icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
12. dec 2011

@katussska24 no moja takze zajtra spolu testujeme? tak som zvedava na vysledok, aj ked u mna to este nemusi byt jasne.. je to dost skoro.

jasin
12. dec 2011

@katussska24
@monika2712 budem zajtra na vas veelmi silno mysliet aby ste na testiku nasli co hladate🙂

monika2712
12. dec 2011

@jasin moja dakujem.. bodaj by.. a ty ako? este je ti tak velmi zle ci uz je to lepsie? zvracias ?

katussska24
12. dec 2011

@monika2712 no dobre, tak testneme spolu. 😝 u mna to uz asi jasne bude....len dufam ze dvojciarkove // 😵
tak zajtra asi pisat nebudem...bud to z dovodu, ze budem mimo od stastia alebo potom z dovodu, ze budem zosmutnela ....

katussska24
12. dec 2011

@jasin jeej dakujeme 😵 😵 😵

katussska24
12. dec 2011

baby a este otazka mna analfabeta - ked mam testik kde mam ocikat palicku - mozem ju aj namocit do mocu na nejake 3s miesto ocikania ? 😅 lebo si fakt neviem predstavit ako o siestej rano triafam palicku... 😀

monika2712
12. dec 2011

@katussska24 moja namoc ju do cistej a suchej nadobky, ale na viac ako 3 sekundy, takych 10-15 by sa malo..
no ja kukam na ten moj graf furt, pocitam dni.. zajtra budem asi iba 9dpo.. mam obavy ze to je priskoro na ten test.

monika2712
12. dec 2011

@katussska24 a napis potom aspon vysledok, nie ze sa vobec neozves !

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 ano, chlap chce chlapca a zena dievca, ale nakoniec sa to otoci a chlapci su maminkini milacikovia a dievcatka ockove 🙂 mozem potvrdit s vlastnej skusenosti 😀

monika2712
12. dec 2011

@dajaja tak to hej.. inak pred chvilou som mala taky mensi krc v brusku akoby.. hm. . zase si daco namyslam 😠 😠

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 uz zachvilu budes testovat a ukaze sa, ci to bolo namyslanie alebo skutocny priznak 🙂 drzim ti palceky moooc

orchis
12. dec 2011

@esmemia tak je nas tu uz zopar co sa to chystame pretiahnut do dalsieho roku 😉 ale ved pride to ked to ma prist, vsak? 😉

orchis
12. dec 2011

@monika2712
@asemilka no baby, ja si neviem predstavit mat chlapceka a obaja by sme radsej dievcatko kedze planujeme len jedno babo 🙂

monika2712
12. dec 2011

@orchis no ved presne to aj ja, planujem len jedno a preto by som chcela dievcatko radsej.. ale tak priroda rozhodne za nas.

monika2712
12. dec 2011

@dajaja noooo len aby som zajtra bola mudrejsia.. uz vidim ako pojdem kupovat dalsie testy .. v tej lekarni som uz jak doma.. furt im tam chodim.. 😀

asemilka
12. dec 2011

nieco k dnp. je to tam dobre popisane

http://blog.etrend.sk/mihalblog/2011/12/11/dobr...

dajaja
12. dec 2011

@marcovka1 ahoj. aj mne sa ukazali 2 ciarky. najskor len duch a dnes rano uz slaba palicka. dufam, ze vsetko bude v poriadku.. a tebe uz byva zle z tehotenstva alebo len ides testovat? tiez uz stracam prehlad 😅

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 ja som si testy kupovala na striedacku v roznych lekarnach, lebo som sa uz citila hlupo 😅 inac u nas nejde zohnat mamatest. vsade maju len rapidclear 😒 este si asi pojdem kupit jeden testik na potvrdenie..

asemilka
12. dec 2011

@dajaja mne vcera teta v lekarni rovno strcila do ruky rapidclear... ani sa nepytala 😠 aaaaaaale tak hadam daco ukaze... 🙂

dajaja
12. dec 2011

@asemilka ja som si robila ten rapidclear dnes, aj predvcerom a ukazal 😉 len sa mi nezda taky citlivy ako pisu. ta druha ciarocka bola rovnako silna ako na 25 teste z drogerky a to som si ho robila o den neskor..

asemilka
12. dec 2011

@dajaja vies co... ja budem rada za tu druhu palicku 😀 tak je mi jedno aky test.. len nech ju tam ukaze 😀

dajaja
12. dec 2011

@asemilka inac dobry link si tu hodila. konecne tomu lepsie rozumiem. ak som dobre pochopila v nevyhode budu baby, ktore uz maju zaplatenych tych 270 dni a nestihnu otehotniet do 1. januara.. alebo tie ktore do zaplatenia 270 dni nestihnu otehotniet. mne napriklad to vychadza este lepsie podla noveho zakona. uz si nemusim platit az do zaciatku materskej a materska bude este vyssia ako doteraz.. uz len aby bolo vsetko v poriadku a tehu som dotiahla do uspesneho konca. to je pre mna teraz najdolezitejsie 🙂

dajaja
12. dec 2011

@asemilka presne tak, hlavne ze tam bude palicka.. ty ju uz budes mat urcite pekne silnu, ved uz vcera bola fajn 🙂

asemilka
12. dec 2011

@dajaja mne to poslala kamoska, tak som sa podelila... uz len aby to aj prezident podpisal...
@dajaja no palicka bude musiet byt... 😠 lebo ma picne potom 😀

linuska1
12. dec 2011

@dajaja otehotniet nie do 1 januara... ale do 1 februara...🙂 resp do 9 februara.🙂

ivuss01
12. dec 2011

ahojte, tak mi doktorka predpisala dufik, mam ho brat od 15 dc 10 dni, na ovulku to este nevidno a to som 12 dc, a podstielku mam len 3mm, co je este velmi malo na uchytenie plodu, tak ak by aj nieco bolo, tak sa to nema kde uchytit.....a to som uz 5 mesiacov od vysadenia hak 😢 hlavna vec, ze ma vela ludi presviecalo, ze po vysadeni hned otehu, a stale nic ☹

asemilka
12. dec 2011

@ivuss01 a alchemilkovy cajik si skusala pit?

linuska1
12. dec 2011

@ivuss01 to sa da zistit ultrazvukom?.. alebo ako?...

ivuss01
12. dec 2011

@asemilka nie, nepila, da s kupit v lekarni? ale teraz je uz nan asi neskoro, lebo uz som 12dc
@linuska1 myslis ovulku? ano je ju videt na ultazvuku, dufam, ze ju uz buduci cyslus bude vidiet, dufam, ze stiham otehu do do konca februara....

linuska1
12. dec 2011

@ivuss01 kvoli dnp?... ja idem na zaciatku januara k doktorke.. tak sa idem objednat priblizne v datume ked by mala byt ovulka..