icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
14. jan 2012

@rysauka dakujem zlatko, uz zacinam mat nejake priznaky konecne, prsia naliate, aj zle mi je troska, tak som zvedava ako to dopadne.. dufajme ze dobre 😉

katussska24
14. jan 2012

@monika2712 moja...ja sa furt vytesujem z teba 😉 hlavne nech je vsetko ok...nech uz sa naplno vytesujes aj ty 😀

katussska24
14. jan 2012

@monika2712 zeby naozaj prislo stastie naplno ? 😵

monika2712
14. jan 2012

@katussska24 nuz uvidime... tie dva tyzdne do kontroly budu mega dlhe, zajtra skusim dalsi testik, dufam, ze fazulka nas tentokrat neopusti 😉

ktore
14. jan 2012

@blackswan75 ahojko dakujem.jezisko nezabudol na nas.povedal si ze na novy rok sa vajicko oplodni.no ty si uz riadne daleko.uz musis mat pekne brusko.ja mam zatial len sunky.priznaky nemam len naliate prsia ako monika.a hlava ma boli dnes ale to je tym pocasim.

blackswan75
14. jan 2012

@ktore mna tiez bolievala zo zaciatku hlava, a nejak to nepreslo ani doteraz, veru brusko rastie, ale aj sunky mam 😀 😀 😀 pripbala som 7 kil, muz ma vola Oblina 😀 😀 😀 ale uz citim pohyby, je to uzasne
drzim palceky 🙂

zasha
14. jan 2012

@rysauka nebudes.... musime to nejako naraz zbuchat aj my, tak ako tento tyzden tieto baby- monika fifik a spol 🙂
a potom si spolu otvorime temu ze : porodik v oktobri 2012 😀

katie1
14. jan 2012

@zasha @rysauka baby, aj ja som kandidat na oktober! Takze idem do toho s Vami 😉
@monika2712 mna dnes dost boli podbrusko...ale som len 10DC, tak neviem co to moze byt...
A Ty ako? Hladkas si brusenko, hladkas? 😉 Uzivaj si to, juuj, je to tak krasny pocit, vsak. Moj chlap sa tiez zo zaciatku neviazal na tehotenstvo...mame v tomto podobnych chlapov tusim...ked bude ale srdiecko, tak to bude urcite celkom inak! 😉
@ktore tu je jedna super stranka na vypocet tehotenskych tyzdnov a dni http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...

monika2712
14. jan 2012

@katie1 hej hladkam 🙂 a drahy sa len tak tisko tesi, uvidime co zajtra test, ale hlavne nech uz idem na kontrolu, to cakanie je hrozne, brusko pobolieva malinko a zaludok citim obcas.
To tvoje bolenie, ovulka zeby? ci je to skoro? ja som mavala 12 dc.

minusko
14. jan 2012

@katie1
@katussska24
@zasha
@rysauka
Baby a vy kedy testikujete? Ktorá je narade?

katie1
14. jan 2012

@monika2712 no to cakanie je brutal...mala som pocit, ze cakam na to strasne dlho...no co uz, vydrz to nejak, s babulkom rozpravaj, hladkaj, po sprche natieraj - nech sa len pekne drzi u maminky zubami nechtami 😅
A ten Magne B6 sa kedy ma vlastne dat? Vzdy ked boli brusko?
No ja neviem kedy mam ovu, ratam si len DC, to je vsetko. Ale zda sa mi to skoro na ovu, kedze ja mam 30 dnove cykly. Ale tak vsetko je mozne 🙂

katie1
14. jan 2012

@minusko juuuj moja, ja som len 10DC. A Ty?

minusko
14. jan 2012

@katie1 Tak vas čaka ešte len to snažilkovanie na pozit. testík. Ja som dnes 19DC. Ale tento mesiac nam to nevyšlo lebo sme sa snažilkovali len raz a aj to určite nie v spravnu dobu a teraz nič lebo sme všetci traja chorí. Takže ja oktobrova určite nebudem.

monika2712
14. jan 2012

@katie1 no mohlo sa ti to posunut a moze ti dozrievat folik, takze cakaj ze uz je za dverami. Ja beriem magneziove tabletky, nie magne, je to proti krcom v brusku.

katie1
14. jan 2012

@minusko no nikdy nevies, mozno to vypali aj ked ste mali len raz sexik - ako u Moniky 😉

katussska24
14. jan 2012

@minusko ja asi tak skoro nie... ja som po vcasnom potrate, takze cakam menzes....to moze trvat aj 6 tyzdnov. takze ja som v maximalnej pohode 😎 netusim kedy mozu byt plodne dni a nebudem ani tusit keby to nahodou vypalilo...ale necakame ze tento mesiac sa zadari... 😨 to by bol iny zazrak 🙂

zasha
14. jan 2012

@minusko ja som 6 DC a vy?

