icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
12. jan 2012

@ktore nene ovulka urcite nie, dnes som 26dc, takze zajtra -pozajtra by mala prijst.. ale nemam ziadne priznaky, okrem par vyrazok na tvari..

monika2712
12. jan 2012

@katussska24 kati femi poznam, brala som ich po vysadeni HAK na zmiernenie PMS, ale nepomohli..
ja teraz zadelim zase alchemilku, a mam objednane nejake kvapky-tinktury, tak uvidim kedy pridu.

katie1
12. jan 2012

@monika2712 a kde si o tom citala? Ja ked brazdim po nete, tak sa vsetky potraty spajaju s kyretom 😒 Takze nic moc som sa nedocitala...

monika2712
12. jan 2012

@katie1 vies co aj vela bab to tu pisalo, v teme o potratoch, ale ked nieco najdem dam ti link, vsetky co potratili krvacanim pisali ze nemuseli cakat.

oskvarka
12. jan 2012

@katussska24 a predtim si nepila alchimilku to by malo byt na regenerovanie ?... to je dobre ze ani nevies dni ... mi neriesime ale tak aspon odocka vzdy tie dni nejako poratam...

esmemia
12. jan 2012

@ktore no len v tie dva dni zatial ,viem,ze je to malo,ale aj za to som rada,lebo po ine mesiace sa nam stalo,ze sme boli spolu len raz,tak tajne dufam,ze este v tu sobotu,ale ani neviem kedy bude ovu a ci bude,lebo nemeriam ani ovu testy nepouzivam,tak vsetko ide na volnobeh :D
Ideme sa teraz s malou hodit do vane ak tak odpisem potom :D

katussska24
12. jan 2012

@katie1 no ja neviem. vies, tam v podstate nemas preco cakat, kedze maternica sa sam zregeneruje, uplne prirodzene...neviem ci je mozne ze si mala nejak moc stensenu sliznicu alebo...skus si pozret lekarsku spravu

katussska24
12. jan 2012

@oskvarka ja budem rata az od dalsieho Mka. mozno 🙂

oskvarka
12. jan 2012

@katussska24 no ja v podstate neratam ale tak viem kedy mi zacala MS a odkedy viem ze by ovulka mala byt 14 dni pred dalsou MS tak si to viem za par sekund v hlave preratat ani nemusim na to mysliet... jednoducho mi to procesor rata na pozadi akosi sam... 😠 :d

katussska24
12. jan 2012

@oskvarka 😀

monika2712
12. jan 2012

@ktore na to sa vybodni ze mas brucho velke.. to mam aj ja 🙂 😉

katie1
12. jan 2012

@monika2712 diky. Do prvej MS mi to islo rychlo, ale zacinam byt opat netrpezliva...

monika2712
12. jan 2012

@katie1 ja by som necakala, ak si uz mala prvu, a citis sa OK, a nabehne ti ovulka.. v ktorom tt si bola?

katie1
12. jan 2012

@monika2712 v 7tt, ale velkost zodpovedala 5tt.

monika2712
12. jan 2012

@katie1 no ja ti neviem, ak si sa sama vycistila, bola si na kontrole, a je vsetko OK, a nabehol ti uz aj cyklus, tak nevidim jediny dovod na cakanie..

monika2712
12. jan 2012

@katie1 mimo toho, nikto nevie, kedy sa vam znova podari.. my sme cakali po kyrete 3 cykle, a presli dalsie 3 ci 4 a stale nie som tehu.. takze tak.. ja by som povedala, ze priroda vie co robi, a ak sa to ma podarit, tak sa vam to podari a udrzi sa to.. ak telo este nie je pripravene, tak ani neotehotnies.

katie1
12. jan 2012

@monika2712 no skusim s tym dnes vyjst na draheho 😅 Lebo ten ma na to opacny nazor - nebude rozumiet kam sa ponahlam a nechcem posluchnut dr...

monika2712
12. jan 2012

@katie1 vies co, skus pripadne napisat do nejakej online poradne, tusim@ktore do nejakej pisala.. a ked ti napisu to co ja, tak to mozes ukazat muzovi 🙂

katie1
12. jan 2012

@ktore ahoj, do akej poradne na nete si pisala?

ktore
12. jan 2012

@monika2712 neviem o co ide?myslis tu poradnu na ordinacii vruzovej zahrade?tam som sa nedockala odpovede.

nikol.l
12. jan 2012

@monika2712 myslím , že tie príznaky si samé vsugerujeme , alebo fakt neviem...Proste keď si to asi veľmi praješ tak máš pocit , že to tak je ☹ Najhoršia je predstava ako píšeš byť si istá a nič z toho...ja sa snažím to brať zatiaľ športovo, ale určite ak sa čím skôr nepodarí tak budem panikáriť 😀

monika2712
12. jan 2012

@ktore aha a o nejakej inej nevies? poradni co by odpovedali hned na otazky?

ktore
12. jan 2012

@katie1 neviem o co ide.tebe to odislo same?

ktore
12. jan 2012

@monika2712 nenapadne ma,asi nie.

katie1
12. jan 2012

@ktore ano, potratila som bez kyretu 3.12. Otazka znie, ci cakat 3 cykly alebo zacat hned po prvej MS (dnes som 8DC). Dr. mi totiz odporucila cakat 3 cykly (aj ked som nebola na kyrete). Dik 😉

monika2712
12. jan 2012

@katie1 ja verim, ze v niektorej teme o potratoch to urcite baby pisali, ale najst to tam je jak hladat ihlu v kope sena.. ale stale googlim.. dam vediet 😉

katie1
12. jan 2012

@monika2712 ved to... Dik moc moja, si zlata 😉

ktore
12. jan 2012

@katie1 vies je to tak ze po kyrete treba cakat ale mnohe necakaju ani po nom.poznam susedu ktora mala velmi rizikovy kyret uz v uplne snad koncila 12 tyzden co uz je riziko.dala si zobrat .lekar je zakal aj sexovat.lebo uz to bolo velke-ale ostala tehotna hned po prvom ms.to uz si dat zobrat nemohla.takze tak.ak je maternica pripravena tak neni co riesit.zakrok nebol tak sa ide dalej.ak sa ma podarit tak sa podari.nemusis zbytocne cakat.mozno by sa ti podarilo okamzite.ktovie.lekari vzdy poradia cakat.mne po laparke povedala nech aspon do kontroli vydrzim to bolo tri tyzdne a inym zenam zakazu tiez tri mesiace otehotniet a je to zbytocne lebo hned je najvecsia nadej.necakaj lebo preckas.potrat bez kyretu je ako keby si ani nevedela.a chod dalej...

ktore
12. jan 2012

@monika2712 kazda ma iny nazor.kazdej inak poradi doktor.aj mne povedala ze sa caka tri mesiace ale povedala ze nemusim nech skusam hned a to som bola na laprke kde mi zoperovali zrasty.takze sa mi akurat stihli stehy zahojit.a aj ma cistili.je tam riziko slabej maternice ale to je minimalne.radsej skusat.teraz je na slabu sliznicu duphaston ale ked bola normalana ms neni co rozmyslat a vymyslat.treba pit nejaky cajik na posilnenie maternice.ja caje nepoznam len som pocula.

katie1
12. jan 2012

@ktore Dakujem! No ved to...tiez sa mi to bije, lebo na jednej strane dr. povie, ze kedysi (ked neboli ultrazvuky) by zena ani nevedela, ze bola tehotna, ze by to pokladala za 2 tyzdne meskajucu MS a na druhej strane mi odporuca pockat 3 cykly. Tieto dva fakty sa totalne vyvracaju...