Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@frca mne nerobili kyret. ...ja som presne na velkonocne sviatky potratila,jedneho pekneho rana som sa zonbudila a zacala som krvacat,sla som ku doktorke a na sone nebolo nic vidiet,ziadny vacok,nic,tak mi brali krv,ze ci som bola naozaj tehu a ci nejde o mimomaternicove,to sa nepotvrdilo a povedala mi,ze ked skoncim krvacat ,alebo aj ked nie,to bol stvrtok,tak mam prist v utorok na kontrolne sono a brala mi opat aj krv a hodnota klesala,takze slo o potrat a robila mi aj to sono a bolo vsetko v poriadku vycistilo sa to samo a uz mi nerobila ziadne vysetrenia ,ani nic a povedala mi ,ze najlpsia liecba je pokusat sa dalej,ze od dalsej mrsky co dostanem sa mozeme snazit,tak sa snazime a zatial nist
@esmemia,tak to si maka dobre ze ti nerobili kyret,je to dost neprijemne.Ja som sla na normalnu kontrolu po 2tyzdnoch,som sa strasne tesila ze si dam uz fotku spravit a zrazu mi doktor oznamil ze srdiecko uz nebije,som nemohla tomu verit,hned v ten den do nemocnice a tam sa to potvrdilo,spravili mi kyret a poobede uz som bola doma
baby ja som dnes spinila mimo mrchy, co to je???? zeby? sa nieco uhniezdovalo???? rychlo mi dajte info, co mam robit... test mi ukazal ze nic... tak co teda?
@chirabell a neviem presne kedy mi ovulka skoncila, lebo to zatial nejako moc nesledujeme, kedze sme este len zacali so snazilkovaním a este sa len informujem o tom všetkom 🙂 a este som si poriadne ani nepocitala ze kedy mam ovulku a podobne.... ale tak snad som nijako neuškodila..... kedy a ako by som zistila ze som si nejako "ublizila"???
@cumliatko no ja som na tom uplne rovnako. vobec nevraciam a tiez si to aj zelam, snad by sa mi ulavilo 😒 strasne ma nicia tie celodenne nevolnosti. stale mam velky pocit hladu, az mi je z toho zle a ked hocico zjem, tak mi je este horsie. najviac lutujem mojho draheho, kazdu chvilu dostanem strasnu chut na nieco ine, on to vzdy uteka kupit, dva krat si zahryznem a viac nezjem, lebo mi je z toho hned zle 😠 ale utesujem sa, ze aspon mi male dava vediet, ze je tu a veselo si rastie 🙂 ja mam kontrolu 15.9. a tiez sa uz neviem dockat, kedy si to malinke znova uvidim 😵
@miriamm11 ja som mala tiez nepravidelny cyklus a meranie bt mi vzdy pekne ukazalo, kedy mam ovulaciu, bez ohladu na to, aka dlzka cyklu ten mesiac bola.
@miriamm11 fuha, 2 tyždne v kuse, to by môj mangel, asi nezvladol 😅 Ja som si myslela, že ty chodíš na gyndu na vyšetrenia 😕 Jasne, že chod na gyndu, teraz sa da upraviť cyklus, aj na prirodnej baze... Mne to tiež kolíše tak 4 dni hore, dole 😕 Nemam pravidelne... Ale doktor to vidí uplne presne, ktory deň mam plodny 😀 Väčšinou tam prídem na 12 DC a podla sona mi on povie, presne ktory deň je ten naj 😉
@frca ja som tiez prisla o prve babatko este v 9tt ako misset abort. Lekarka mi vravela,pockat apson tri mesiace,ale pribuzní z rodiny,ze radsej cim skor a tak som pockala na prvu mrsku a 1.cyklus a na druhy som uz bola tehotna 😉 Mala som krasne ukazkove tehu. Tak drzim palceky nech sa ti zadari cim skor. 😉
@sjuzan77 aspon si ho vycvicis 😀 potom to bude len milacik podaj mi pienku,masticku... 😀 uvidis ako bude vytrenovany z toho behania do obchodu 😝 no moj pri masom 1 pribral 4 kila 🙂 bo dojedal po nas
@rajeca1 dalsia do partie? 😀
@maminka142 vdis to , musim ist veruze.....ja si pripadam akoby som 10 rokov zaspala, normalne som pohltila uz tolko informacii tu na mK ze by som mohla ist robit doktorku 😀 a ako to upravia na prirodnej baze? 😕 mne vzdy na gynde povedala ze cyklus mam v poriadku sice kolisavy ale ze to v norme, len ked jej teraz poviem ze bys som chcela babo tak asi to bude dovod na upravu cyklu 🙂
@zuzanageratova mojho nastastie netreba cvicit, vzdy mi splnil vsetko, o com som sa len zmienila. no ale aspon vidi, ze to nebude mat take jednoduche, ked sa drobec narodi, to sa uz bude behat len okolo neho 🙂
no moj bol ties taky zlaty.. 🙂 .no u nas to bolo vsetko super ale po takych 2 tyzdnoch som na nom badala ze je nejaky smutny a nakoniec z neho vyliezlo ze nasu malu miluje ale este si nezvikol na to ze sa musi o mna delit...tak som sa starala o moje dve deticky aby nebol ukrivdeny 😀
@zuzanageratova no jasne, ti chlapi, vzdy maju pocit, ze sa musia delit 🙂
@miriamm11 Ved cyklus, ti zasa až tak moc neskače a aj meraním teploty vela zistiš 😉 Ja si už meriam tretí mesiac a až teraz začínam riadne spoznavať svoje telo 🙂 A na prírodnej baze to je napríklad sarapis soja, čo mi poradili tiež tu na MK 😀 Ale to som ešte ani neskusila, ked mi hned doktor predpísal duphaston 🙂 Takže dnes som už dostala mrchu 😠 A na 12 DC cyklu valim zasa ku doktorovi, už sa neviem dočkať aby to tu bolo a aby sa to už konečne podarilo 😀
@zuzanageratova,no z toho si nic nerob,ten moj mi to tiez nechce jest a ja ju mam velmi rada🙂ale paradajky ma rad tak mu ich budem nenapadne servirovat🙂skus aj ty nenapadne daky salatik a primiesaj paradajky
@zuzanageratova radsej nech ta nie,neviem co je este dobre pre muzov ,skusim nieco vygooglit? 😉
@frca to by si mala vydiet ten jeho zdeseny pohlad 😀,, milacik!!tam su rajciny!!! 😀 😀 normalne som sa pobavila pri tej predstave 😀

@frca ja sa uz neviem dockat kedy objavim dve ciarky na teste,uz som aj mala take nutkanie kupit si ho ,lebo mrsku mavam teraz tak cca 3-4 dni a bolo mi aj dva krat zle,ale od potratu som mala a mam pravidelnu mrsku najviac mi meska den,co ani za meskanie nepovazujem,tak uz mi aj napadlo,ci nahodou nie som tehu a mam aj mrsku ako sa to uz stalo vo vela pripadoch,ale asi skor nie a uvidime