icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nikol.l
11. jan 2012

@monika2712 nás čaká snažilkovanie tak uvidíme 😉 aj ma pichalo na lavej strane či vaječníky , alebo čo nikdy predtým som nič podobné nemala a nič ☹ tak a neskúšali ste keď vieš , že ty si ok aby muž išiel na spermogram? Takto by ste si boli istý a možno by to bolo len kvôli tomu , že si moc prajete...Moja známa nie a nie otehotnieť bolo aj na umelom a keď to už vzdala kúpila si mačku tak zistila , že je v tom 🙂 Ono niečo v tom bude , že je to aj o psychike 🙂

monika2712
11. jan 2012

@nikol.l no muz ide teraz v piatok na smg, lenze to ide od urologa, a bolo to kvoli inej veci, a nie som si ista ze mu spravi aj pohyblivost, mnozstvo atd. neviem ci s tym nebudeme musiet ist do centra, uvidime ked budu vysledky ze co povedia, lebo on riesil daco ine s nim, a tak neviem ci naraz robia aj to, a zas druhy krat aby tam nosil skumavku, uz takto mu to je blbe, ale tak kupila som mu dnes vitaminy, skusim este tu MACA prasok kupit - zensen, a uvidime.. ja si myslim ze bol urcite ciastocne problem doteraz v mojej psychike, kedze som po kyrete, a mozno ta prehnana snaha a sledovanie sa spravilo svoje, takze kto vie, mozno motyka vystreli prave teraz ked to uz neriesim tak intenzivne, nemeriam, nesledujem.. ak sa nebude darit dalsieho pol roka, tak urcite budem riesit dalsie vysetrenia.. tolko som este ochotna pockat, viac nie.. 😉

anastacia242
11. jan 2012

Ahojte len som nakukla a beham este na nakup, lebo doma prazdna chladnicka 😀 takze vas tu všetky zdravím....Pozerám, ze nove tehulky tak pozitivne zacal tento rok 😉 😉 😉 😉 G-R-A-T-U-L-U-J-E-M všetkým novym tehulkám....
@monika2712 ahojky, no dufam, ze niesi este nachladena, kedze si bola aj chora, tak moze aj to asi byt, len nahoda, ze pred mrchou... 😖 inak mne mrcha skoncila a v noci krize a podbrusko 3 noci som citila ma boleli.... ☹ ☹ a dnes uz aj hrdlo takze asi niečo na mna lezie, nejaka som podchladena 🙄 a oddnes do 16ho by mala prist ovulka tak meriam BT, ale dnes este 36,6 stup.

monika2712
11. jan 2012

@anastacia242 ahoj, no uz som celkom OK, tak prechladnutim to snad nebude.. asi to bude len to prichadzajucou mrchou, citala som niekde, ze mozu aj vtedy boliet vajecniky.. uz ma zacalo trochu aj podbrusko pobolievat, vcera som mala migrenu, co je tiez u mna jasnym znakom mrchy, tak uz je asi fakt za dverami a najneskor v piatok dorazi... iba ze by nie 😀 ale to pochybujem, tento cyklus tehu vylucene na 100 percent, iba ze by sa stal zazrak 😀
inak je teraz nejaka viroza, vela ludi je chorych..
ja sa poctivo dopujem vitaminmi, ovocim, tak snad to staci uz na prevenciu, plus tie lieky co mam na imunitu.

nikol.l
11. jan 2012

@monika2712 no tak to uvidíte ako Vám dopadnú výsledky.To chápem , že je mu to blbé , ale zase keď už tam ide tak mohol zabiť jednou ranou dve muchy 😀 hlavne nech Vám to všetko dobre dopadne a určite keď sa na to nebudete sústrediť ( aj keď podla mňa to sa nedá, proste keď chceš tak chceš 😀 ) tak sa určite podarí...Verím ti , že to určite bolo ťažké po tom všetkom nemyslieť na to, ale keď už sa raz podarilo určite sa podarí zase a až do konca 😉
Keď sa nedarí tak potom treba určite riešiť dnes je už veľa možností 🙂

monika2712
11. jan 2012

@nikol.l no len ked papier uz ma vypisany od lekara na nieco ine, a tak neviem ze ci z toho isteho robia aj tie testy na plodnost, lebo tento sa tusim nechava skvapalnit, a to na plodnost sa prave testuje do hodiny po odbere ale mozno trepem 😀 len co som sa niekde na rychlo docitala.. jemu to beru kvoli moznym zapalom ci take daco..
no ved ale uvidime, keby to dlho neslo, tak v lete skocime pripadne do centra na vysetrenia..

