icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

rysauka
9. jan 2012

@oskvarka ja som mala zatiaľ dobré skúsenosti tak dúfam, že aj teraz dobre dopadnem

linuska1
9. jan 2012

@asemilka mna dala na 23.01.

monika2712
9. jan 2012

Baby dnes je den seriozny Blbec.. od rano tu furt daco nefunguje, neviem sa dovolat na danovy urad, zenska nam neposlala vyplaty, ide ma poraziiiiiiiiiiiiiiiiiit!!! 😠 😠 😠

monika2712
9. jan 2012

@linuska1 moja, tak potom asi neodpovedas 7tt este.. mozno to bude menej, aj velkostou asi bude zodpovedat menej tyzdnov..ale nevadi, hlavne nech sa to vyvija a nech je nabuduce srdiecko aj.

asemilka
9. jan 2012

@linuska1 tak to ta posiela zhruba po takom istom intervale, ako mna.. 🙂 neboj, vsetko bude ok 🙂

zasha
9. jan 2012

@oskvarka 20. januara nas potom informuj ako si pochodila na urade 🙂 ale ja dufam ze budeme mat to + na teste do konca mesiaca.... este mame nadej 🙂 ja dnes 28DC a mrcha sa este nedostavila

oskvarka
9. jan 2012

@zasha jeeej to znie dobre ja som dnes len 18 DC ale ciklus sa mi upravil na 27 dni a niekedy aj menej (viac som este nemala odkedy sa snazime :( a to som uz dakedy chcela tie testy vyskusat..) tak to drzim palce.. jasne ze potom napisem ako som dopadla ...

linuska1
9. jan 2012

@asemilka dufam... konecne muz v praci a ja s malou v starom systeme..🙂) lebo ked je muz doma.. tak to viac roboty..🙂))))

linuska1
9. jan 2012

@monika2712 veru... dufam... neviem presne ako to rataju..poslednu mrchu som mala 23.11.2011.... a ovulku 19 alebo 20 dc... cize ovulka bola 11.-12.12.2011...

monika2712
9. jan 2012

@linuska1 no oni to potom podla velkosti na sone prepocitaju, plod nie vzdy zodpoveda velkosti realne podla vypoctov, ale viem ze v niektorom tyzdni sa to prepocita aby to bolo co najviac presne.

oskvarka
9. jan 2012

@linuska1 od 23.11.2011 by to malo trvat 280 dni do porodu

linuska1
9. jan 2012

@monika2712 myslim ze v 12 tyzd...
@oskvarka to viem.. lenze asi nezodpovedam danemu tyzdnu tehotenstva..lebo ovulku som mala neskor...🙂

zasha
9. jan 2012

panecku baby ja som asi nieco dostala,ale nevyzera to typicky ako mrcha, ale slabe ruzove... teraz neviem co si mam mysliet 😨

zasha
9. jan 2012

@linuska1 ahoj a ako ti potvrdil tehu? test? ci vzal krv? a vysledok na pockanie, ci na druhy den?

linuska1
9. jan 2012

@zasha ultrazvukom..🙂 inak zvyknu aj z krvi.. vysledok je poobede...🙂

oskvarka
9. jan 2012

@zasha a ako dlho to uz mas.. lebo ja som minuli mesiac tiez tak mala a nakoniec to bola len mrcha len som sa tolko pozorovala ze som trafila nejaky jej absolutny zaciatok co sa mi nestava :(... ale nemusi byt este nerob paniku..

mukesina
9. jan 2012

@nufacikmi no aj mne byva zle ☹ ☹ ,ale hlavne vecer. Neboj bude vsetko v poriadku uvidis.V ktorom tyzdni si?ja mam ten isty problem, ze ked otvorim chladnicku a ten smrad citim fuuuj, manzel sa zo mna stale smial ked bol doma

mukesina
9. jan 2012

@monika2712 jaaaaaaaaj, ale ked tak skusim a uvidim ci pomoze alebo sapojdem spytat do lekarne ci nemaju nieco na to.

