icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
13. dec 2011

@monika2712 mozno to prislis sledujes..

monika2712
13. dec 2011

@asemilka no ani nejde to ze moc sledujem, skor je problem, si najst na to prave vtedy cas, a vies nam sa teraz prvykrat tusim podarilo sa dvakrat snazit pocas plodnych dni.. tie mesiace pred tym sme vzdy stihli len raz, lebo ta ovulka moja mi vzdy nejak prekvapi, rychlo pride aj odide a potom to nestihame.

asemilka
13. dec 2011

@monika2712 neboj, zadari sa vam, ani sa nenazdas 🙂

monika2712
13. dec 2011

@asemilka no bodaj by si mala pravdu.. ja uz nejak prestavam verit aj.. 😖

asemilka
13. dec 2011

@monika2712 no mozno prave preto sa zadari 🙂 aby vas to povzbudilo 🙂 ak to teraz nevyslo, tak neva. idu sviatky, budete mat trosku volnejsi program, viac casu na seba... 😉 🙂

monika2712
13. dec 2011

@asemilka no to mam prave obavy ze ci bude viac casu, drahy zatial nema schvalenu dovolenku medzi sviatkami, a to mam narodky ☹ som dufala ze bude so mnou doma.. ak bude musiet cely tyzden robit, tak budem tyzden sediet sama doma.. to je otras.. dufam ze mu ju nakoniec daju.. nech sa mozme aj snazit.. vychadza to nejak pred silvestrom, teda samozrejme zalezi kedy dorazi mrcha. 😒

dadula3
13. dec 2011

jeeeee vidim ze tehulky pribudaju....gratulujem! Ja mam v pondelok kontrolu tak sa tesim, ved mam teraz 7.tyzden tak nech to tam pekne buble 🙂

dadula3
13. dec 2011

@monika2712 moni dnes si chcela testovat, ci este pockas? Ja som taka zvedava na teba......

dadula3
13. dec 2011

@mukesina je to vraj ok, mala som presne to iste.....pred tyzdnom

asemilka
13. dec 2011

@dadula3 to uz budes vidiet aj srdiecko 😵 🙂
@monika2712 neboj sa. nejako to uz dopadne 🙂

monika2712
13. dec 2011

@dadula3 uz sa stalo, rano.. a nebol ani duch..ale tak som len nejake 9-10dpo. takze asi prilis skoro. horsie je ze sa ani necitim tehu.. 😖

dadula3
13. dec 2011

@monika2712 moni aj ja som sa vobec necitila tehu, sak som na to prisla az ked mi meskala m. To uz som bola v 6t. Hovorim ze mne motyka vystrelila 😀 akurat vdaka krcom prisernym, bolestivym.....az teraz mi je zleeeeeeeeee....

monika2712
13. dec 2011

@dadula3 no ja viem, ale ja som si furt vravela, ze ked budem znova tehu urcite to budem citit.. a citim akurat tak bolave prsia ako pred mrchou.. tak neviem veru.. uz to beriem s rezervou ze o par dni tu je urcite mrcha.

rysauka
13. dec 2011

tak baby ja som mala včera také silné bolesti brucha že sa mi ani nechcelo snažilkovať, asi predsa bola ta ovulka aj keď nemám žiadny hlien, dúfam že spermijky vydržali z nedeľňajšieho snaženia, možno ešte dnes sa posnažilkujeme ale tak ružovo to nevidím, asi aj ja budem pokračovať až na budúci rok, pekný deň

mukesina
13. dec 2011

@dadula3 ano?lebo ma to obcas vystrasi , ze co to je.asi fazulka je na pravej strane,lebo ta ma obcas zaboli 😒 . Juuuuj tak to bude uz aj srdiecko 😉 .Ja pojdem ku gynde az 27. Beries nieake vitaminky? a ako inac? ako tehulkujes?

mukesina
13. dec 2011

@esmemia dakujem ti moja. Juuj som stastna 😵 😵 😵 . Tebe prajem krasne snazilkovanie. Drzim prsteky.