nikol.l
11. jan 2012

@monika2712 si zober ja zatiaľ nič nemeriam a snažím sa neriešiť , ale keď meškala mrcha 4 dni hneď som sa radovala a testík robila, len škoda , že bol negatívny ☹ a deň na to došla mrcha vrrr
No a nestresuj sa potom....

nikol.l
11. jan 2012

@monika2712 tak jasne veď uvidíte čo a ako a potom poriadite. Držím palce 😉 Prajem ešte pekný dník papa

monika2712
11. jan 2012

@nikol.l nuz ja som jeden cyklus mala asi tisic priznakov tehu, bola som si na 90 percent ista ze som..a nic.. potom jeden cyklus mi dokonca vysiel duch, sice oneskorene, neviem kedy vybehol na tom teste, ale bol tam, a potom dosla mrcha.. ja som stresovala vsetky cykly, a pekne poctivo som preplakala kazdy prichod mrchy. tak som si povedala, ze dost, toto je proste prilis, to sa neda kazdy mesiac takto depkovat, stresovat..

dajaja
11. jan 2012

@vladka1828 gratulujem moc a drzim palceky 🙂
@ktore no to je celkom slusna palicka, nie len duch. gratulujem, nech sa fazulka pekne drzi a rastie 🙂

ktore
11. jan 2012

@dajaja som rada a ledva cakam kedy pojdem na kontrolu.podla vypoctu som v stvrtom tyzdni.porod by mal byt 24.9.2012.inak splodene malo byt na silvestra .vau

dajaja
11. jan 2012

@ktore presne na silvestra? takze silvestrovska noc stala za to 🙂 super, tesim sa s tebou..

dajaja
11. jan 2012

@asemilka ani ja uz tehotenstvo neutajim. nechapem, ze takto skoro mi brusko vybehlo.. uz sa tesim, ked bude vacsie, lebo teraz vyzeram ako by som bola tak divne tucna 🙂

ktore
11. jan 2012

@dajaja no kukni na moj graf cela sviatocna dovolenka bola presexikovana http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

ktore
11. jan 2012

@dajaja ja som posledne dva roky tak pribrala ze teraz vyzeram ako slonica taketo brucho som mala ked som bola v piatom mesiaci z dcerou.som na seba nahnevana,ale to je ta sedava praca a teraz od augusta som nezamestnana.takze vsetko co zjem tak ostane na mne.

dajaja
11. jan 2012

@ktore wow, tak to uz potom muselo vyjst. 😀 ste si riadne uzili 😀 u nas zatial ziadny poriadny sexik nebol odkedy som zistila, ze som tehotna 😒 pri mojich nevolnostiach na to ani nepomyslim. uz nech som v 2. trimestri a vsetko sa vrati do normalu..

dajaja
11. jan 2012

@ktore neboj, teraz uz vahu nemusis riesit. a ked pride drobcek na svet, budes mat vela roboty okolo neho a kila pojdu dole. ja si celkom drzim svojich 60 kg uz asi 15 rokov. pri mojej vyske je to tak akurat. len mam obavy, ze znovu naberiem 25 kg ako minule tehu, to uz bolo dost.

katussska24
11. jan 2012

@monika2712 ahooj aj ja po dlllhsom case prispejem 🙂 MACA si kup, to je dobre na milion veci. akurat ze ten prasok je v cistej vode hnusny, aspon nam. pijeme to s dzusom alebo cajom.

