Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 gratulujeeeeem 🙂 pekne nám tu pribúdajú tehulky 😀
@monika2712 Srdecna gratulacia, len nech vam to v zdravi vydrzi az do konca. Tolko si cakala, dufala, plakala,... a stresovala sa. vymodlene babatko :-* 🙂
@monika2712
@ktore
KONECNEEEEEEE!!!!!! 😅 GRATULUJEM a drzim palce nech vsetko ide ako po masle 😉 no nadherne spravy 🙂
dlho som tu nebola a dnes, ze si precitam aspon nieco z toho co ste tu popisali, ale stacili mi posledne dve strany 😎 velmi prijemne prekvapenia 🙂
@monika2712
keby mozem dam tam 100x paci sa mi... 😀 😀 😀
Krasne kolajnicky...gratulujeeeem - teraz len prajem hlavne vela zdravicka...aby sa fazulka dobre uchytila... 🙂 🙂
Keby mozem tak ta vystiskam.... 🙂 🙂
@monika2712 @ktore gratulujem 🙂 to je super, snad uz budem aj ja na rade teraz 😀 😀
Baby no som opat tu, ostalo mi tak vselijako divne, asi z toho soku, velmi sa bojim co bude, ci to vyjde tento krat, ked sme to vobec necakali, uz som mala v plane cvicenie, chudnutie, vsetko mozne a teraz toto.. samozrejme sa tesim ale aj bojim ako to dopadne, ci neskoncim ako minule... je to teda ovela mensi osial ako prve zistene tehu, tie obavy nepustia jednoducho.. Inak fakt nemam ziadne priznaky, brucho necitim, keby nebola dnes taka vysoka ta teplota tak ma to ani netrkne testovat. Inak sa mi o tom aj snivalo, ze som si nasla dve ciarky, a ze sa mi nejak rozpadal test cely ale boli tam. A co som vravela? zo stvrtka na piatok sa plnia sny!! 😀
@monika2712
@ktore baby baby vsetky ste ma obehli.. al eprajem vam to... drzim vam palceky nech vam to vyde...
uz nas tu vela neostava co sme tu uz od leta... :(... este vari @orchis som tu davno nevidela ale mozno len zato ze tu chodim malo..
@monika2712 moja, bude to v poriadku, len nestresuj, to velmi nepomaha 😉 ved tvoja lekarka vie co sa ti stalo naposledy tak ti pomoze aby to tentokrat vyslo 🙂 urcite budete v poriadku 🙂
@monika2712 coho sa bojis.. ze ako dopadne to chudnutie ??... no teraz uz asi nijak 😀 😝
@oskvarka moja neboj, aj ty si na rade urcite! a u nas vies ako.. este nic nie je iste... ja si vravim ze pozitivny test je len malicky krocik vpred ... 😉
@oskvarka nie, je som tu chodila velmi malo za posledny mesiac a pol, nebolo casu 😒 my sme si dali pauzu od snazenia sa kvoli bratovej svadbe v auguste, aby som sa jej mohla zucastnit a nakoniec sa s nami osud pekne pohral, v auguste budem zjavne tetou 😀 svadba bude niekedy teraz na jar 😀
@monika2712 no ale ty ho mas teda poriadne pozitivny, to nie je duch ale kolajnica 😀 hcg ti teda pekne rastie 😉
ahojte baby nikdy som vam sem nepisala ale citam vas z casu na cas a vsetkym tehulkam gratulujeeeeem a tiez cerstvej monike 😉 potesila som sa ked som videla ze test bol pozitivny a velmi vam prajem aby to vsetko dobre dopadlo a fazulky krasne rastli. Tym ostatnym vela stastia, nech aj vy mate co najskor dve //.
My sa s mm snazime od augusta, zatial nic.
@yasmin0001 aj ty si este tu?
@orchis ja viem, tiez som nechapala.. som len 27dc, sme na to kukala s mm, ze to teda neni duch toto... 😉
@oskvarka jaj a nie, chudnutie uz samozrejme riesit nebudem, bojim sa toho, ze som mala pred 6 mesiacmi anembryomolu, aby sa to nezopakovalo.. bohuzial s tym sa ale neda nic robit, ani sa tomu zabranit liekmi.. 😒
ale snazim sa mysliet pozitivne, ze tentokrat to uz dobre dopadne 😉

ja idem do lekarne A VYKUPIM VSETKY TESTY DESIATKOVE