icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivcek
12. dec 2011

Jeeej kocky...gratulujeeeem novym tehulkam...😀
Vidim, ze sa zvianocnieva...😀 😀
Aj ja chceeem...😀

asemilka
12. dec 2011

@ktore ahoj, nie prsia nebolia. len su nafuknutejsie. v brusku nemam ziadne pocity. aspon zatial. obcas take palenie v strede. a zaludok mam na vode... stale musim nieco jest, lebo potom je mi zle... 🙂 a mam pocit, ze sa rychlejsie zadycham a mam zvysenu teplotu. ale nemerala som si ju, tak ti neviem povedat presne..
@dajaja gratulujem 🙂 ja som mala taku nejaku palicku vcera, tak som zvedava, co sa ukaze zajtra rano 😵 juuuuuj... tak vianoce vysli 🙂 uz len kupit velku stuhu a postavit sa pod stromcek 😀

ivcek
12. dec 2011

@asemilka
..velku stuhu ....a postavit sa pod stromcek.....- som si to uplne predstavila a nemozem sa prestat usmievat...😀 strasne mileeee...😀

dajaja
12. dec 2011

@asemilka my budeme cez vianoce u svagrinej. to by cumeli, kebyze sa postavim pod stromcek 😀 😀 ano, ta tvoja palicka vcera bola asi taka silna ako moja dnesna. ja uz nemam ziadne testy doma, ale este asi pojdem kupit. chcem vidiet, ci to bude dalej silniet. tesim sa na tvoj zajtrajsi testik 🙂

asemilka
12. dec 2011

@ivcek tak naco vymyslat, ked jedno prekvapko uz je v brusku 😀
@dajaja ja som tiez kvoli tomu vcera v ramci prechadzky dotiahla manzela do lekarne 😀 tak si budeme robit radost 😉 🙂

esmemia
12. dec 2011

@asemilka
@dajaja nooo babulky ja mam z vas taku radost

asemilka
12. dec 2011

@esmemia 😵 uz len nech sa bublinky zvacsuju 😉

monika2712
12. dec 2011

@dajaja no supis gratulujem!! jeeej baby ja vam zavidim... budu vianocne babatka 😉 😉

esmemia
12. dec 2011

@asemilka tfuj tfuj,nech sa pekne ulozia v brusku,ved tam im bude az do porodu najlepsie a potom v naruci :D 😵

asemilka
12. dec 2011

@monika2712 testni aj ty zajtra... hm? duch by tam uz mohol byt...

ktore
12. dec 2011

ja si budem robit testik nejak 20.12 ale ak by bol pozit tak neviem ci vydrzim nepovedat mm.pod stromcek by som asi nevydrzala.to bude zatial iba nase sladke tajomstvo.

ktore
12. dec 2011

@monika2712
@asemilka
@esmemia to by mali byt same evicky a adamovia.... 😀

monika2712
12. dec 2011

@asemilka no mam obavy ze ked vy mate takych duchov a to uz ste ovela viac DC ako ja.. ze nic neukaze..ale rozmyslam nad tym velmi, len asi budem skor sklamana mam pocit..

monika2712
12. dec 2011

@ktore no ja som inak rozmyslala nad menom Evka, po mojej mame..

esmemia
12. dec 2011

@ktore no mali :D bozinku babulky vy uz budete vediet na com ste pred Vianocami a ja budem mat len 16.12. ovulkuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaa

monika2712
12. dec 2011

@esmemia tak ty budes mat silvestrovke prekvapko 😉 a mozno bude ovu skorej! 😉

esmemia
12. dec 2011

@monika2712 nooo uz o tom uvazujem aj ja,ze asi pride skor

ktore
12. dec 2011

@esmemia nuz tak ty mozno prave budes mat uhniezdovanie presne na vianoce.aj to bude krasne.ja by som mala dostat ms 22.12 takze ak pride tak na vianoce bude v plnom prude a nalada bude v keli

ivcek
12. dec 2011

@esmemia
ja tiez tak tyzden pred vianocami ovulka...takze ak - tak to bude novorocny darcek...😀

esmemia
12. dec 2011

@ivcek
@ktore to by bolo ake super,priat muzikovi do noveho roka viac nervov,lebo bude dvojnasobny tatko :D ja chceeeeeeeeeeeeeeeem

ktore
12. dec 2011

z dcerkou sme si pripijali na silvestra o pol noci a tak ma pichlo ze po strngnuti som sa musela hned skrcit.o dva dni nato som robila test a pozit.jak hrom taka ciara hned.ale to uz bol podla ultrazvuku asi 4 tyzden takze som ani netusila na vianoce ze som tehotna.pichanie som si nevsimala lebo som mala zrasty a zvyklo ma pichat.ale nezabudnem ako ma pichalo vtedy.az potom mi zaplo ze to bol priznak teho.

ktore
12. dec 2011

@esmemia minule si pisala myslim ty ze ste mali malu hadku.ako je teraz?ok?

ivcek
12. dec 2011

@ktore jeeej to bolo super...😀

Kocky ja mam hned lepsiu naladu ked Vas tu takto citam...😀
Velmi to vsetkym kockam prajem....tfuj tfuj tfuj...nech vsetko dobre dopadne...😀

ktore
12. dec 2011

@ivcek no bolo to super akoby chcela povedat ze pripite si aj na mna aj ja som tu...jujjjj aky dobry pocit je na to mysliet.

katussska24
12. dec 2011

no baby....co sa mne dnes stalo. rano idem na WC, uz take ten blby pocit ze Mko..a kukam na gatkoch ruzovo...me premklo a uz som va sla pisat ze koniec sna....a potom mi doslo, zw to je len "nehoda" z min mesiaca, co sa zle opralo.....
baby, no ale mozno zle znamenie... ☹ prsia bolia menej, teplota 36.7, to je u mna vzsoke, ale...aj tak 😖

monika2712
12. dec 2011

@katussska24 kati a mozno prave dobre znamenie! 😉

ktore
12. dec 2011

@katussska24 mko myslis kramy?

katussska24
12. dec 2011

@ktore hej, moj slang 😉

monika2712
12. dec 2011

@katussska24 brucho ta neboli? kolko si dnes dc?

katussska24
12. dec 2011

@monika2712 vobc nic ma neboli ☹ ☹ ☹ som 26.DC... a prsia povolili....mam y toho zly pocit...
mne sa ani nebude chcet pisat, ze baby, tak zly pocit sa naplnil.... 😖