Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24
@monika2712 budem zajtra na vas veelmi silno mysliet aby ste na testiku nasli co hladate🙂
@jasin moja dakujem.. bodaj by.. a ty ako? este je ti tak velmi zle ci uz je to lepsie? zvracias ?
@monika2712 no dobre, tak testneme spolu. 😝 u mna to uz asi jasne bude....len dufam ze dvojciarkove // 😵
tak zajtra asi pisat nebudem...bud to z dovodu, ze budem mimo od stastia alebo potom z dovodu, ze budem zosmutnela ....
@jasin jeej dakujeme 😵 😵 😵
baby a este otazka mna analfabeta - ked mam testik kde mam ocikat palicku - mozem ju aj namocit do mocu na nejake 3s miesto ocikania ? 😅 lebo si fakt neviem predstavit ako o siestej rano triafam palicku... 😀
@katussska24 moja namoc ju do cistej a suchej nadobky, ale na viac ako 3 sekundy, takych 10-15 by sa malo..
no ja kukam na ten moj graf furt, pocitam dni.. zajtra budem asi iba 9dpo.. mam obavy ze to je priskoro na ten test.
@katussska24 a napis potom aspon vysledok, nie ze sa vobec neozves !
@monika2712 ano, chlap chce chlapca a zena dievca, ale nakoniec sa to otoci a chlapci su maminkini milacikovia a dievcatka ockove 🙂 mozem potvrdit s vlastnej skusenosti 😀
@dajaja tak to hej.. inak pred chvilou som mala taky mensi krc v brusku akoby.. hm. . zase si daco namyslam 😠 😠
@monika2712 uz zachvilu budes testovat a ukaze sa, ci to bolo namyslanie alebo skutocny priznak 🙂 drzim ti palceky moooc
@monika2712
@asemilka no baby, ja si neviem predstavit mat chlapceka a obaja by sme radsej dievcatko kedze planujeme len jedno babo 🙂
@orchis no ved presne to aj ja, planujem len jedno a preto by som chcela dievcatko radsej.. ale tak priroda rozhodne za nas.
@dajaja noooo len aby som zajtra bola mudrejsia.. uz vidim ako pojdem kupovat dalsie testy .. v tej lekarni som uz jak doma.. furt im tam chodim.. 😀
nieco k dnp. je to tam dobre popisane
@monika2712 ja som si testy kupovala na striedacku v roznych lekarnach, lebo som sa uz citila hlupo 😅 inac u nas nejde zohnat mamatest. vsade maju len rapidclear 😒 este si asi pojdem kupit jeden testik na potvrdenie..
@asemilka inac dobry link si tu hodila. konecne tomu lepsie rozumiem. ak som dobre pochopila v nevyhode budu baby, ktore uz maju zaplatenych tych 270 dni a nestihnu otehotniet do 1. januara.. alebo tie ktore do zaplatenia 270 dni nestihnu otehotniet. mne napriklad to vychadza este lepsie podla noveho zakona. uz si nemusim platit az do zaciatku materskej a materska bude este vyssia ako doteraz.. uz len aby bolo vsetko v poriadku a tehu som dotiahla do uspesneho konca. to je pre mna teraz najdolezitejsie 🙂
ahojte, tak mi doktorka predpisala dufik, mam ho brat od 15 dc 10 dni, na ovulku to este nevidno a to som 12 dc, a podstielku mam len 3mm, co je este velmi malo na uchytenie plodu, tak ak by aj nieco bolo, tak sa to nema kde uchytit.....a to som uz 5 mesiacov od vysadenia hak 😢 hlavna vec, ze ma vela ludi presviecalo, ze po vysadeni hned otehu, a stale nic ☹

@katussska24 no moja takze zajtra spolu testujeme? tak som zvedava na vysledok, aj ked u mna to este nemusi byt jasne.. je to dost skoro.