icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
28. dec 2011

@orchis ty si celkovo taka chladna hlava 🙂 Aj ja mam kamosku,co vobec nechce svadbu, aj ked teraz caka babo... Ma to svoje vyhody. Ani my nie sme zobrati,hoci tiez sme spolu 5 rokov. Dava to tomu vztahu take vzruso, ked je zle, zbalis sa a ides a nepotrebujes na to sudy a papierovacky... Aspon mne sa potvrdilo, ked moj zistil, ze som schopna sa zobrat a ist,ze sa vo vztahu viac snazi 🙂 Neberte to ako navod na pouzitie, aj tak si chcem raz obliect tie biele saty a byt hviezda 😀

orchis
28. dec 2011

@linuska1 😀

asemilka
28. dec 2011

@alyce no sak ale o chvilu aj ja budem mat 😀 my ked sme v aprili kupovali alko na svadbu, tak si pokladnik odomna pytal obciansky 😀 a ja do rehotu.. taky ostal cerveny... ale ked zbadal obciansky, tak sa pridal 😀

tweetyna
28. dec 2011

@orchis uz sa smnazime trosku dlhsie myslim ze to bude aj 8 mesiacov. Kazdy mesiac dufame tak uvidime uz aby to bolo

monika2712
28. dec 2011

@esmemia my sme sa 12.2. dali dokopy.

alyce
28. dec 2011

@asemilka novidiiiiiiiiiis, tak ty si po 30-tke budes hovorit 20 🙂

alyce
28. dec 2011

@linuska1 vy ste si len 2x vrzli a si v tom? To je super! Ani my sme to neprehanali, len 4x...

alyce
28. dec 2011

@asemilka asi mi zacina byt na grc, huraaaaaaaaaaa.

linuska1
28. dec 2011

@alyce veru..🙂)) le 2x..🙂)) minule mesiace sme to prehanali..🙂) a nevyslo to..🙂) prestavalo ma to bavit..🙂))

asemilka
28. dec 2011

@alyce vidis, som ti hovorila, ze si len telo zvyka... proste budes mat raz taky den, raz iny 😉 🙂

orchis
28. dec 2011

@alyce no u mna skor ide o to, ze ja nemam rada take velke party, ziadne ucelove party a nechcem byt hviezdou na ziadnom vecierku 😕 ak sa vezmeme tak len kvoli papierom, aby sme boli pravne vysporiadany ak by niektoremu z nas v buducnosti ruplo v bedni 😀 a tiez sa nam tym znizia dane 😉 ak by ma nastval nemam problem odist ci uz mame alebo nemame ten papier 😉

alyce
28. dec 2011

@orchis a ako sa budes volat po svadbe? Ale ved ked sa s nim denne rozpravas po francuzsky, tak uz musis mat slusnu uroven. Ci fungujete po anglicky?

orchis
28. dec 2011

@alyce mas pravdu, som skor chladna hlava, uplne si to vystihla, ale ked sa nastvem tak sa mi na niekolko sekund akoby zatemni mozog a poviem aj veci, ktore by som nemala, tam ta moja chladna hlava nejako nefunguje 😅

alyce
28. dec 2011

@asemilka dufam, ze je to tak. Zajtra podam hlasenie co bolo u doktorky. Modlim sa, nech nam bije srdiecko, potom mi uz snad padne kamen zo srdca 🙂

orchis
28. dec 2011

@alyce fungujeme po anglicky, zijem vo fr a takmer vobec nepouzivam franinu, az neuveritelne 😕 ale snazime sa pomaly preorientovat na franinu v kazdodennej konverzacii

orchis
28. dec 2011

@alyce strasim svojho draheho, ze on sa bude volat po mne a kedze sa tu prebera priezvisko nezmenene tak to bude s tradicnym -ova na konci 😀

alyce
28. dec 2011

@orchis tak ked si vydata, je to trosku zlozitejsie, ale jasne, da sa odist. Horsie je, ked su tam uz aj deti. Ale tak ked vas vztah uz presiel aj dialkou a urcite ste vselijake existencne veci riesili aj v tom Irsku tak urcite je vas vztah silny. Ja som za to, aby deti mali otca a mamu, co su manzelia, som zvedava, ci ak dotiahnem toto tehu do uspesneho konca aj na mna bude cakat prsten s bielym ockom 🙂

alyce
28. dec 2011

@orchis ale ty mozes mat aj 2 priezviska, kedze je to cudzinec, nie?

