icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
16. dec 2011

@monika2712 ja som si robila prvykrat rapidclear na 14DPO a bol tam len slabucky duch. podla mna to moze byt aj testom. musis este pockat ako sa to vyvinie. v nedelu mas dostat?

monika2712
16. dec 2011

@dajaja v pondelok asi az, no tak pockam.

orchis
16. dec 2011

@monika2712 no aj ked je to 10-ka neukaze kazdemu rovnako, tusim 99% spolahlivost sa uvadza na den vynechania mrchy alebo max na den pred, nie? inac ta spolahlivost pred vynechanim je asi len okolo 70%, teda neviem presne cisla ale je to nizke. najlepsie pockat aspon na den pred mrchou 😉

katussska24
16. dec 2011

Mile zienky 🙂 Chcem sa Vam vsetkym podakovat za podporu a pomoc a pokec, cokolvek.. 😀 Ja si idem dat od MK min. mesiac pauzu, lebo ked som tu laka ma to riesit a riesit....davam si tyzden off, potrebujem oddychnut a neriesit. budeme spolu s manzelikom kedy bude chut....a hotovo.
A ked sa daco podari urcite napisem 😉 😉 😉

Baby, tak Vam zelam splnene sny cim skor a Vam tehulky bezproblemovy tehotensky cas 🙂 🙂 🙂

ivcek
16. dec 2011

@esmemia
...no my sme vcera dopadli tak, ze drahy zaspal uz pocas panelaku 😀....a mne nebolo nejak dobre....takze nebola ani nalada...☹
Takze nist...uvidime ako dnes...😀

monika2712
16. dec 2011

@orchis no ja som myslela ze proste 10tka ako 10tka, ze to je jedno.. ale tak OK, musim proste pockat.. dnes sa necitim najlepsie, uz od 6.30 ako som vstala som nejaka malatna, akoby nizky tlak, teraz som hladna jak .. lebo som neranajkovala,ale musim ist daco porobit, tak neni cas na rajanky..
jaj zeny nech uz je teda pondelok aby som vedela na com som 😒

ivcek
16. dec 2011

@orchis
a ty sa mas ako? ako pokracujes vo francuzstine? ja som dala na tvoju radu...a cca 10min. denne sa snazim "hybat".....😀

monika2712
16. dec 2011

@ivcek nik to nie je . len ja furt nakukam ze ci niekto daco nenapise, lebo sa mi nechce robit. stale vaham ci ist po tej mamatest dneska, ak to zozeniem..

ktore
16. dec 2011

ahojte baby.vcera som tu nebola ani teplotu som nemerala.dala som si len tak od oka.dnes uz som merala tu je graf.baby mam hrozne pichlave bolesti.akoby sa maternica isla vytrhnut. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

ivcek
16. dec 2011

@monika2712
ani mne sa nic nechce...😀 dnes pred robotou som toho stihla strasne vela obehat - takze som si povedala, ze si dnes spravim piatocek...😀
Ja som dnes isla okolo lekarne.....🙂 tak ma to tam tahalo, ze si kupim testik do zasoby....😀 ale odolala som - kym nebudu meskat nekupujem..😀
Vsak kupit si ho mozes ist....uz je na tebe ci testnes alebo predsa len pockas do pondelka - aspon potom ho budes mat poruke...

monika2712
16. dec 2011

@ktore asi si este netestovala ze? ja som dnes skusila, lenze rapiclear, a nic, ani len duch, v noci ma bolelo brusko asi hodinu, ani spat som nemohla, a znova ho citim, inak je mi nejak zle, taka som akoby slaba, ale to mozno po tom mojom vcerajsom pokazenom zaludku z kapustnice..
idem asi do lekarne po mamatest.. som z toho na nervy,este tri dni cakat na mrchu
tu je moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

monika2712
16. dec 2011

@ivcek hej idem pozret ci ho vobec maju, minule mali v tejto lekarni kde robim, len vcera som kupovala inde a tam mali len rapi..

ktore
16. dec 2011

@monika2712 graf mas pekny.netestovala som.teraz mam rozhadzane dni.zajtra testnem na beton.

ivcek
16. dec 2011

@monika2712
ja sa v tym grafoch az tak nevyznam...ale podla toho minulomesacneho by som este pockala do zajtra...
Kup testik - zajtra odmeraj teplotku a ta ti povie ci testovat alebo nie....hmm?

monika2712
16. dec 2011

@ivcek no kupila som posledne dve balenie mamatestov palickovych co mali, tak budem mat zasobu, inak je mi na odpadnutie normalne.

ivcek
16. dec 2011

@monika2712
tak predsa si zohnala..😀
a uz vies kedy testnes?
Mojaaa...tak hadam ti to coskoro prejde - a zle ti je od toho zaludka? ci celkovo, ci ako? 😀 Som dala za otazky....😀 😀 😀

monika2712
16. dec 2011

@ivcek asi od hladu je mi zle.. prave tlacim zemlu tak snad bude lepsie..
testnem neviem kedy, dnes uz asi nie, nemam tu ani nadobku na to v robote. pockam do zajtra, aj podla teploty uz snad tiez budem vediet.

monika2712
16. dec 2011

@ktore no graf sa zatial drzi ale uvidim zajtra.

