icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
17. dec 2011

medovnicky napecene 🙂 ale musela som si sadnut.. potom pojdem upratat kuchynu... brusko ma boli... ☹

monika2712
17. dec 2011

@asemilka moja to si fazulka robi miestecko... ked ti bude ale nejak tvrdnut tak treba magneziove tabletky papat.. tie su dobre na krce.

janka9898
17. dec 2011

@asemilka asemilka co to citam ze si tehu????????????,,gratulujem moc moc moc a prajem ti ze to dotiahnes do uspesneho konca

katuch30
17. dec 2011

@asemilka radsej pekne oddychuj...moc sa s tebou tesim ze si tehu 🙂

katuch30
17. dec 2011

@asemilka Asemilka vidim foto s Lizinou a prave browsujem volajake stranky a ako tehotna by si nemala cistit macicke toaletu...tak len pre istotu informujem 🙂 Prenechaj na manzela teraz....

mukesina
17. dec 2011

@asemilka moja tak si oddychni aj mna obcas pobolieva brusko ☹ ,teraz som kamoske tehotnej farbila vlasy, fuuuuuuuuj hnusny smrad tej farby.

@monika2712 to som rada, ze uz lepsie.a ako bolo?si si nieco kupila? ja kebab nemozem jest.v madride som si ho dala a bola som az na infuziach v nemocnicei, od vtedy mam odpor k nemu.

monika2712
17. dec 2011

@mukesina my sme boli potraviny nakupit, len tak zmena, aby sme furt len tu nenakupovali, a obcas sa to aj viac oplati nejake z tych veci.. dobre bolo len som dnes hrozne unavena, a este k tomu celodenna migrena.. prave mi doplo, ze toto som mala vlastne aj minuly mesiac pred mrchou, dokonca som jeden den ostala doma kvoli tomu, lebo trvala dva dni .. a dnes ju mam od rana, potom par hodin oK a teraz znova... snazim sa netlacit lieky, ze keby nahodou, ale tak ked mam migrenu tak asi pride mrcha 😒

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 @katuch30 polezala som si, napila sa vody a uz je dobre 🙂
@janka9898 😵 🙂 dakujeme
@katuch30 myslis kvoli toxoplazmoze?ja som si to zistovala, uz ked sme si lizinu brali domov 🙂 toxo siria len volne zijuce macky, resp. ak macku doma krmis surovym masom. nasa chodi von len obcas a aj to vacsinou na voditku 🙂 a surove maso jej nic nehovori 🙂 cica dokaze tuto chorobu sirit len ako male maca, resp. este nedospela macka. potom uz nie. skor dostanes toxo zo zle umytej zeleniny, ovocia.. alebo ak je maso malo tepelne upravene. aj ked mi od nej riziko v podstate nehrozi, aj tak si davam pozor.. ja som za dobru a davam jej papat 😀 a manzel upratuje a striha pazuriky 😀 to ona nelubi 😀
@mukesina mne nebolo prave naj, ked sa perniky zacali piect... syta vona nebola pre mna tento krat...
@monika2712 vidis, mna hlava bolela vcera... v noci sa mi kvoli tomu ani spat nedalo... ale dnes je to klop klop ok 🙂

monika2712
17. dec 2011

@asemilka no ja som sa s nou dnes rano zobudila 😒 dala som si predsa len tabletku, lebo mam obavy ze to bude zajtra pokracovat, ale nejak nepomaha ani tabletka.. uz uvazujem nad zajtrajsim testom 😀 a zase bude sneh.. vlastne to uz asi pomaly ale isto viem ze nie som tehu.
inak aj mna vsetci strasia s toxoplazmozov, lebo Jozo chodi von, papa mysi, ale tak snazim sa dodrziavat hygienu, domace wcko pouziva iba ked ho nechame dlhsie doma bez vybehu, co je vlastne velmi zriedkavo.. ale tak mam pred tym aj ja respekt, ale neberiem to tak dramaticky ako moja svokra napr 😀

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 tak to zase nie... ved kolko je chovateliek maciek a maju deti... a nic im nie je. ked z 1000 ludi dostane toxo od macky, tak je to vela... fakt to mas skor z tej zeleniny alebo masa... si vezmi, kolko zien macky nema a ani s nimi nie je v kontakte a toxo mali... a zistia im to v tehotenstve pri testoch...

dievcata, budem sa vam venovat. tak o dve hodky... manzel si tiez robi naroky na pocitac... a povedal, ze ked ho nepustim, tak ma zase bude volat ceckana... 😀
inac... dnes som zistila, ze aj moja najvacsia podprda mi bude o chvilu mala... 😀 normalne budem musiet ist do obchodu a nejaku si kupit 😀

monika2712
17. dec 2011

@asemilka kup si rovno tehotensku, ta ta bude menej tlacit ako tie klasicke.. 😉

ja z toho nerobim nejaku katastrofu ze mame macku, len par ludi z okolia z toho stresovalo viac ako ja, hlavne po tom potrate..

mukesina
17. dec 2011

@asemilka moja si tehu 😉 mne tiez niektore vone vadia, ktore mi do teraz nevadili . Hlavne mi vsetko smrdi ked varim 😀 😀 .

