Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
jeho ho nepreslo... furt sa mi smeje... ze som ceckata 😠 normalne neviem, ci mu vacsie prsia robia radost, ci si len srandu zo mna robi...
Baby na mna dosla priam konska unava.. hodinu som si pospala od 6tej do 7mej, teraz som hodinu zehlila a som uplne KO a chce sa mi znova spat.. pomoc.. este ani muz neprisiel domov musim na neho do deviatej pockat, spravit mu veceru aspon.. ale najradsej by som uz zalahla do postele.. 😖
@asemilka moja zlata, toto presne mi muz hovoril, ked som bola v lete tehu.. on bol normalne z toho sokovany, uneseny, kazde rano ked ma videl... ze ty voleeee jake dudy 😀 😀
@monika2712 ja som zivala doobeda... teraz som chytila druhy dych... 😀 a rozmyslam nad duplou 😀 mnam gulas sa mi podaril..
@monika2712 no moj ku mne stale pride, potazka ich... a povie ceckana... 😀 a ide prec. a o chvilu zase 😀
@asemilka no ja som nezivala, ale teraz drzim ledva oci otvorene.. a zacala ma aj hlava pobolievat tak jemne.. ja neviem, mozno len unava este z vikendu, kedze som tych par hodin stale nedospala..
je normalne, ze citim taku akoby hrcku, gulicku v miestach, kde sa zrastaju rebra?
@monika2712 ale aspon si sa zabavila cez vikend 🙂
@asemilka no ja si pamatam, jak sa ma pytal vtedy drahy, ze akoze, ked uz teraz ich mas take velke, ake budu v 9tom mesiaci?? 😀 😀 ja mam inak tak trojky teraz jak som pribratejsia, takze v tehu budu asi fakt velke..
@asemilka ale hej, zabavila, len tieto prebdene noci uz nejak extra nezvladam.. vcera som bola uplne vygumovana poobede, drahy sa zabaval, ze som jak truhlik, vobec mi to nemyslelo.
@monika2712 aj moj sa pytal, ze ake narastu 😀 ale odkial mam ja take veci vediet... 😀
@asemilka tam by mala byt skor jamka ako gulicka nie?
@monika2712 starneme... 😀 ja som to minule tiez tvrdila, ked sme prisli neskoro v noci domov so sestrinej oslavy 😀 skoro rano sme mali vstavat, lebo sme isli na vylet 😀 este ze sme isli busom a dalo sa oddychnut 🙂 a to ma uprostred toho kratkeho spanku manzel zobudil, ze ma strasnu chut... ze volanie prirody 😀 podla mna mame z tej noci aj bublinku 😵
@monika2712 ja som sa zle vyjadrila... v tych miestach citim, akoby som mala hrcu. len som zabudla povedat, ze ked prehltam 😀
@asemilka no je to mozne, ze z tej noci. neplanovanej 😉 no ja citim ze toto nespanie je pre mna hrozne, ja to potom dospavam tyzdne, preto sa aj troska bojim ako budem zvladat babatko kym bude v noci velakrat hore, budem asi dost unavena, ja potrebujem 9 hodin spanku aby som vedela fungovat... ale mozno si zvyknem..
och ten moj muz nech uz pride, lebo fakt chcem spat a nie este robit veceru ☹
@asemilka ahaaa ked prehltas.. no to je zaludok v podstate tam niekde.. nemas kyselinu? teda zahu?
@linuska1 ano, ja splnam 270 26.3, tak mam co robit
@asemilka aha, tak to mam uz isto neskoro, tak budem pit od noveho cyklu, a nastastie bolest pri mrche som nemala, ale mozno to bolo hak, a posledne cykly som ani o mrche nevedela riadne 🙂
@monika2712 v lete tehu? 😕
@ivuss01 ano bola som tehotna v juny, ale bezplodove tehotenstvo a nasledne kyret.
@monika2712 podla mna sa organizmus prisposobi novemu rezimu 🙂 a manzela posli k nam 😀 mame gulas a knedlik 😉 😀
@monika2712 esteze co... 😉 samozrejme ze sa ozvem...aj ked dufam ze to bude stat za to... 😒
@monika2712 no moze byt, ze to bude zaha... ale citim to, len ked som hladna. ja nie vzdy mam pocit hladu... ale tato hrcka sa ozve. a ked sa najem, tak ju necitim... ale o chvilu sa zase ozve...
@ivuss01 uvidis. ak nebudes tehu, tak si ju kupis. ale neboj, coskoro nam budes tehu testiky fotit 😉
@katussska24 aaaaaaaaale.. jasne, ze to bude stat za to 😉 🙂
@asemilka tebe sa vravi... 😅 ja mam dnes strasne zly den ....tak neviem ci zajtrajsie rano bude ine... 😢
@katussska24 aaaaaaaaaaale... hlavu hore, na tehu treba pozitivne myslenie 😉 🙂
@asemilka tak to ani neviem ci mma po dnesnom dni testovat 😝
@asemilka no podla mna to je zaha ..
@katussska24 jasne, ze mas. ved mozes byt tehu a slabo krvacat. alebo spinit...
@monika2712 tak to aby som si nejake tums kupila...
@asemilka zatial ani ani. ani nespinim a chvalabohu ani nekrvacam. to dnes bol NASTASITE plany poplach 😅 to ale aspon budem mat jasno....hlavne kvoli tomu aby som tolko neriesila to potrebujem
@asemilka skus si dat pohar mlieka. a v lekarni sa radsej spytaj, ze co mozu tehu na zahu, lebo neviem ci tums sa mozu.

@ivuss01 v lekarni urcite. a mozno aj v niektorych potravinach. mal by sa pit od prveho dna cyklu az po ovulku. potom prestat. prekrvi maternicu, vytvori sa lepsia vystelka. a ked uz nic insie, tak zmiernuje bolesti pri mrche 🙂