icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
13. jan 2012

@mukesina dakujem zlatko, ja tomu stale neverim, nechapem... je to sok 😕

mukesina
13. jan 2012

@monika2712 juuuju mooooc som rada 😉 😉 😉

ktore
13. jan 2012

@monika2712 ze ake prekvapenie to je ked necitis nic,uz ani nedufas a hopsa je to tam a teba ani nevravim vobec si to ani nedufala.

ktore
13. jan 2012

@monika2712 monci chod na grafy

katie1
13. jan 2012

@monika2712 juuj, tak sa tesim 🙂 Ja ked som mala pozitivny test, tak som si ho zobrala aj do roboty a stale som si ho kukala 😀 ...a za cely den som sa nemohla na nic ine sustredit...
To je dobre, ze Ta nic neboli... Mna vtedy strasne brucho bolievalo, krize a prsia. Tie prsia som brala, ale to brucho sa mi nezdalo... Tiez mam doma este od minula magne B6. A ako to je s duphastonom? Neviem ci sa po potrate nasadzuje automaticky alebo nie...

monika2712
13. jan 2012

@katie1 no zvyknu ho davat, ale ja som nepotratila spontanne,takze mne by ho asi nedala, aj som sa jej pytala minule na kontrole, ze kedy mam prijst ked budem tehu, ze ci netreba nejake lieky nasadit, a tvarila sa ze nie, ze staci ked dojdem 6tt. 😉

Inak baby, k tomu piatku 13., moja maminka sa narodila piatok 13teho.. ze by to bolo znamenie?

katie1
13. jan 2012

@monika2712 fiha, tak to bude isto znamenie 😉

vladka1828
13. jan 2012

@monika2712 podla toho či na znamenia veríš 😉 ....ja tiež vidím v mojom tehotenstve znamenie - nám minulý september zomrel mamin brat a hned za ním zomrela aj ocova sestra ☹ ...no a naša mala fazuločka by sa mala narodiť v septembri, takže dúfam, že nám na nu dávajú zhora pozor 🙂

ktore
13. jan 2012

ahojte baby zajtra sa ozvem teraz idem lezkat a zvykat si na tehu

monika2712
13. jan 2012

@vladka1828 no asi verim.. uvidime ako to dopadne 😉
@ktore ja som uplne v kome dneska, stale by som spala..

dajaja
13. jan 2012

@monika2712 juuuj monika, gratulujem mooooc 🙂 perfektna sprava, si nas tu vsetkych dnes velmi potesila. priznam sa, ze ja som mala taky pocit, ze budes tento mesiac tehu 🙂 a to, ze sa ti snivalo v noci o pozitivnom teste, to je ako dejavu. presne takto som to mala ja pred par tyzdnami, ak sa pamatas 🙂

monika2712
13. jan 2012

@dajaja no nechapem, lebo vecer ma to este ani nenapadlo, len som si vravela ze zmeram teplotu, lebo mrcha sa nejak nehlasila... a potom v noci ten sen.. a rano ta teplota... stale nemozem uverit 😉 drahy je skepticky a drzi si odstup, este sa tak velmi netesi, ale nevadi, ked bude srdiecko urcite si poplaceme obaja 🙂 teraz len vydrzat dva tyzdne do kontroly a dufat ze uz tam bude srdiecko ..

dajaja
13. jan 2012

@monika2712 no to budu dlhe 2 tyzdne 🙂 verim, ze vsetko bude v poriadku a srdiecko bude bit o 106 🙂 ja som to mala uplne rovnake, tiez v noci sen o 2 ciarkach a na druhy den mi to nedalo, testla som sa a nemohla som tomu uverit..

monika2712
13. jan 2012

@dajaja a mala si uz srdiecko na kontrole? nepamatam si teraz .. v kolko tt si bola.. sa bojim ze 6tt bude este skoro..

dajaja
13. jan 2012

@monika2712 hej mala som, ale bolo ho vidiet len vaginalnym ultrazvukom. bola som vtedy 6+5. to srdiecko bolo vidiet len tak jemnucko, keby mi ho doktorka neukazala, ani by som si nevsimla, ze bije..

