Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 každý máme nejaké trápenie 😒 , xfaktor už skončil?
@anastacia242 no ak nie teraz, tak dufam coskoro..
dnes som sa rozhodla, ze pojdeme cez sviatky na vylet.. manzel o tom este nevie 😀 😀 len dufam, ze nebude nakoniec robit.
pojdeme asi smer zilina za priatelmi, mozno tatry, bystrica, terchova.. daco niekam,je mi jedno.. niekde prespime v nejakom penzioniku na nahodu.. sa tesim dufam ze nam to vyjde..
@monika2712 neplanované vylety končia najlepšie 😉 😉
@rysauka no hej.. kazda mame svoje nalozene na ramenach... nie je clovek co by nemal ziadne trapenie.. 😖
hej uz skoncil, teraz je ta animovana konina.. neviem jak sa to vola..
@monika2712 držím palce nech ten výlet víde
@anastacia242 nam sa podla mna zadarilo z "volania prirody" ako to manzel nazval... 😀 prisli sme strasne neskoro z oslavy a dalsi den rano trebalo skoro vstavat... isli sme na vylet... a okolo 3 v noci ma mazel zobudil, ze ma strasnu chut... ze volanie prirody... 😀 a vysledok si videla 😉 🙂 tak mozno aj u vas nova kupelna tak zafunguje 🙂 u nas volanie prirody a nova postel 😀
@monika2712 a kto vypadol?
@anastacia242 no ved hej.. proste sadneme do auta, zbalim pyzama, kefky, ciste pradlo a ide sa.. este susedovi kluce hodit aby kocura nakrmil. jej len dufam ze sused bude doma .. idu tusim tiez prec na sviatky, ale tak mame tu este jednych aj ti by mohli mu dat jest..
@rysauka marcus canty, ten cernoch mlady.
Nechce niekto Joza na sviatky?? 😀 😀 teda na dva dni.. viac nebudeme.. 😀
ale nie, niekto ho nakrmi a on vydrzi dva dni aj sam uz hadam.. 😀
Aj ja pojdem holky buvat asi, tak dobru nocku.. a pekny vikend prajem..
Nastupia dve repy do trolejbusu a jedna sa pyta druhej:
Si cvikla? 😀
baby... hladna som ako pes.. idem si dat veceru cislo 2 a do postele 🙂 bru 🙂
baby... mna najprv o siestej zobudila nasa macka.. nejaka je dnes nepokojna... a ked konecne prestala buntosit, tak mi prisla sms od sestry... ze tehotenstvo nie je choroba a ze som mala ist s mamou na nakup a nie doma spat... ☹ ako som to precitala, zacalo ma brusko boliet.. ☹ tak som jej odpisala, ze je s nou manzel, lebo mama volala len jeho. a ze tehotenstvo sice nie je choroba, ale tehotne nemozu vlacit tazke veci... ale aj tak nechapem, co ju to pochytilo... vacsinu veci sme s maminou nakupili pred tyzdnom. dnes isla len po veci na salat.. zemiaky, mrkva, cibula... a rybu este kupili... nic viac. vsetko sme kupili a domov odniesli pred tyzdnom ja s mamou a manzelom... taka som z toho ostala... ☹ vzdy im pomahame s nakupmi a so vsetkym, lebo mame auto, lahsie sa to nosi, vzdy najprv oni a az tak mi. v sobotu skoro nic nestiham, lebo som u nasich a robime nieco s nimi a v nedelu to dobieham. a z vikendu hovno... ona ide do roboty a potom von... dalsia sestra sa vacsinou neobtazuje vyliezt z domu... a ked ideme s nimi na nakup a nakupime si, nam kto pomoze vyniest veci? nikto... a vykrikujeme im to? nie... tak som ju dnes nechapala.. ☹ volam manzelovi a ten mi kazal ostat. ze vela toho nie je, ale pride neskor, ostane u nasich na kave... robi s mojou mamou teraz, tak si chcu pokecat 🙂 ale ja som uz nevedela zaspat. zase rozmyslam nad vecami, s ktorymi aj tak nepohnem... 😠 tak som aspon dala prat, prezliekla periny... utieram prach.. a potrebovala som sa vyrozpravat..
nenechajte sa mnou otravit a pekny vikend prajem 🙂
tu hrubku si tam nevsimajte 😀
@asemilka ahoj no to mas pekne rano, ja som sa prave druhy krat zobudila a stale s migrenou, nejak mam upchaty nos a z toho jak keby ma ta hlava bolela mam pocit, inak ja som sa zobudila takmer s placom teraz lebo sa mi snival dost nechutny sen, vobec nechapem kde sa to v mojej hlave vzalo, asi z tej migreny sa mi to tam posahalo.
Inak baby, teplota dnes stale 37.1, test som nerobila.. a stale som na vazkach.. ja neviem, ale nemala by som to uz citit? ze ci teda som alebo nie? lebo ja som stale neviem ci nieco citim..
@monika2712 ja som citila take palenie uprostred podbruska... len som nevedela, co to je.. mna hlavne presvedcili cudne chute a zaludok na vode
pre tych, co nic na vianoce nechcu 😀
http://ajtaci.sk/detail/225/absolutne-niC/cat/1972
@asemilka no tak ja som mala akurat predvcerom v noci bolest brucha.. inak nic, prsia sa tvaria normalne, su trochu bolave ale to uz tyzden, chute nic, a zaludok na vode zatial tiez nic... tak asi nebudem 😒 teplota asi klesne az den pred alebo v den mrchy a mozno mi zrovna bude meskat nejaky den dva.. tak moc by som chcela daco citit..ale asi nie je co.. ja som to vravela, ze nebudem patrit k vam ☹
@monika2712 este nevesaj hlavu. ja som prsia necitila vobec. to mi bolo skor podozrive... lebo som ich citila vzdy pred mrchou... za to teraz mam pocit, ze mi uz vacsie nenarastu 😀 a keby sa mi niekto skusil chytit bradaviek, tak ho zbijem 😀
@asemilka hm ja si furt vravim ze keby som bola,tak to citim... tak asi nic.. radsej sa psychiky nachystam na to ze pride..
@monika2712 no raz ta mrcha mrchata pride... len kto vie, kedy 😉 🙂
@asemilka no tebe tak skoro nie 😉 a mne o par dni zrejme, neverim ze by sa so mnou telo pohravalo a nedalo by mi vediet ze som.
@monika2712 no co ty vies. mozno ze budete mat take skodoradostne dieta, ako my ... nase cakalo na poriadnu postel 😀

@asemilka juuj tak to teda hej...mi uz mame kupelku prerobenu..vcera som do polnoci pratala a ešte potom aj sexíík...tak ja dufam, ze aj ja sa uz dockam teraz mam niekedy ovulku...