monika2712
9. jan 2012

@mukesina skus to, mozno ti pomoze, ale fakt iba malinko toho korena.

asemilka
9. jan 2012

caute. konecne mam chvilu casu... ale som taka unavena, ze asi pojdem coskoro hajat..

yasmin0001
9. jan 2012

@asemilka Ahoooooj, akurat som sem nakukla a koho tu nevidim? Ako sa citis? Uz si bola aj druhykrat u lekara? Len pekne oddychuj...

zasha
9. jan 2012

@oskvarka len dnes 1.den ale nesilnie to, naozaj len jak take farbenie je to.... :(

dajaja
9. jan 2012

@monika2712 @mukesina ano potvrdzujem, ten zazvorovy caj pomaha aj na nevolnosti. aj vdaka nemu mi uz nebyva tak zle, aj ked ten zaludok je stale taky citlivy. dnes rano som aj vracala ☹ este nalacno, tak ani nemalo co so mna vyjst ☹ choroba uz pomaly ustupuje, tak sa tesim. dufam, ze o par dni uz bude uplne zdrava. pre zmenu vcera ochorel moj drobec ☹ chudatko celu noc sa pretrapil s upchatym nostekom. museli sme 2 krat odsavat vysavacom, aby sa aspon trosku vyspal. susedia museli mat radost 😒

dajaja
9. jan 2012

@linuska1 tak to uz 3 budeme mat kontrolu 23. 1. 😀

asemilka
9. jan 2012

@yasmin0001 buducu stredu idem 🙂 a cakam len same dobre spravy 😎 lebo po zlych ma asi len tak lahko nezoskrabu z toho kresla... 😒 ale manzel ide so mnou, tak bude dobre 🙂 a co sa oddychovania tyka, tak sa snazim, ako sa da 🙂 dokazem kludne prespat 11 hodin a o dalsie 4, co som hore, by som spala zase 😀 to sa mi podarilo teraz cez vikend 🙂 aj v robote som nasatila taky light rezim... nemienim sa prepinat zbytocne...

yasmin0001
9. jan 2012

@asemilka spravne, hlavne v robote treba mat light rezim...

asemilka
9. jan 2012

@yasmin0001 🙂 aj veduca ma chape. kym si spravim svoju robotu, tak mi do toho nic nehovori 🙂 projekt, co nam teraz bezi, este dotiahneme do konca... a potom uz len materska hadam 🙂

yasmin0001
9. jan 2012

@asemilka takze si im aj hned povedala, ze si tehu? To je asi dobre, aspon sa mozes trosku ulievat a vsetko ti prejde. Ja som dost znicena z roboty, takze pri dalsom tehu to vidim asi na okamzitu PNku aj ked si neviem predstavit nerobit nic, ale zase ani makat ako srob. Kedze zlata stredna cesta asi neexistuje, vidim to na PNku.
Tak sa trebars zacnem ucit po mongolsky na tej PNke...ale to je este hudba buducnosti. Najprv by som menzes musela dostat 😠

asemilka
9. jan 2012

@yasmin0001 len veducej. ten projekt sa uz nejaky ten mesiac taha... tak sme uzavreli tichu dohodu... dam jej vediet tak skoro, ako sa bude dat, ked budem tehu... aby sme vedeli, ci ho stihnem az do konca, alebo treba hladat nahradu. nad pn som aj ja rozmyslala... sice po dvoch dnoch by som asi zacala aj stol obhryzat od nudy...ale ak by som toho mala mat nad hlavu v robote, tak ich kaslem... ale zatial sme si nasli system... ktory kazdemu vyhovuje 🙂 len uz nebudem byvat tak dlho v robote..
takze mrcha trapi? najprv prisla aj ked nemala a teraz, ked ma prist, tak nikde...

yasmin0001
9. jan 2012

@asemilka asi tak. Teraz sa jej taaaaaaaaaaaak potesiiim! Nech uz je tu!!!
Tak to mas super, ked sefka ma k tomu taky spravny pristup. Mas aj premyslene, kolko chces ostat na MD?