Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 no dufam, ze na to rano nezabudnem... lebo potom budem musiet cakat do pondelka 😀
@asemilka no ja by som asi mala cakat do pondelka aspon.... 😒 zajtra 25.DC, este asi skoro...nie? ab som neplytvala testom 😉
@katussska24 co ja ti viem. kazdej zene rastie hcg inym tempom... jedna ma palicky ako hrom a ina ledva ducha.. kolko mas testov?
@asemilka 3, jeden z topho clearblue, to tam uz na istotu, keby som kolajnicky nasla... 😉
@katussska24 v pondelok alebo v utorok asi bude istejsi vysledok... ale aj zajtra by si mohla mat ducha... to je skor tak 50 na 50 😒
@asemilka akutrat som nakukla, jeden mam rapid clear, ten ma citlivost 10mlU, druhy uz neviem aky 20mlU.
ale este je asi skoro.... 😕 furt vaham, neviem vydrzat
@asemilka no idealne cakat do utorka podla mna....aj ked tazko ...ci vydrzim... 🙂 dufam ze Mko nepride a budem mat priestor testovat a tesovat a tesit sa... 😵
@katussska24 mno... nedela je skoro, utorok neskoro... tak v pondelok testni 10 tkou... potom dva tri dni neskor 20 tkou... a clearblue je 25tka, tak to az cez vikend... 😉 lebo palicky // budu uz na prvom teste 😉 🙂
@dajaja aj ja sa pomodlim ,aby zosilnela 😉 😉 ,som nasrata 😠 .Isli sm edo lekarne a zatvorene.Mne asi nie je sudene sa teestovat ☹ .Spanieli maju vecne pozatavarane tie obchdody,hruza. Testovat asi az v utorok,lebo manzel ma nocnu a ked rano chodi z prace tak je este zatvorena.takze kupi mi ho az v pondelok poobede 😒 😒 .Ide ma slak trafit z toho cakania.
@asemilka ved toto domrvilo sa to riadne, opyatal by som sa mamky nech sa ide pytat,lae ked som tehu, tak to chcem oznamit az ked prideme domov, cize na Vianoce. nezarabala viac ona zarabala ovela menej 😒 . takze zajtra testujes?waaaaaau tak sa tesim na zajtra, z euidim krasne 2//.
@mukesina rano som mala prehanky... hned, ako som dojedla ranajky... potom som sa neodvazila obedovat... ale natlacila som do hlavy cokoladovu tycinku... trosku zblnkalo 😀 a doma som polievku zajedala cipsami 😀 a akurat mam na stole francuzaky 🙂 tak idem papat 🙂 ale uz si brusim na chlebik s klobaaaaaaaaaskou... alebo slaninkou... mnaaaaaam 😀
@katussska24 kati na tvojom mieste pockam do toho pondelka 🙂
@katussska24 pozri ja chcem testovat, al enemam s cim 😒 ,takze nie si sama , ktora caka 😉 ,drzim prsteky , ke dbudes tewstovat, aby tam boli 2//
@mukesina mota sa mi hlava... a obcas citim tlak v brusku.. a mam taky cudny zaludok.. akoby som zjedla nieco strasne mastne.. taky zaludok na vode mam. nieco by som jedla, len neviem co...
@dajaja vies co... ja takto jem uz nejaky cas a zatial v poho 😀 len sa obavam, ze takymto tempom cez vianoce nevojdem do ziadnych nohavic 😀
@asemilka utorok neskoro, myslis? inak ked budem dalsi vikend testovat tak otvaram sampus....lebo mne nikd nemeska 😉 streda je 28.den ach jaj... rozmyslam preto utorok, ze ked, tak ab daco bolo videt..

@mukesina speci pre teba... 😀 testovacia je nazivo v polovicnej farebnej intenzite oproti kontrolnej 😉 aj ked na fotke to tak nevidiet... 😠 😀