rysauka
14. jan 2012

@minusko no ani ja tak skoro nie, beriem antibiotika, mám nejaký zápal takže najskôr sa musím vyliečiť a potom môžeme snažilkovať

mukesina
14. jan 2012

@ktore moja co to citam dalsia tehulka?gratulujeeeeeeeeeeeem.Ako nam to tu krasne pribuda s tehulkami.

monika2712
14. jan 2012

@mukesina no @ktore ma termin den po mne 😀 teda ak nam to obom vyjde.. 😉

monika2712
15. jan 2012

Baby tak dnes som skusila pre zmenu Rapiclear,ale tiez 10tkovy, aj ked viem ze je urcite menej citlivy, tak ciarocka je predsa len o malicko silnejsia, keby som spravila znova mamatest tak je urcite este silnejsia.. no tesim sa, aj ked som dnes od 4tej nemohla nejak spat, od piatej som uz bola hore, potom o 7mej som znova zaspala... prsia mam strasne citlive a naliate 😒 co je zvlastne ze brusko citim len velmi malo, tak mi to trochu robi starosti, ale mozno to pride neskor .

katie1
15. jan 2012

@monika2712 ja som to tiez mavala...nemohla som spavat, lebo som sa strasne z toho tesila 🙂
Podla mna to je dobre, ze Ta neboli brusko. Mna praveze tie bolesti bruska znepokojovali...

Mna dnes zas boli brusko ako pred MS. Nikdy som nemala bolestive obdobie ovulacie - toto je prvy krat (ak je to teda ono).

monika2712
15. jan 2012

@katie1 no vies po potrate sa ti to mohlo dost zmenit, hormony a vsetko.. ja som tiez nezvykla mat ovulacne bolesti jedno obdobie a po potrate sa mi vratili.. a teraz posledny cyklus som vobec nemala ale predsa ocividne bola 😀
no neviem z coho som dnes nespala, aj tie prsia ma dost tlacili, ale tak nevadi..dospim poobede 😉

asemilka
15. jan 2012

caute babule 🙂 konecne sem mozem nakuknut. posledne dva dni boli strasne.. problemy so svokrou, ale som na nu nasrata... a je to na dlhe rozpravanie... ale vcera sme si aspon spravili radost 🙂 kupili sme si svetlo do obyvacky... bolo zlacnene z 200 na 50 eur 😀 isli sme nahodou okolo obchodu, tak sme ho rovno kupili 😀

monika2712
15. jan 2012

@asemilka moja to kde maju take dobre zlavy? nam tiez chyba svetlo v obyvke 😀 a dalsich xy izbach..

ktore
15. jan 2012

@blackswan75 kedy si zacala citit pohyby?ja si uz ani nepametam ako to bolo z malou.bolo to davno.ale viem ze asi skoro som pocila

ktore
15. jan 2012

@monika2712 ahojcek monci brusko ma vobec nepicha ani nic podobne.ale hlava mi tresti.ani pralen nepomoze.dufam ze to prejde skvor ako z dcerou lebo vtedy ma hlava bolievala denne do 4 mesiaca.uf potom uz bol veget.je mi trosku tak divne ale to asi z tej hlavy uch

monika2712
15. jan 2012

@ktore mna len sem tam pobolieva brusko, zaludok zacinam mat trocha na vode akoby, hlavne po jedle, vcera sme boli u svagra, a cesta autom mi vobec nerobila dobre 😒 som zvedava ako budem zvladat v robote tie rana.. snad mi nebude byvat velmi zle... inak kedy planujes kontrolu? ja sa v utorok objednam niekedy na ten dalsi tyzden niekedy koncom tyzdna, nech tam nejdem moc skoro.

ktore
15. jan 2012

@monika2712 mne tiez nejak divne ale mylsim ze mi je zle od tej hlavy.v pondelok zavolam dokt a nech ma objedna kedy ona povie.ja budem spokojna uz aj ked mi tam len daco uvidia.este stale sa mi nechce verit lebo na dceru som cakala sedem rokov a teraz po roku sup.ale mylsim ze mi ta laparka pomohla velmi.od vtedy je to uz tri mesiace takze som velmi prekvapena ako to teraz rychlo islo.povedalai sme to vcera rodicom.mojej mame sa brada triasla ze sme to stihli a este namam 40 rokov.svokra ta sa rozplakala.ale este kazdy je na tom tak ze sa uvidi a len nech sa to pekne vyvija.ozaj merias este teplotu?ja ano. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

asemilka
15. jan 2012

@monika2712 nam este v kuchyni a hale 😀 a zlava bola len na toto jedno... lebo bolo posledne 😀 inac, na ten vodovy zaludok mi v zaciatkoch pomahalo jest viac krat po menej. a ked nic nepomahalo, kysla uhorka urobila zazrak 🙂