monika2712
13. jan 2012

@dajaja aha no tak uvidim kedy sa mi podari objednat, nechcem chodit zbytocne skoro ale zas ani neskoro keby nahodou bolo treba nieco riesit... uff.. zacina mi byt nejak zle od zaludka tusim 😒

dajaja
13. jan 2012

@monika2712 no moja, mne je uz zle 4 tyzdne v kuse 😒 aj vtedy, ked som bola na tom ultrazvuku mi bolo tak zle, ze som sa nemohla ani poriadne napit rano. nemala som preto plny mechur a potom nebolo na normalnom ultrazvuku nic poriadne vidiet.

monika2712
13. jan 2012

@dajaja aha dobre vediet ze sa mam napit pred utz.. ale mne aj predtym vzdy robila vaginalny ultrazvuk.. a konecne citim aj brusko jupii ..

dajaja
13. jan 2012

@monika2712 nakoniec sa aj vsetky priznaky dostavia 😀

monika2712
13. jan 2012

Jaaaj zienky, tak dnes je fakt asi vynimocny den, volal mi otec taky rozcitlively, asi mu svokra dohovarala, a tak ma potesil, ze sa zaujima, aj sa postazoval, ze mu ani nezavolam, tak mi vola on, aj vcera mi volal.. jaaj no dufam, ze sme na dobrej ceste k normalnemu vztahu konecne.. zvlastne ako sa veci nejako same zrazu riesia, a ja mozem konecne byt v klude a tesit sa na babatko.. asi naozaj prisla ta spravna doba 😉

blackswan75
13. jan 2012

@monika2712 jeej zlatino, co to citam?? no gratulujeem a kde je vytazny testik odfoteny??? uz si ho mala mat v albumiku 🙂) tak len sa pekne setri, a pocuvaj svoje telo, babatecko bude v poriadku nebojkaj,, ako citam vsetko ide ako ma a dokonca budes aj v rodinnej harmonii. 🙂 😉

monika2712
13. jan 2012

@blackswan75 ahojky, vies co do albumu nechcem davat testy, ked pozres o par stran dozadu tak tam su odfotene, ale je to rozmazene, ale jasne viditelne, dalsi asi v nedelu skusim, uz aby som bola 6tt nech mozem na kontrolu, nevie m sa dockat.. inak mi skoro nic nie je, len prsia naliate, a troska brusko citim a zaludok jemne.. 😎

monika2712
13. jan 2012

@blackswan75 inak jejda to jak leti, ty si uz 17tt.. este asi neviete co cakate ci ano?

blackswan75
13. jan 2012

@monika2712 veru leti to, uz dokonca citim slabucke prevalovanie od vcera takze viem ze mala rybicka si plava v brusku nadherny pocit, uvidis ako to aj tebe rychlo pojde, a co nevidiet budes vybavicku kupovat 🙂 moc ti drzim palceky moja, mooooc 😉 😉 😉

blackswan75
13. jan 2012

@monika2712 no jasne ciarocky prave som ich nasla, niet pochyb 🙂)) pride to ked to najmenej cakas 🙂
🙂 🙂 😉 😉

blackswan75
13. jan 2012

@ktore a velmi gratulujem aj tebe, a moc drzim palceky , tusim jezisko nejake darceky pribalil aj na cestu 🙂)
😉 😉

blackswan75
13. jan 2012

@monika2712 este nevieme na usg to este nevidel ale idem 6.2 a to by uz malo byt vidno, tak potom dam urcite vediet 🙂))

monika2712
13. jan 2012

@blackswan75 no ja sa zatial tesim na srdiecko, dufam ze bude uz pri prvej kontrole, myslim ze to bude asi jeden z najkrajsich okamihov v mojom zivote...

monika2712
13. jan 2012

@blackswan75 super, tak nech je to co je to, hlavne nech je to zdravucke ! 😉

rysauka
14. jan 2012

@monika2712 GRATULUJEM monika a prajem nech to tento krát víde
gretkav @ivcek @oskvarka @zasha@minusko baby ešte som tu ja a tuším že ja budem posledná
pekný deň