Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis no velmi sa mi nechce cakat po pravde, riesim teraz imunitu s lekarmi, zajtra mam vytery z nosa a hrdla, tak uvidim ci tam daco nenajdu, kedze uz dlhodobo smrkam, a potom 20teho imunologicku, takze uvidim co povie, ale to uz budem vediet na com som 20teho urcite.. len som v piatok dostala jedny lieky, za ktore som nechala v lekarni 7 eur, a asi ich ani nepouzijem, povedal mi doktro ze nech si ich nedavam pokial nemam istotu ze nie som tehu, tak mozno ich ani nestihnem alebo mi aj tak nakoniec predpisu daco ine na imunitu..
no tej tvoj chrbat, tak to je hrozne... nezavidim ti, ja mavam migreny z hormonov, ale niekedy mam tiez pocit ze to je z krcnej chrbtice a to je teda dost peklo vzdy.
@monika2712 no ten chrbat, to sa mi telo msti za nedostatok pohybu 🙄 sama si za to mozem ale nejako tazko sa mi do tychto chaotickych dni da zakonponovat aj pravidelne cvicenie, ale pokusam sa 😉
ako dlho mas tu "nadchu"? a stale sa ta to este drzi?to som zvedava co ti povedia na krcnom, lebo podla mojich skusenosti maju len jednu radu: vybrat mandle 😅 tak uvidime, ci tentokrat zostanem prekvapena 😎
@orchis na krcne nejdem ani, ja mam skor podozrenie na nejaky bacil, take tie skolkarske zvyknu toto robit..
mam ju asi tri mesiace co si pamatam len sa mi uz robia aj herpesy v nose, tak preto som to zacala riesit,aj dost kycham, takze bud bacil alebo alergia + oslabena imunita..
@monika2712 ty si uz aj predtym mala problem so slabou imunitou, nie? tusim si to uz niekedy spominala.... 😕 a to ziadne dopovanie sa vitaminmi a podobnymi vecickami nepomaha?
@orchis no v ramci mojich"(ne)priznakov sa asi presuniem do bud roka tiez 😒
@orchis no bohuzial nie, a to beriem celorocne zinok, cecko, omega 3mastne, proste kopec veci.. aj ovocie papam.. ale to je ten blby herpes virus, co mi robi aj afty aj herpesy. ten doktor co som u neho bola, sa zaobera aj takou alternativnou liecbou, odporucal mi kvapky ktore su presne na toto, tak ale zas ak som nahodou tehu tak ich nemozem..takze teraz musim vyckat ze co bude... a ak nic, tak sa necham preliecit.
ozaj a ano, ja som mala s imunitou uz dlhsie, presne tie herpesy a afty ma trapia uz viac rokov, dostavala som na to taku trojmesacnu kuru, po tej bolo vzdy dalsi 3/4 az rok OK.. teraz som to uz dlhsie nemala..
@katussska24 mna boli brusko.. nechapem.. 😕
@katussska24 to je este skoro vzdavat to 😉 kasli na priznaky, kazdy ich ma ine a niekto dokonca ziadne 😉 kym mrcha nedojde nadej este stale je 🙂 nie je to divne, ze ta prsia uz nebolia a pritom mrcha sa ti ani nespustila? mne by toto prislo ako divne, ale u mna, lebo mna bolia az do dna, kedy mam najsilnejsiu mrchu aj s bolestami podbruska, potom zrazu vsetko povoli a aj prsia prestanu boliet.
Ok, baby asi mi sibe, bolia ma aj krize ??? 😕 😕
@monika2712 no co no proste mas darcok v bruchu 😀
@orchis no aj neviem, mna zvyknu prestat bolet aj skor a to je to...keby boleli a boleli...bola by som v nadeji
@monika2712 tlap, tlap, tlap.....to je namiesto tlieskacieho smajlika 😀 bolesti krizov to by mohlo byt veeeelmi dobre znamenie 😉
@katussska24 no moja ale bez teba?? musime spolu predsa! 😀 mna zas prsia bolia celkom dost.. a aj to brucho.. aj krize sem tam.
@orchis no dakujem bodaj by! som zvedava na zajtrajsi test... len ci ma mrcha nechce prekvapit skorej! 😠
@monika2712 tak ma priber 🙂
@ivcek ano ano bolest krizov.. sak staci ma mozno niekde ofuklo 😀 ale zas citim aj brusko.. a prsia tiez.. teda hlavne to prave ma boli 😀
@monika2712
moja tak som zvedava 🙂 ...zatra preventivne testujes?
baby, mne je zle ako konovi... uz par dni mam zaludok na vode, ale malymi davkami jedla sa to dalo ustrazit... ale postupne je mi horsie a horsie... uplne je mi na blivajz... ☹
@ivcek hej zajtra.. a uz to vidim ako pojdem kupovat dalsie testy do zasoby nech mam na dalsi mesiac 😀
@asemilka no moja zlata tehulka, zaludok na vode je klasicka 😀
inak tehulky ako hlien?
Lebo mne dako zmizol a dokonca krcok mam dost vysoko.. to mi nejak nezapada to doho vsetkeho..
@monika2712 nie je ho vela, ale prihladny, obcas trochu do biela.
ale az cierno pred ocami sa mi robi.. fuj, uz ani tycinky, co som cele rano chrumala, mi nechutia 😖
@asemilka hm no divne, lebo mne odvcera dako skoro vymizol a tiez sa skor blizi takemu priehladnemu... divne, lebo v tehu by ho vraj malo byt vela, a mal by byt husty.. ale netusim ze kedy sa ta hlienova zatka zacne tvorit.
@monika2712
ja doma nemam preventivne ziadny test...😀
@asemilka
a to v ktorom tyzdni si, ked ti je uz takto blbo? tak ti to hadam rychlo prejde... 😎
@monika2712 tak chvilu to asi trva.. a u kazdej to moze byt ine.. 🙂

@mukesina no dufam, ze tvoj manzelik ti ten test dneska urcite kupi 😉 lebo toto je uz poriadne natahovanie 😅