icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 moja, co to coto,dufam, ze tehu priznak?inac moja ja asi 6-5 dni pred mrchou som mala strasne bolesti brucha, som lietala na WC 😀

dajaja
15. dec 2011

@mukesina uz asi nebudem chodit s malym do detskych kolektivov. len mi je ho luto, lebo on je akurat v takom veku, ze spolocnost deti potrebuje ☹

monika2712
15. dec 2011

@mukesina no len ja nie ze bolesti, ale krce, ale uz ma aj trocha presli, len mam fakt total prehanky.. grrrr... z nicoho nic, ja nechapem.. akoze sorry ze vam tu pisem moje zachodove story, ale akoze fakt mi je zle..

mukesina
15. dec 2011

@dajaja tak len obmedz trosku. Nechapem ,ze teraz je to rozsirene ved je uz zimne obdobie. a ako tehulkujes?

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 verim ti moja, no aj ja som mala krce, miestami az do placu mi bolo.tak dufam, ze je to tehu priznak.Kedy si ides robkat testik?

asemilka
15. dec 2011

@dajaja pozitivne myslenie 😉 🙂

esmemia
15. dec 2011

babulky ako zistim kto mi poslal srdiecko???

monika2712
15. dec 2011

@mukesina zajtra rano chcem. ja neviem ze by toto bol priznak tehu.. akoze moze byt ze mi nieco nespravilo dobre z toho co som jedla, ze proste nahla reakcia na jedlo.. akoze ak to je tehu priznak, tak fajn, s radostou si ho vytrpim.. no a to sme dnes mali ist do ikei vybrat skrinkku pod TV.. asi by to aj tak bola samovrazda pri tom mnozstve ludi, co uz na obed tam bola zapcha na kruhaci pri avione.. no nic, skrinka pocka, kupime po sviatkoch.

monika2712
15. dec 2011

@esmemia to sa neda zistit tusim, ja som na to neprisla.

linuska1
15. dec 2011

@stastnevydatam ... prestavka nemusi byt.. ale ked otehotnies treba prestat kojit..

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 juuuuj tak uz nech je rano 😉 .Juuuj budem mysliet na teba.Nech je tam aj druha palickaMoooooc ti to prajem. No teraz pred sviatkami je to urcite katastrofa.My prideme 24 rano, tak hned ako sa zobudime ideme s manzelom do obchodov, dufam, ze nieake velke nakupne centra budu otvorene aspon do obedu, lebo nechcem odtialto vlacit darceky, ze ich tam kupime.JA tiez nemam rada v obchodoch vel aludi, kazdy je len nervozny.

linuska1
15. dec 2011

@esmemia ja sa tiez tento mesiac nevyznam ani z bt a ani z testov.. ff mi oznacil ovu na 16 DC podla teploty a ovu testov vsak bola 19DC... cize neskoro.. kedze mam 25DC.. sa mi ta lutealna faza pekne skracuje.. z 8 dni mam uz len 6.. 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4

monika2712
15. dec 2011

@mukesina no ja to nezvladam teraz pred sviatkami, najskor hodinu parkujes, potom sa hodinu prepchavas medzi ludi a potom hodinu stojis pri pokladni.. mozem to ja... a hlavne v takomto stave ako som dneska.. ale svokra nas nahanala, nech si ideme tu skrinku kupit, ze nam ju preplati, no asi smola, ja tam nejdem ani keby mi za to zaplatili..sak by som ich tam vsetkych povrazdila..

esmemia
15. dec 2011

@linuska1 tento mesiac je faaaaaaaaak zahadnyyyyyyyyyyyyy ....hmmmmm zeby nas vsetky cakalo vytuzene tehu :D ?

mukesina
15. dec 2011

@monika2712 si presne tak aista ako ja. ja ked vdidm vela ludi , tk s aradsej otocim na pate a odchaadzam

monika2712
15. dec 2011

@mukesina no akoze nestoji mi to za tie nervy, ked si predstavim ze tam stravim 3 hodiny kvoli jednej blbej skrinke, ktoru nemame rok, tak uz par dni ci tyzdne bez nej prezijeme, a nemusim zazit toto predvianocne sialenstvo, sak ludia su jak otrhnuti z retaze.. a to moj muz este robi pri hornbachu, cize si este pekne odstojim zapchu z dialnice na avion... aaa pomoooc

monika2712
15. dec 2011

No inak baby, bude to ta kapustnica dneska... pekne sa mi z nej grga 😖 😖 tak uz aspon viem co nemusim.. a ak nahodou ze tehu, tak sa jej radsej vyvarujem aj na vianoce..

linuska1
15. dec 2011

@esmemia tak ja sa najprv musim trafit do ovu..🙂)

asemilka
15. dec 2011

@mukesina mozno si ich aj mala. nejaku jednu dve bodky... 🙂 a ani si to nikto nevsimol 🙂

ivcek
15. dec 2011

Kocky dnes 10DC, vcera bolesti a dnes taky plodny hlienik, ze az.....😀 nejak skoro...
Vcera sme keksikovali...mam znasilnit mm aj dnes? 😀

linuska1
15. dec 2011

@ivcek jasne.. 😀

ivcek
15. dec 2011

@linuska1
oukej 😀 uvidime ci bude povolny...😀

linuska1
15. dec 2011

@ivcek musi byt.. 😀 moj vie.. ze bud ma oplodni alebo mu uplne znechutim sexikovanie.. 😀

monika2712
15. dec 2011

Baby ja som uplne KO... normalne ma to zmohlo, vycerpalo, unavilo, som doma a idem asi spat pri telke alebo co.. nevladzem, zacalo ma aj pichat v podbrusku, ale mozno su to len creva.. kto vie, netusim.. 😖

esmemia
15. dec 2011

@ivcek vidim,ze mame dnes rovnaku misiu :D

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 som zvedava na tvoj zajtrajsi testik

monika2712
15. dec 2011

@esmemia no mi hovor tu kukam na tie testy, dufam ze ten rapiclear je spolahlivy ked je to tiez 10tka, inak zaludok uz je lepsie uz som sa skusila aj najest a zatial ok, len som unavena :( a stale mam obavy co sa zajtra dozviem :(

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 no to ti verim moja,tfuj tfuj,nech su tam dve ciarky a ja mam podla vsetkeho po ovulke,lebo test z dneska je este slabsi ako v ten 12 Dc,tak som nastvata maximalne a sklamana na plnej ciare,dokelu tam aj s divnou ovulou tento mesiac

monika2712
15. dec 2011

@esmemia no veru tento meciac je prekliaty, ved aj ja sa bojim ci sme sa vobec trafili :( no zajtra uz budem asi vedit na isto ak ak teplota este klesne a test bude negativny tak je to v haji a ide sa na dalsie kolo, aj sa utesujem ze dalsiu mam dako tesne po vianociach tak snad bude drahy doma a mozme plodit troska viacej ako doteraz, mozno mi spravi babo zrovna na narodky ;)

dajaja
15. dec 2011

@monika2712 no nechcem ti pokazit naladu, ale ten rapidclear 10 je podla mna tak citlivy ako 25. mne pri uz meskajucej ms ukazal len slabucku ciarku. aj @asemilka ma podobnu skusenost s nim..