icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nufacikmi
15. dec 2011

ahojte baby 🙂 neviem čo sa deje, ale furt by som len jedla, strasneeee 😀 od tohto mesiaca sme tomu dali voľný priebeh, sexik len ked bola chuť, ani som sa nesledovala, ale teraz ked mám pred mrchou a ešte k tomu takého žranice, tak to sa veľmi nedá 😉

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 moja neboj, este nic nie je stratene. Ja som tu u\ pisala, tiez som mala pocit ako pred mrchou. Bolesti podbruska a krizov, uz som myslela, ze pride aha hla ona neprisla 😉 .Kup si test a urob. DOdnes mam obcas este taku bolest, ale som prisla uz z coho. Nech cem byt hnusna, ale ked mi treba ....... tak ma zacne boliet a ked sa ......... tak uz dobre 😀 😀 ,neviem co mi je, ale ja som to nikdy toto....... ale som citala, ze je to v tehotenstve normlane 😀 😀 .

mukesina
15. dec 2011

@katuch30 moja tak to som rada, ze je vsetko ok. Pozeram, ze mas o jeden den skor termin ako ja.Takze uz ju bolo vidno?juuuuj aj ja chcem uz ist.Ja pojdem az 27.

monika2712
15. dec 2011

@mukesina no moja asi dneska skocim predsa len do tej lekarne po test nech mam klud na dusi a mozem si aspon vikend normalne uzit a nemysliet na to, ved bud tam daco bude alebo nie 😉

mukesina
15. dec 2011

@esmemia moja tak vcera bolo tutu mutu? tak este dnes ked tak na neho vyskoc 😀 , drzim prsteky 😉

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 presne taaaaaaaaaaaaak.juuuuuj mooooc i drzim prsteky moni 😉 😉 .

asemilka
15. dec 2011

@mukesina a ja ze som samaaaaaaaaaa... ja som si to vsimla vcera.. som sa zlakla... ale potom ta ulava, ked som prisla na to, ze precooooooooo 😀 a zatial to funguje 😀

mukesina
15. dec 2011

@nufacikmi moja ja mam take zranice a som tehu 😉 😉 😉 ,najradsej by som stale nieco jedla 😀 😀 .Ked si to nedam tak ma boli zaludok a mi je na zvracanie. Uz meska?

mukesina
15. dec 2011

@asemilka presne taaaaakm, aka ulava ze? inac moja mne sa zda, ze sme spolu boli na mojasvadba, mala si niekedy tento rok svadbu vsak?

asemilka
15. dec 2011

@mukesina 30.aprila 🙂 ak sme sa tam videli a pisali si, tak sorry... ja som strasne zabudliva na mena... ale tvare si pamatam.. len blbe je, ze neviem priradit meno 🤐 😀

mukesina
15. dec 2011

@asemilka my sme mali 25.6. ja si ta pamatam 😉 😉 .Uz si volala?kedy ta objednala?

asemilka
15. dec 2011

@mukesina nevolala. v robote mame par stretnuti, kde nemozem chybat a dnes poobede by som mala vediet presny termin... ale buduci tyzden ma lekarka volno, takze az medzi sviatkami.... 😒

mukesina
15. dec 2011

@asemilka jaaaaaj, no aj ja mezdi sviatkami 😒 .Uz by som chcela ist k nej, ci je vsetko ok. Hlavne uz vidiet fazulku malinku 😉

asemilka
15. dec 2011

@mukesina len povedz manzelovi, ze rucicky a nozicky este neuvidi... ja som mojho vcera musela sklamat... 😀

mukesina
15. dec 2011

@asemilka uz som mu povedala 😀 😀 . Beries aj jeho na kontrolu?

asemilka
15. dec 2011

@mukesina on sa nanominoval sam 🙂 ze on to chce vsetko vidiet pekne od zaciatku 😵 🙂

mukesina
15. dec 2011

@asemilka zlaty aj moj chce, ale neviem ci mozem si ho zobrat so sebou.uvidim pojde a ked ho pusti tak pojde aj dnu 😉

asemilka
15. dec 2011

@mukesina no podla mna na cele vysetrenie ho nepusti ani moja. ale na ukazanie bublinky si ho zavola 🙂

nufacikmi
15. dec 2011

@mukesina 😀 viem, čitala som vás...ešte raz gratulujem, ale mne má prísť mrcha až pondelok 19.12., takže ešte nemešká a podľa mňa aj príde

mukesina
15. dec 2011

@nufacikmi ale noooo, nevesaj halvu, mozno uz nepride 😉 .dakujeeeeeeeeeeeeeem. drzim prsteky

esmemia
15. dec 2011

@mukesina noooo bolo,take necakane :D...dnes stahujem filmik a pokusim sa,snad sa neha ukecat :D

mukesina
15. dec 2011

@esmemia tak drzim prsteky nech sa necha ukecat 😉 😉

nufacikmi
15. dec 2011

@mukesina ja to praveze beriem v pohode, ak príde tak sa budeme aj nadalej snazit a mozno to vyjde dalsi mesiac, ale ak nepride....juuuuuuuuuuuj to bude radosti 😀 ale mam zakazene od muzicka sa velmi tesit

inak uz mam po obede a o 14:00 mame v robote vianocne posedenie a okrem ineho podava sa kapustnica 😅
dakujem, aj ja budem drzat prsteky, nech malicke pekne rastie v maminkinom brusku

monika2712
15. dec 2011

@nufacikmi aj ja necakam 19.12, kupila som rapiclear 10tkovy, mamest bol vypredany, tak uz len vyckat rana 😎

nufacikmi
15. dec 2011

😉 tak budeme necakat spolu, ja mam este jeden testik doma...hm, ze vypredany, teraz na nas pekne tie lekarne zarabaju...testujes uz zajtra rano?

nufacikmi
15. dec 2011

@monika2712 jaaaj, to patrilo tebe monika

monika2712
15. dec 2011

@nufacikmi no vaham ci aj nie uz teraz, ale to je asi blbost, aj ked je to 10tka, ja dost pijem cez den, takze ta koncentracia hormony ak vobec nejaky je bude asi slaba.. tak uz pockam do rana, mam tam inak dva testy v jednej krabicke, tak len dufam, ze aj na rapiclear sa da spolahnut troska.

nufacikmi
15. dec 2011

@monika2712 viem, ze to pokusenie je silne, ale asi lepsie bude pockat do rana. aj ked na nom sa tusim pise, ze mozno aj v priebehu dna..ja som mala tiez to dvojbalenie, no jeden padol za obet uz minuly mesiac..ja som si povedala, ze pockam az do prichodu mrchy...ak si dam za pohar vinka, ublizim tomu nejako? lebo ochvilu mame v robote vianocne posedenie

monika2712
15. dec 2011

@nufacikmi ja som pila teraz v sobotu a dost sle nemyslim si ze to dako ublizi.

nufacikmi
15. dec 2011

@monika2712 tak potom v pohode, vsak su aj take zeny co zistia az v nejakom 3.mesiaci, ze su tehu a su v poriadku