esmemia
16. dec 2011

@ivcek no aj nase vcerajsie snazenie skoncilo asi tak,ze po filme isiel spat s tym,ze nie je robot a nebude to robit dalsi den za sebou,tak mna uplne poskladalo,som sa zosypala dorevala az som sama nechapala a som si povedala,ze na to uz kaslem,status snazime sa idem vymazat a bud to babo pride,alebo nie. Ja uz nemam nervy vazne nie a neda si vysvetlit,ze pocas plodnych dni spat spolu iba raz nestaci,ze aspon den pred ovu a v den max den po ovu treba,inak nic z toho nebude,ale nedal si to vysvetlit a vcera ma vajecnik bolel este viac ako predvcerom,ale ovu test negativny a ovu bola 13 DC a sexik v 15 DC,takze je to uplne paseeeeeeee a fakt uz nevladzem no co uz. . Moj uplne nanic graf http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
Budem si vas citat,ale ja sa uz nechcem a ani nebudem sledovat vela zdaru snazilky moje 😉

nufacikmi
16. dec 2011

@esmemia ahoj moja, to je mi luto, ze to berie takto ☹ skus sa s nim porozpravat, nech ti na rovinu povie ci chce dieta a ak ho chce, tak ze preto aj on nieco musi urobit..vsak takto ta len trapi...nevesaj hlavu

muzi celkovo zrejme nemajú radi, ked sa na nich tlaci...ja ked som mojmu este na zaciatku snazenia povedala, ze mam plodne dni a ze treba sexik, tak ma odbil, ze nanho nemam tlacit a ze on to nemoze robit na povel..tak odvtedy mu uz ani nehovorim nic za plodne dniky a odvtedy nie je problem

monika2712
16. dec 2011

@esmemia jejda baby, vy co dneska, najskor katka, teraz ty.. sa nam to tu pekne rozpada... ako chapem ta na jednej strane, ale vies co. niekedy staci aj raz za ovulku na to aby sa babo splodilo.. takze kto vie.. mozno aj ked sa nebudes sledovat tak sa vam podari nahodne.. a mozno aj rychlejsie ako nam vsetkym 😎

ja som uz dnes na prasky, brucho boli, test negativny... tak to vidim tak ze mrcha asi predsa len dorazi potvora.. a cez sviatky mam dalsiu ovulku, tak sme si povedali, ze budeme spolu ako bude chut, mozno ani merat nebudem.. a motyka vystreli mozno prave vtedy 😀 ale snazit sa chceme aj nadalej, ked som mu povedala ze v januari sa na to vykasleme, ale s tym nesuhlasil, ze prave naopak, budeme sa snaizt viac.. tak som zvedava.

esmemia
16. dec 2011

@nufacikmi ved ja som mu nepovedala,ze mam plodne,len ze ma pobolieva brusko a ze uz je mozno po nich,ze len pocitovio to citim tak,ze by sme sa mali pokusit,ale nechcel,no uvidime ako to dopadne vsetko
@monika2712 No moja,ty mas podla mna tento mesiac pekne priznaky,keby si nebola tehu,tak ja uz neuverim ze som tehu az kym mi to doktorka nepovie,no moze to byt tou znackou testu,som zvedava na mamatest,ten by ti mohol ukazat co a ako drzi, palceky No len ja som podla grafu mala sexik dva dni po ovu,na womenzone sice vyznacuje dva dni pred a dva dni po ako plodne dni,ale ja tomu neveriiiiim

ktore
16. dec 2011

este som vam zabudla napisat ze mam uz druhy den taky husty bieli vytok

monika2712
16. dec 2011

@esmemia no na womenzone ale vyznacuje len predpoklad a nie presne podla teploty podla mna, tam to tak nerobi ako fertility, skor by som tomu verila..ale tiez to neni na 100 percent, ved aj teplota moze byt posahana ani nevies preco.
no a ja tie moje priznaky.. toto ako je bud sila mojej psychiky alebo netusim co... mamatest mam, ale asi uvidim podla teploty zajtra a v nedelu ze ci sa mam vobec obtazovat testovat... ked zajtra zase klesnem tak neni o com.

monika2712
16. dec 2011

@ktore hm to znie dobre.. to ja mam furt taky kremovy len, a niekedy akoby ziadny..

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 tak mne podobne ako tebe moni bolo včera príšerne, no len mne to nešlo zo spodu ale z vrchu, dostala som takú migrénu že som 2x oblápala záchod, tak zle mi už dávno nebolo

monika2712
16. dec 2011

@rysauka hm tak z migreny toto obcas byva.. mne sa to este sice nestalo, ale poznam take pripady, kedy ludia z migren zvracaju..
ja som to mala zarucene z tej kapustnice, dnes mi uz nic nie je, akurat som nejak malo jedlo, jednu kaiserku okolo 10.30, potom na obed len polievku, na druhe som nemala chut..a vobec necitim hlad.. divne, za normalnych okolnosti by som uz asi kadeco tlacila do hlavy..ale sak ja to vecer dobehnem 😀

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 ani je nemám hlad, ešte som neobedovala

ivcek
16. dec 2011

@esmemia
chlapi vedia byt niekedy hnusny....☹
...nam sa vcera obidvom nejak do toho nechcelo...a fakt to nechcem silit....takze dame ked bude chut...😀
Vies take, ze mame plodne dni podme na to - u nas nejak nefunguje....tak radsej nic ako by sme sa mali premahat...niekedy sa hadam podari...😀
Tak hadam sa to aj u vas nejak utrasie a bude dobre...

monika2712
16. dec 2011

@rysauka a ty kedy necakas?