orchis
28. dec 2011

@alyce asi ano, este som si to nezistovala. no najlepsie je pre dieta ak ma pri sebe oboch rodicov, ale jedine ak su spolu stastny, inac je to pre dieta horsie ako keby boli rozvedeni. po rozvode zalezi na tom ci je pre rodicov dolezite ich dieta alebo vlastne ego. s priatelom sme si uz presli vselicim za tych 5 rokov, a zatial tych tazkych chvil bolo viacej, tazke zaciatky, velmi stresujuce, ale spolu to zvladame 😉 existencne problemy sme riesili skor tu vo fr a to cele tri roky teraz sa to uz dava doporiadku, konecne si aspon on nasiel vybornu pracu 🙂 teraz je rad na mne 😉

alyce
28. dec 2011

@orchis teraz je rad na tebe, ale otehotniet 😉 Ci isla by si do prace aj tehotna?

orchis
28. dec 2011

@alyce a vy ste sa uz o manzelstve rozpravali?

orchis
28. dec 2011

@alyce ja ti neviem, budem to riesit ked to nastane inac sa z toho vsetkeho asi zblaznim 😅

alyce
28. dec 2011

@orchis jasne, rozpravali. My to mame komplikovane, on je rozvedeny (ine deti nema, len to moje 🙂 ) a tak sa moc do svadby nehrnul. Potom zas prislo obdobie, ked som sa nehrnula ja. No ale kedze chceme dalsieho potomka, tak sa vraj zoberieme ked sa narodi... Tak sa uvidi, kedy sa to splni 🙂

orchis
28. dec 2011

@alyce potom zase budete mat plno prace okolo dvoch deticiek a svadbu budete posuvat viac a viac do buducnosti 😉 mozno ked deticky uz budu dospele tak pripravia maminke a ocinkovi peknu svadbicku 😉 😀

alyce
28. dec 2011

@orchis presne toho sa bojim 🙂 vravela si, ze do februara sa nesnazite, ci sa mi to len mari?

orchis
28. dec 2011

@alyce no vrevela a zatial sa toho aj drzim, len je to priam "boj" s priatelom 😀 snazim sa o nesnazilkovanie pocas plodnych dni 😉 aj ked tento mesiac to vyzeralo, ze som mala ovulku az okolo 18-19DC 😕 a to sa mi zda strasne neskoro 😕 dneska som 23DC tak uvidim aky dlhy budem mat cyklus tentokrat 🙄

orchis
28. dec 2011

@tweetyna noooo, 8 mesiacov mi pride dost.... 😕 a to sa snazite tak poriadne, teda pekne poctivo alebo to niekedy nechavate aj na nahodu? ako si sledujes ovulku?

alyce
28. dec 2011

@orchis a preco sa tomu vyhybas? akoze nesexujete ked mas plodne dni? 😕

orchis
28. dec 2011

@alyce dovody stale tie iste 😉 hlavne ako som uz spominala, chcem sa zucastnit svadby svojho brata a kedze byvame daleko tak to nie je len vikendova zalezitost a cestovat taku dialku v pokrocilom stadiu tehotenstva.....to by som neriskovala, ale na bratovej svadbe jednoducho musim byt 🙂 to je v auguste a v septembri hned na to bratrancova svadba....je pre mna dolezite zucastnit sa tychto dvoch svadieb 🙂

alyce
28. dec 2011

@orchis jaaaaj moja, mam taky pocit, ze ked sa tomu budes vyhybat, tak to vyjde ako linuske 🙂 ovu, neovu smykne sa a ty budes na bratovej svadbe fucat ako slon 😀