Dievcata, no povedala som si, ze sa ozvem po dlhsom case. Tie moej priznaky-nepriznaky vyustili pozitivnym testom a nasledne potratom... hcg stupalo, no nic nebolo vidiet az potom naraz pokleslo a bolo...Pozitivne na tom celom je, ze kedze to bolo tak skoro, nemusela som na kyret a mozeme normalne fungovat. No som aj celkom poucena...myslim, ze to moje sledovanie sa posledne mesiace bolo uz az chore....a uplne zbytocne. Momentalne som stastna, ze som zdrava, ze nemusim na ziadny zakrok (kedze bolo podozrenie na mimomaternicove tehu) a mozeme si uzivat s manzelom jeden druheho...
ani neviem kto vsetko uz ste tehu, snad vas pribudlo a pribudat bude 😉 ja verim, ze to nejak do pol roka dame a ked nedame...dame potom 😀 za tie pravidelne navstevy gyndy posledne tyzdne som toho videla dost 😖 takze baby ozaj, hlavu hore. mozme byt stastne ze nasou ulohou je usilovne sexovat a dat sa do pohody 🙂 🙂 🙂 ja mam najbliziu ulohu zhodit par kilo 😝 , len co sa dostanem z tej hnusnej virozy co ma ovlada uz 2.tyzden 😠
v piatok ma cakaju este velke krvne testy, tak dufam, ze mi nebude treba dake lieciky. no ked daju, a tak dobre, aspon sa vyhnem dalsiemu smutku v buducnosti 🙄

katie1
11. jan 2012

@katussska24 Ahoj. A zacala si krvacat? V ktorom tyzdni si potratila?

mukesina
11. jan 2012

@ktore moja tesim sa s tebou 😉 😉 😉 😉 , ale to nie je ducgh ale raidna palicka 😉 .no ani ja som tu dlho nevidela esmenia.

mukesina
11. jan 2012

@monika2712 moja nemoze to byt cysta, ja co soms a stale stazovala na bolesti vajecnika, tak pri sone mi zistila, ze mam 2 cysty ☹ ☹ ☹ ,ale nechcem ta strasit. Mozno ty nie si ten pripad ako.

mukesina
11. jan 2012

@dajaja ahoj moja, no mi sme sexikoval raz od tehu a to ked mi muzik odchadzal ☹ .Ale bol to taky jemnucky sexik 😀 😀 .Ani ja mooooc nemam chut na sexik ked mi je zle.
@asemilka a ty ako moja?ako sa citis?ako tehulkujes?

asemilka
11. jan 2012

@dajaja ja uz zacinam mat problem zapnut aj tie nohavice, co mi boli dobre 😀 uz len spodny gombik z dvoch viem zapnut... a ked sa najem, tak ani ten 😀
@mukesina zvykam si 🙂 chute mam ako sinusoidu.. raz nic nejem, lebo je mi zle, alebo nemam na nic chut... potom ako dnes.. mam bezodny zaludok... 🙂 a zacinam odpocitavat dni do najblizsej kontroly 🙂 manzel uz pokukuje po kocikoch, mamina by ho uz najradsej kupila 😀 a ty ako tehulkujes?

asemilka
11. jan 2012

@dajaja u nas sa tiez nic nedialo, odkedy vieme, ze som tehu.. najprv sa bal manzel... potom sme to neriesili... a teraz by aj chcel, a ja mam nejaku zabranu... nejako podvedome cakam na najblizsiu stredu... na kontrolu...

asemilka
11. jan 2012

@katussska24 to ma mrzi ☹ ale hlavu hore, teraz sa uz isto zadari 😉 🙂

ktore
11. jan 2012

@asemilka uz si bola na prvom ultrazvuku?????prosim ta nevies nejaku stranku kde su pekne ale aj nie moc drahe spalne?????ALEBO NEVIE NIEKTORA Z VAS?????????????????? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

asemilka
11. jan 2012

@ktore pri prvej kontrole. a teraz v stredu dalsi. my sme spalnu kupovali odtialto http://www.nabytokshop.sk/

ktore
11. jan 2012

@asemilka ktory tyzden si bola na prvom utv?

asemilka
11. jan 2012

@ktore podla ms som bola 5 tt + 1 a podla utv sme zodpovedali ukoncenemu piatemu tyzdnu. mimi malo 4 mm

monika2712
11. jan 2012

@mukesina no neviem moja, moze to byt cysta alebo aj neprasknuty folik mozno, uvidim ked pride mrcha ci to prejde.. naposledy som bola na kontrole v oktobri tusim a vtedy tam nic nebolo, takze jedine ze by to bolo z poslednej ovulky.. dnes ma to bolelo menej, iba rano zatial, odvtedy nic.. tak snad to bude vsekto oK.