Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahoj baby mám otazku , poslednu ms som mala 3.12 - meškala 2 dni , trvala den a bola dost silná ale inac mávam presne a aspon 3 dni . Od včera mám sem tam špinenie ale podľa výpočtou by som ms mala mať 31.12 . Može byt že to tomu cyklu hrabe zo stresov ? Áj ma dnes sem tam pobolieva bruško ako pred MS.
Ahojte babeny gratulujem vsetkym k potvrdenym tehu 🙂 a prajem vam vsetko dobre..
my sedime doma 😠 😠 😠 janko si na poladovici zlomil nohu 😖 cize z dovolenky nic 😔
od vcera ma priserne bolia prsia, krize..mam 22dni od konca predosleho tehu 😔 nie je to nejak skoro na mrchu?!
moja mrcha štrajkuje, je veľmi slabá, už cítim že tento cyklus nebudem mať ovulku lebo rovnako štrajkovala predminulý cyklus a nebola ovulka, ach jaj
@jasin jejda to fakt si zlomil nohu? a kam ste mali ist? to je skoda...
my zajtra vyrazame na vylet, tak dufam, ze stastne dojdeme a hlavne ze nebude vela snehu na cestach, lebo na piatok hlasili snezenie ..
caute baby, tak som nakukla aj sem k vam. Vidim, ze vsetko je take nejake zmatene.
Gratulujem k potvrdenym tehu.
Aj ja som otehu len zo sexu 2x do mesiaca a aj to pred ovu a linuska je dalsi dokaz, ze to ide 🙂
@jasin robili ti kyret? Mne hej a som 24 DC a u mna menzes v nedohladne. Ale to je u mna este vseobecne skoro lebo ja mam 30 dnovy alebo aj dlhsi cyklus. Takze mam caaas ale 6 tyzdnov sa mi zase cakat nechce.
@yasmin0001 nebolo srdiecko?... preto kyret?..
Bolo srdiecko, len zrazu prisiel spontanny potrat. 😔 😔 😔
@yasmin0001 u mna tiez bol.. ale este ani srdiecko nebolo... bolo este skoro... dufam ze teraz bude vsetko ok... sa normalne bojim ist k lekarke... pri prvom som to nepoznala.. tak som si ani ziadne starosti nerobila.. chcem ist azv 8 tyzdni ked uz bude aj srdiecko.. lebo umriem strachom ked mi povie ze srdiecko este nieje...
@linuska1 ja som netusila ze tooolko vela bab ma skusenost s potratom. Vobec som na to predtym nemyslela a teraz kde len sa rozhliadam, skoro kazda to zazila ☹
Ale hlavne sa neboj a nemysli na to. Bude srdiecko a vsetko dobre dopadne. Robis si este testiky, ci silnie ciarka?
@yasmin000 snazim sa nemysliet... 🙂 ... ale pojdem s malou dusickou k doktorke..🙂 robila som si pred dvoma dnami.. a je tam o trosicku silnejsi duch.. asi sa mi velmi pomalicky tvori hormon.. 34dc a len slabucky duch..🙂) uz nebudem testovat... pojdem rovno k doktorke..🙂 o take 2-3 tyzdne...
práve som čítala, že rook 2012 je rok Draka a ten bude rokom manželstiev a tehotenstiev 🙂
baby... my tu toho mame... vdaka niekolkym kolegialnym kolegom... dnes tu budem do noci.. 😠
Ahojte babule, tak uz mame potvrdene srdiecko a mame 1cm. Tak sa tesiiiiiiiiiiiim!! 🙂
@yasmin0001 ja som vcera objavila jednu super stranku a tam sa pise, ze najcastejsou pricinou potratov je ta, ze telo produkuje malo zlteho telieska, ten hormon ci co to je ... ze vraj ked ho je malo tak je cely proces spomaleny, nefunguje tak ako vsetko fungovat ma... az nakonec sa zastavi cely proces... vraj znacia o tom aj niektore predmenstr. symptomy ako su az velmi naliate prsia, zmena nalady, bolesti brucha, spinenie pred ms, schodovita teplota po ms, kratky cyklus menej ako 24dni, zrazeniny v krvi...
neviem sice co je na tom pravdy ale moze to byt pravda... ktovie...
aaaale, da sa s tym nieco robit... ja idem dnes kupit bylinky na caj, na podporu tohto zlteho telieska, pije sa od druhej polky cyklu po ms... tak som zvedava ci to nieco pomoze.. a ked este pridam ten argentum metallicum ( striebro) tak to klapne ani sa nenazdam 😀 😀 😀
ak by ste niekto chceli bylinky, napiste 😉
a az potom nasleduju ine vady, dedicne a co ja viem co. ved väcsina testov sa po potratoch co sa robi, u väcsiny zien sa nic nenajde... 😕
@linuska1 no nepotesim ta ,tak ako som nepotesila ani seba http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 ....MS zatial nikde ale cakaaaaaaaaaaaaaam ju utekam ,vecer tu budem pa

vie niekto aka je najvyssia mozna materska v roku 2012??