Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 dakujem moja tak ma chytilo pecenie :D
@esmemia no mna teda vobec 😀 ale som si povedala ze aspon daco musim, zajtra este ten mrkvovy kolac planujem.
@monika2712 mnam to je pekne :D a urcite aj chutneeeeeeeeeeeee
@esmemia hej dobre su... ja som si dala len nejake dva zatial.. nie je ich vela a ked vidim jak na ne mm chodi, tak do soboty ani neostanu a mozem piect znova... asi zacinam lutovat ze som nespravila rovno dve davky, ale nechcelo sa mi.
@monika2712 Nooo ja ked som napiekla linecke tak priatel zjedol za jeden tanier :D
@asemilka Gratulujem moja k potvrdenemu tehu!
Baby ja sa k vam teda opatovne pridavam od dalsieho mesiaca. Ale ako pozeram, skoro ziadna snazilka mi tu neostane... 😉
Som prave 19 DC a myslim, ze dnes dorazila aj ovulka, tak snad mi pekne nabehne cyklus a mam povolene od lekara zacat hned pracovat na babetku. Nemusime ani cakat 😵
@yasmin0001 😵 dakujeme 🙂 a sup sup zamiesit hned 😉 🙂
@yasmin0001 ahoj neboj, nejake sme tu ostali... este to tu vyzera na par predvianocnych pozitivnych, ale par nas tu este je.. 😒 nie ze by sme tu chceli ostat ☹
@asemilka vykonam 🙂 dufam, ze sem neprestanes chodit, ked uz si tehu 😉
@monika2712 neboooj, nie nadlho!
@yasmin0001 nuz... to nikto nevie na ako dlho... povedala mi jedna pani (taka moja lekarka) ze otehotniem v marci.. a ze to su take zdrave deti co su splodenej na jar, lebo ze maju vela vitaminov a slniecka v lete... nuz tak uvidime ci jej ta predpoved vyjde.. mne je to uz vlastne jedno,hlavne nech to raz vyjde do uspesneho konca..
@monika2712 aj mne by sa marec pacil! Ale takisto po mojich predchadzajucich skusenostiach sa budem tesit z akehokolvek datumu! A to ma ta tvoja lekarka jasnovidecke schopnosti? 😎
@yasmin0001 ja ti neviem.. proste to z nej tak nejak vyslo.. ze vy otehotniete v marci ... ja si teraz liecim imunitu, a este nejake veci, tak ten marec realne vychadza... a tento mesiac uz nebudem ani teplotu merat, a vlastne som povedala muzovi ze sa ani nebudeme nejak extra snazit, aby som aspon mesiac brala lieky co potrebujem.. lebo uz sa ma vypytoval, ze kedy mame plodne dni.. tak som ho zrusila ze nech na ne zabudne, ze budeme spolu ked bude chut a hotovo.
inak ja som chcela rodit na jar.. ale tak to by som musela otehotniet az v lete..
@monika2712 no mne sa tiez nepozdava byt tehotna na jar a leto, skor by som brala otehotnenie na jesen, kedze budem musiet asi pri dalsom tehu lezat, ale necham tomu volny priebeh, ak otehotniem hned, tak super, ak nie, tak sa nezblaznim, snad.
Ja nebudem testovat ani ovulku, ani merat teplotu, ani pisat grafy, ani zdvihat nohy (zatial). Proste tomu nechame volny priebeh.
Ono sa to aj tak neda az tak extra naplanovat vsetko, lebo zivot sa ti vysmeje do ksichtu 😒
@yasmin0001 jj to je pravda, ja som to doteraz robila, teda meralo kvoli ovulke, kedze som po kyrete aj par krat nemala, a chodi ako sa jej zachce... ale teraz uz to kaslem, cyklus sa mi zda ze sa celkom upravil, a to mi musi stacit.. preliecim co treba.. a ked vyjde vyjde.. ked sa nebude darit dlhsie, budeme riesit...
@yasmin0001 nieeee 🙂 ja som si vas tu oblubila 🙂 😉
@monika2712 Neboj sa, ved ked sa raz podarilo otehu, podari sa znovu.
Ja som este len zvedava, co mi kyret narobil s cyklom.... 😠 😠 😠
@yasmin0001 nuz mne sa to vcelku dost pokaslalo... ale to je individualne.. tie prve mesiace su najhorsie, potom uz by to malo byt lepsie.. 😉
ahojte kočenky, nestiham vám písať, tak aspoň po nociach vás dočítavam. Strašne všetkým prajem nech sa Vám čo najskôr zjavia //. A musím aspoň vám sem napísať, že nám sa podarilo a už 4 dni to dusím v sebe, nakoľko mužikovi chystám darček pod stromček vo forme ocikaného testu a ponožtičiek I love mum and dad.
Kedže mňa už prsty pálili 8DPO, tak som skúsila a bol tak úplne mimidúšik - viditeľný len z jedného uhla, tomu som moc neverila. Tak som odviezla malú do škôlky tak som letela hneď do lekárne a kúpila som test. Ponúkli mi nejaké švajčiarske značka CEMIO, boli to dva komfoty a stali 2 kusy len 5 euro. Tak som kúpila, že šak keď to bude ozaj //, tak druhý pôjde pod stromček. Ocikala druhým močom a druhá čiarka krásne viditeľná. Tak asi majú ozaj dobrú citlivosť. Keď budem mať príležitosť (budem sama doma) tak cvaknem. Odvtedy cikám každé ráno na paličkové a na nich ešte ani zďaleka nieje výrazná druhá, ale hlavne že tmavne (aj dnes večer tam bola). Zajtra ránko sa chystám ocikať ten vianočný. Dúfam, že na ňom budú krásne //.
😀
http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html
pozrite si to az do konca 😉 a zapnite zvuk... 😉
moc ďakujem, a držím palce nech to víde aj vám. Pokúsimsa dať ránko info, ako dopadol ten vianočný testík. Ale ten prvý cemio bol rýchly a jasný a to už na 8DPO! Majú aj paličkové a fajn cena
tak ja opat tehu test snehobiely... ☹ ani naznak dusika... ☹

@esmemia Inak peciem na 180 stupnov a hrubka tak nie moc tenke aby boli, lebo potom sa tie rychlo spalia.. takze nie uplne na tenko vyvalkat.. a tak nejak do zlatista, niekto ma rad troska chrumkavejsie.. ked ich das von sa mozu tvarit ako makke, ale oni ako vychladnu tak stvrdnu.