Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 no, ved streda je tu zachvilu. uz len 3 krat sa vyspis a mozes testovat 😀 😀 ja som nevydrzala a testla som sa den pred ocakavanou ms.. inac aj mne pred par dnami bolo strasne zima a trosku som citila hrdlo. to je nejake podozrive 🙂
Tak asi zajtra poviem manzelovi nech kupi ten clearblue, bojim sa tento opat, co ked neukaze zase nic az neskor?ktovie kedy nabehli tie palicky, od piatku som na neho nepozerala az teraz.Tak uz s malou nadejou si hovorim som tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mukesina inak to je jaka haluz, to nebol ten pokazeny test??? ze ti neukazalo ani jednu najskor?? ci to si mala dalsi? no tak pekne, sa nam tusim fakt roztrhlo vrece.. a katka bude tiez urcite tehu s tym hrdlom! 😀
som zvedava ze co ja.. ci tu neostanem na ocot sama 😒
@dajaja no bol mooooc namoceny, som normalne musela z neho vylievat moc 😀 😀 😀 .ked nahodou kupi ten isty uz nebudem cikat na neho, ale ho asi ponorim, to bude istejsie nie?aj ked pisu,z e ocikat, ale ved aj ponorenim sa namoci nie? Ved to ze riadne silne su , sa mi zda ze ta testovacia je ste silnejsia 🙂 .Juuuuj nech je zajtra, ze aj ty ukazes krasny testik 😉
@monika2712 ano to je ten isty 😀 😀 😀 ako som teraz pisala,ze bol moc mokry, som musela z neho moc vylievat 😀 😀 😀 😀 .zajtra ked nahodou kupi manzel ten isty, tak ho ponorim, aj ked pisu , ze ocikat.Juuuj nech je zajtra.Nevies mozem ho aj poobede uz testnut, lebo ja do utorka uz nevydrzim asi 😀 😀
Moni ty est enezufaj, mas hlienik to je dobre znamenie, ja som pred ocakavanou mrchou mala 3 dni hlien bielkovy, teraz mam tiez.Drzim prsteky moooooc.
@mukesina urcite radsej namoc, je to lepsie ako ocikavat.
@mukesina a necikala si dlho na neho? kolko sekund pisali v pribalovom letaku? myslim, ze ten clearblue mozes ponorit. ja som si ho robila pre 3 rokmi a ak sa dobre pamatam, tak v navode bolo, ze bud ocikat alebo ponorit.. aj ja sa uz neviem dockat zajtrajsieho rana. ale aj sa trosku obavam toho, ci nebudem sklamana 😒 dobre znamenie je ze mrska este nedosla 🙂
@mukesina teraz mas bielkovy?? a priesvitny? lebo ja to mam take klzke akoby, ale mliecne..
@monika2712 co by si tu ostavala. sme sa dohodli, ze sa stretneme v augustovkach 🙂
@dajaja hmm no neviem 😒
@rysauka ten modry bol tehu 🙂
@katussska24 @mukesina dakujemeeeeeee 😵 🙂
@mukesina ja som ti to hovorila, ze si tehula 😵 🙂 tam urcite bola druha palicka uz ked si testovala 😀 len si sa poriadne nekukla 😠 zajtra rob test hned, ako ho dostanes do ruky 🙂
@monika2712 no ja som bola tiez takato skepticka pred par dnami, ak sa pamatas.. bola som si ista, ze tento mesiac to nemohlo vyjst, ale nakoniec mam slabucku ciarku na teste. ja viem, ze to este nic neznamena, ale pevne verim, ze zajtra uz bude tmavsia.. drzim ti palceky a hlavne vela trpezlivosti v nasledujucich dnoch 🙂
@monika2712 no teraz skor priesvitny , ale predtym bielkovy.
@mukesina aha, ty asi bielkovym nazyvas daco ine.. bielkovy je totiz priestviny a natahovaci ako bielko. nevola sa bielkovy podla farby bielka ale podla toho ako sa natahuje.
@dajaja no ja sa potrebujem otestovat kvoli liekom co mi predpisali, lebo neviem ci ich mozem brat alebo nie.. takze asi streda stvrtok testujem kvoli tomu..
@monika2712 jaaaaj tak to som nevedela ☹ ,no proste pred par dnami som ho mala kremovy aj na gatkach dost ho bolo, teraz uz je vodnaty.Drzim prsteky mooooooooooooc
@mukesina no to nic.. tak ja mam teraz taky kremovy ale velmi klzky.. no uvidime..
@monika2712 aha, tak to pre istotu testni..
@monika2712 moni aj ja som mala kremovy 😉 😉 , jeden den som sa citila ako keby mrcha bola tak mokro a to bol ten hlien
@dajaja no sak chcem to skusit, len ci nebude priskoro, stvrtok budem 11dpo, tak snad daco.. ale skor si myslim ze ostane biely.
@mukesina no ja mavam bezne po ovulke kremovy len dnes sa mi zda proste iny ako bezne..
@monika2712 to ze je iny ako obycajne moze byt dobre znamenie, nie? 🙂 no 11DPO je dost skoro, ale mozno sa ukaze nejaky dusik. velmi ti to prajem, aby tam bol..

ze ake chyby som urobila, to z toho stresu, PREPACTE MI ICH 🙂 .Som to skoro chcela napisat