo asi viac uz ani boliet nemozu.

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 nemyslim, ze by bol utorok neskoro... iba ak z hladiska nedockavosti 😀 a sampus budes moct otvorit iba ak manzelovi... lebo ty uz budes tehula a to by si si mohla dat max. tak glg 😉 😀 😀

dajaja
10. dec 2011

@mukesina ja by som radsej kupila ten clearblue. ktovie, ci ten druhy tiez nebude pokazeny..

mukesina
10. dec 2011

@asemilka presne ja to iste s tym zaludok 😀

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ale to moze byt celkom slubny tehu priznak 😉 🙂

mukesina
10. dec 2011

@dajaja jaaaaj tak radsej pockaj, nech vidime krasne kolajnice 😉 😉

asemilka
10. dec 2011

@mukesina 😀 a vidis, aj tak donho pcham piate cez deviate 😀

mukesina
10. dec 2011

@asemilka aj ja, lebo som nieako stale hladna 😲

katussska24
10. dec 2011

@mukesina zas sa pytam, ale kolky DC si?

mukesina
10. dec 2011

@dajaja tiez pravda, tak poviem nmanzelovi nech ten kupi,uz by mohlo ukazat nie

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 dnes som 33DC

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ved toto... je mi sice divno, ale stale by som jedla. staci trosku.. ale nieco proste potrebujem zvatlat stale..

katussska24
10. dec 2011

@asemilka ty tak krasne zmyslas 😀 😀 😀 inak tiez furt papam a akoze take veci ako zabijacku s kyslou kapustou, rano hemendex...a zas mam hlad ako keby som nejedla tyzden....tak dufam ze som fakt tehotna, inak si mozes dat zoperovat zaludok 😀 😀 😀

mukesina
10. dec 2011

@asemilka aj ja tak po trosku, ale stal emusim nieco chrumat 🙂 .Pritom som teraz 2 mesiace chudla,, tak ked tak budem jest tak to hned aj priberiem 😀

rysauka
10. dec 2011

@mukesina možno by si to DNP aj stihla, ak by si sa hneď ako to bude možné išla prihlásiť a potom s doktorkou sa dohodnúť keď ťa bude chcieť vypísať na materskú nech ti to posunie aby ti vyšlo 270 dní platenia, ale nie som si istá či tomu dobre rozumiem

rysauka
10. dec 2011

@asemilka waw to akože naozaj?

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 ale aky budes mat rozcviceny zaludok na vianoce 😀
@mukesina naco si chudla, ked si teraz tehula 😉

asemilka
10. dec 2011

@rysauka teraz neviem co naozaj.. sa stracam 😀

katussska24
10. dec 2011

@mukesina jejjejej, tak potom akoze GRATULUJEM 😀

rysauka
10. dec 2011

inak baby ja som dnes konečne našla aspoň malého dušíka na ovu teste tak som happy

mukesina
10. dec 2011

@rysauka dakujem za info, pojdem sa hned pytat, toho 27 ked prideme domov,ale podla mna to uz bude zbytocne