monika2712
13. dec 2011

@rysauka no to poznam, tiez som mala jeden mesiac tak silne bolesti, ze som na snazenie sa ani len nepomyslela.. akoze.. ze by nam ta priroda pomahala.. ako super ze sice podla bolesti aspon vieme ze kedy, lenze sa vdaka tomu ani hybat nemozme 😒

mukesina
13. dec 2011

@monika2712 moni neboj zadari sa Vam. Ja som teraz manzelikovi nic nehovorila, fakt som ho asi predym stresovala podme sexikovat,lebo ma plodne. Takze nic nevraviet a uzivat si to 😉 . Ale este tento cyklus to nemas stratene nie? A asi najlepsie dlhsie nesexikovat az testne pre tym.my sme 3 tyzdne a podla mna to prave boli vitazne spermijky 😉

rysauka
13. dec 2011

@monika2712 asi tak moja, veď uvidíme či príde alebo nepríde mrcha

mukesina
13. dec 2011

@rysauka moja tak este dnes sa posnazilkujte 😉 😉

monika2712
13. dec 2011

@mukesina no este tam je malinkata nadej, aj ked.. neviem neviem... necitim sa tak.. a inak ja sa snazim to nejak nehovorit muzovi, ale on sa ma sam vypytuje,co, kedy, ako, dokonca kazde rano sa ma nezabudne spytat na teplotu.. akurat dnes som ho za to zfukla, ze co sa furt vypytuje, ze nech sa necha prekvapit.. a on ze ,lebo sa mi zda ze robis posledne dni tajnosti... to ani nevie ze som sa dnes rano testla.. to bolo na tajnasa 😀

rysauka
13. dec 2011

@mukesina no skúsime, ale tak neviem či už nie je neskoro a gratulujem,som ti hovorila že budeš tehu

rysauka
13. dec 2011

baby kedy vymyslia testy ktoré si budeme môcť urobiť už na druhý deň??? a neuseli by sme čakať tak dlho a vedeli by sme na čom sme

monika2712
13. dec 2011

@rysauka no tak to by som aj ja chcela vediet!! hlavne po tom co mi minule zadrel ten moj doktor, ze ved su take co uz po par hodinach nie? ok, nebol to gynekolog, ale strasnu blbost vypustil z ust.. tak som si kvoli nemu dneska minula posladny tehu test, a to som este aj cakala dalsie 4 dni odkedy som bola u neho..

ja by som si dala patentovat nieco typu, pichnes si do prstu, a nejake sklicko s citlivostou hcg, ktore sa potom sfarbi alebo nieco take.. lebo hcg je v krvi skor ako v moci,ale len o par dni.. 😉

ktore
13. dec 2011

@monika2712 monci ty si pisala nieco o alergii a liekoch.nevies ci sa moze zenaro brat?nemam letak k tomu asi budem musiet vytukat na nete.

monika2712
13. dec 2011

@ktore netusim co to je za liek, radsej vygoogli

ktore
13. dec 2011

@monika2712 to je na alergiu.neni tam pisane ze tehotne nemozu ale ze po porade z lekarom.boze ja mam tak opuchnutu nosovu sliznicu

asemilka
13. dec 2011

a ze ja som testmaniak... dnes ideme z nakupu okolo lekarne a manzel tam zabludi a o chvilu vitazoslavne vyjde s krabickou mamatestov... ze lekarnicka mu poradila tieto, ze su naj 😀 ze ziadne take cakanie na silnejsiu palicku, ale kazdy den mam ocikavat 😀

monika2712
13. dec 2011

@ktore je to tiez antihistaminkum ako aj tie moje, radsej si nedavaj asi.. moje mali este nejaku dalsiu zlozku tak neviem ktore z toho je nebezpecne..

Baby ja zase citim podbrusko na pravo akoby vajecnik. .hmmm..

monika2712
13. dec 2011

@asemilka no sikovny, dobre kupil! 😎