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 jaaaaj no pocula som, ze sa tam oplati kupvat. No my nemam kde od nas je vsetko daleko vzdialene 😒 .No opat tha migren?juuuj nezavidim ti ju.Tak sup lahnut si, otvor si okno, manzelik nech sa stara o teba 😉 Zajtra ides testovat?

mukesina
17. dec 2011

@asemilka tak ti rastu ceckane 😀 😀 ?mne sa len trosku zvacsili 😲

monika2712
17. dec 2011

@mukesina no zase moja kamoska migrena zavitala hned rano po zobudeni.. som myslela ze to z toho upchateho nosa, ale asi to budu predsa len hormony.. ja nechapem, mavala som s tym problem ked som brala HAK, vzdy prve dva dni mrchy som mala migrenu, niekolko rokov, jak som ju vysadila, migrena zazracne zmizla.. a od kyretu to mam zase naspat.. ☹ nechapem ze tym tak trpim, tak som bola rada ked to uz bolo prec.. asi budem musiet zase zajst za neurologickou, aj ked jedine co ta vyriesi ze mi da silne lieky 😖 ja mam asi fakt silne vykyvy hormonov pocas cyklu ked sa mi toto deje.. a vlastne ved aj PMS mi zacina viac ako tyzden pred mrchou, co je tiez dost skoro 😠
blby kyret mi zas vsetko posahal..

neviem ci mam zajtra testovat, uvidim asi podla teploty.. mozno len pre klud duse, sak testov mam doma kopec nakupenych 😀

asemilka
17. dec 2011

@mukesina no len ked som na medovniky takto reagovala, tak ako zajtra upeciem kokosky... 😀
@mukesina fakt... tak jemne sa zvacsili uz pred tyzdnom... ale to som tomu nevenovala pozornost... ale ked som ledva zapla kabat vcera, tak som sa nasrala... 😀 do niektorej podprdy sa uz nezmestim 😀 a manzel sa stazuje, ze o chvilu ich ani do ruk nechyti... ze budu take velke 😀

asemilka
17. dec 2011

uplatila som moju polovicku... za medovniky 😀

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 tak to ti tu migrenbu nezavidim moja. No asi bude najlepsie ist na neurologiu, nech ta pozri.Ved to nie je normalne, ze kazdy mesiac to mas to iste 😒 😒 >Drzim prsty, nech ti co najrychlejsie odide tha hnusna migrena

monika2712
17. dec 2011

@mukesina no mne uz davnejsie robili vysetrenie ze preco ju mam a na nic sa neprislo, iba to ze to ma suvis s hormonmi.. takze jedine co mi pomohli ,ze som dostala lieky ktore su na migrenu, ale zaroven su aj navykove, takze postupne zvysujes davky.. a obsahuju hrozne mnozstvo kofeinu, takze vecer som po nich nevedela zaspat.. 😠

mukesina
17. dec 2011

@asemilka akoze aj mam ich vacsie, asi to preto nepocitujem, lebo nosim len tricka,zistim to ked pojdem domov, a si budem obliekat bundu a hlavne asi nohavice.Mne sa zda ze mam nieake nafuknute brusko. Tak sup sup kupit nove podrpdy moja. Ale jednu co mi bolo akurat najmensiu co som mala tak tu tiez uz neobleciem 😀

monika2712
17. dec 2011

@mukesina no takze takto to je :
Menštruačná migréna je spôsobená náhlym poklesom estrogénov, ktorý u predisponovaných žien spúšťa migrenózny záchvat. Menštruačná migréna môže mať aj občasné záchvaty migrény bez časového vzťahu k menštruácii.

No takze mozem si ja piskat... alebo ako zabranit poklesu estrogenov? idem googlovat..

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 ja som tiez bola asi pred 2 rokmi na neurologii, tiez ma vzdy hlava bolievala, tiez prisli ,z e migrena. Dali mi tabletky, ale bala som ich zobrat, boli mooooc silne, tak som len ibalginy pchala do seba 😒 .Od kedy som vystudovala tak uz ma neboli hlava. Tak som aj rada, ze mi to preslo.Je to hnusna bolest.

monika2712
17. dec 2011

@mukesina no tak mozno si to mala len z nejakych stresov, alebo nedostatku spanku. bohuzial u mna za to mozu hormony.. idem si dat mrkvu, vraj obsahuje fytoestrogen, a este orechy. to je jedine co z tych potravin mam doma 😉

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 no aj ja sui myslim,ze zo stresu, tak chod pekne chrumat mrkvicku>to som nevedal, ze je aj menstruacna migrena. DUfam, ze ty ju nemas. Ze xajtra uvidime dusika 😉

monika2712
17. dec 2011

@mukesina no praveze asi mam presne tu.. kedze ju mavam presne v tom obdobi.. uz chrumem, len nemozem jej vela zjest, lebo zajtra robim mrkvovu polievku, tak aby nejaka ostala aj 😀 tak aspon orechy si dam..
v toho ducha velmi neverim.. skor to vidim na pokles teploty. 😖

asemilka
17. dec 2011

@mukesina mne moja polovicka moje brusko neveri.. ale ja si fakt myslim, ze to uz nie su len moje suncicky 😀

asemilka
17. dec 2011

tak... kokosky su skoro hotove... na zajtra mi uz ostali len skoricove susienky... a potom nechcem vidiet pecenie aspon tyzden 😀

monika2712
17. dec 2011

@asemilka ja sa ti cudujem ze sa ti to vobec chce.. 😀

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 tak medovnicky robim vzdy... a kokosove a skoricove susienky sme si oblubili... a kavove skusame 🙂 s nasimi si povimiename kolaciky 🙂 mamina robi take vselijake pecene a kremove.. a ja suche. lebo tie mam najradsej 😀 a dlho vydrzia 😀

monika2712
17. dec 2011

@asemilka zacala som spinit, skoro az krvacat ☹