icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivuss01
12. dec 2011

@katussska24 aj ja sa tesim na tvoj testik 😉
@monika2712 tak to mi je luto, a aj na tvoj testik sa tesim, bude // 😉
@asemilka aj ja sa mozem prist najest? 😀

monika2712
12. dec 2011

Baby ja to balim na dnes, nachystala som muzovi vianocku a kakao, a idem zalahnut.. nevladzem dneska.. len tie susedove decka by mohli prestat dupat po celom dome... kokso nemali by uz spat 4 a 3 rocne deti??

katussska24
12. dec 2011

@ivuss01 no ja som zvedava....snad ma rano neprekvapi cervena...a bude stopka testovaniu

monika2712
12. dec 2011

@ivuss01 to nic, uz je to za nami.. hlavne nech uz je znova tam a nech to dotiahneme do konca uspesneho 😉

katussska24
12. dec 2011

baby dobruuu a dakujem za podporu. 😉 ze este mate na toto moje omielanie toho isteho nervy 😅 😅 😅

ivuss01
12. dec 2011

@monika2712 rano testik nezabudni, budem rano cakat 😉 deti by uz mali spat min 2 hodky
@katussska24 urcite nie, a tiez sa tesim na // 😉

asemilka
12. dec 2011

@katussska24 neboj, minimalne duch tam bude 😉 🙂
@monika2712 fuuuuuuuuuu...mlieko... to ja neluuuubim... letim ako raketa po nom na wc 😀 ale vyskusam niekedy, ked bude uplne zle... aj manzel mi pred chvilou hovoril, ze pohar mlieka treba vyskusat. ale do lekarne aj tak skocim asi. lebo ak bude palicka silniet, tak v piatok nevydrzim byt na skoleni, ci seminari ci ako to mam nazvat, tak dlho zatvorena v jednej miestnosti so 40 ludmi... a nic nejest... za lizatko sa hadam nikto neurazi 😀 sadnem si niekam dozadu 😀 cely den tam stravime... v robote menime program... a treba ho otestovat najprv... a maju nam prestavit novy program, zaskolit a testujeme.. tak od piatka nam to zacina... a system sa zavadza od maja... to akurat stiham a potom sup na matesku dakedy koncom juna, zaciatkom jula 😀

ivuss01
12. dec 2011

@katussska24 aj mna sa este napocuvas, ci nacitas 😀

asemilka
12. dec 2011

@ivuss01 kludne prid 😀
@monika2712 take stare deti su na baterky... s dlhou zivotnostou 😀 sesternica ma 3rocneho syna... a ja pri nom nevladzem po hodine 😀 ale bru noc prajem 🙂
@katussska24 bru noc a zajtra tu cakam foto 😉 🙂

asemilka
12. dec 2011

jaj... a tymi lizatkami, co som pred chvilou pisala, som myslela zazvorove lizatka 😀 tie by mali pomahat pri nevolnostiach 🙂

rysauka
12. dec 2011

baby ja neviem na čom som, som14DC a bolí ma brucho ale ovu test je negatívny, ak by bola dnes ovulka vydržali by spermijky zo včera? alebo mám poistiť ešte dnes?

asemilka
12. dec 2011

@rysauka mam pocit, ze som niekde citala, ze v case plodnych dni vydrzia spermie v tele zeny 3 - 5 dni. ale ak budete mat chut, tak to kludne poistite 🙂

babulky, pada na mna unava... a aj tak manzelovi uz hodinu slubujem, ze ho pustim na pc... tak bru noc a vidime sa zajtra 🙂

esmemia
12. dec 2011

@asemilka moja na zahu su dobre aj mnadle :D
@orchis no moja,jasne,ze to pride v tedy kedy ma :D,len nech je to coskoro :D

monika2712
13. dec 2011

Bra ranko zeny tak ja zatial nic dneska, teplota 37,1 a test biely jak sneh, tak bud je este skoro alebo tam fakt nic nie je.

ktore
13. dec 2011

@rysauka vydrzia spermijky urcite.ale poistit to treba jasna vec,hlavne ked chcete.to je na vas.pre istotu.

katussska24
13. dec 2011

ahojte baby, test neagtivny. asi uz ani nedufam... 😢 😢 😢

asemilka
13. dec 2011

tak... test je s rovnakou palickou... len sa mi to nedarilo odfotit ostrejsie... palicka sice nabehla rychlejsie, ale to bolo vsetko 😀 silna je rovnako 😀 tak je hadam vsetko v poriadku 😒

asemilka
13. dec 2011

@katussska24 este stale moze byt skoro...

katussska24
13. dec 2011

@asemilka neverim...naposledy sme boli spolu 17.DC...a potom az 24.DC 😒 keby to bolo z tych skorsich dni uz by malo byt daco videt...
tak mi asi neni sudeny darcek na vianoce....

asemilka
13. dec 2011

@katussska24 aj tak moze byt skoro. co ked ti rastie hladina hcg pomaly, hm? o dva tri dni budes mozno mudrejsia

katussska24
13. dec 2011

@asemilka ja proste uz neverim... ☹ kazdej vam tu ukazalo ducha, vsak aspon daco by som tam mala... 😢

asemilka
13. dec 2011

@katussska24 a kolko ti meska?

dajaja
13. dec 2011

@linuska1 ano, ano, opravujem sa za preklep. chcela som napisat do 31. januara

katussska24
13. dec 2011

@asemilka mne este nemeska..."oficialne" cakam zajtra

linuska1
13. dec 2011

@ivuss01 ja ich splnam 25.01.2012... :((

linuska1
13. dec 2011

@asemilka krasne to vyzera..🙂

dajaja
13. dec 2011

@asemilka to nevadi, ze je rovnako silna ako vcera. dolezite je, ze tam je 🙂 takze uz mas druhy pozitivny test, gratulujem 🙂 🙂 budes este testovat neskor?

dajaja
13. dec 2011

@monika2712 tak bolo este skoro. teplota ti stupla? to je dobre, nie?

dajaja
13. dec 2011

@katussska24 ked ti este nemeska, mohlo byt skoro na test. hlavu hore 🙂