icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
16. jan 2012

@monika2712 jasne, ze to dopadne dobre 🙂

asemilka
16. jan 2012

inac, bre ranko 🙂 aj ked je uz skoro 10 😀

monika2712
16. jan 2012

@asemilka teraz mam dilemu kedy ist na kontrolu.. ci cakat do 7tt.. ?? aj tebe bre ranko.. mne je dnes vselijako.. bola som si kupit ranajky, lebo doma som nemala, ale ostalo mi zase divne.

katie1
16. jan 2012

@monika2712 ahoj moja, ja si myslim, ze staci ist v prebiehajucom 7tt (6tt + par dni) 🙂 Podla mna to staci, i ked su to snad najdlhsie 2 tyzdne.

monika2712
16. jan 2012

@katie1 takze koncom buduceho tyzdna by som mohla uz ist nie? v piatok napr? 😉

katie1
16. jan 2012

@monika2712 Tebe tusim v nedelu naskakuje dalsi tyzden, takze buduci piatok budes 5tt + 5. Tak ale ked nevydrzis do pondelka, tak chod v piatok...ved uvidis ako Ta budu mrle zrat 😅

asemilka
16. jan 2012

@monika2712 treba papat ason suche keksy rano, alebo tie polystyrenove chlebiky 🙂 nemala by si ostat hladna, lebo ti bude hned zle. a co sa cakania tyka... tak koncom 6.tyzdna by uz malo bit srdiecko. tak ak chces, pockaj a chod az tak o dva tyzdne. ale ak chces mat vacsiu istotu, cinkni lekarke teraz a spytaj sa jej... ona ti uz poradi 🙂

monika2712
16. jan 2012

@katie1 jaj hej mas pravdu, v piatok budem len 5+5 aaaa... do kelu.. no nic, tak pojdem az ten dalsi tyzden teda.. jejda to je des..

katie1
16. jan 2012

@monika2712 inac zavolat tam zavolaj...ja som hned volala ked som zistila, ze som tehotna a povedala mi, ze o 2 tyzdne mam dojst.

monika2712
16. jan 2012

@katie1 idem zajtra do centra kde mam aj gyndu, takze sa rovno spytam sestricky ked ju tam stretnem.

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@asemilka @monika2712 Baby ako dlho vam trvalo otehotniet? Dakujem.

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y nam 3 cykle.

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Gratulujem 🙂 Tak to nebolo az tak dlho. A mas nejaky recept? 🙂

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y no nebolo, ale pred tym sme mali 3 cykle pauzu a pred tym som bola na kyrete po neuspesnom tehu. takze trocha ina cesta ako bezne.. a recept? nesnazit sa! nemeriat teplotu, nesledovat sa, a zaklad nepodovedat muzovi ze mas plodne dni 😉 u nas to ocividne zabralo.

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Tak to mi je luto ze sa to prve tehu nevydarilo. A na tom prvom ste ako dlho pracovali? A dakujem za recept len neviem neviem ci sa nam to podari dodrzat 😀

asemilka
16. jan 2012

@h.a.i.n.y nam od minuleho jula.. a zadarilo sa v novembri

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@asemilka Takze 5 mesiacov? A suhlasis s receptom aky mi dala @monika2712?

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y prve bolo na uplne prvy pokus. 😉 tiez som si myslela ze sa to neda, nesnazit sa.. ale kedze som akurat dostala kopec liekov, na imunitu, alergiu a podobne,tak som si povedala ze neriesim, ze si dame mesiac pauzu, ale nedavali sme si pozor, boli sme spolu len raz na 11dc, a potom som ochorela, brala kopec liekov, vobec som nepocitala s tym, ze by som mohla byt v tom.. nuz a motyka vystrelila vtedy ked sme to najmenej cakali 😀

asemilka
16. jan 2012

@h.a.i.n.y suhlasim. ked na to nemyslite, skor sa zadari 🙂 ja som to posledny mesiac vzdala. ze bude ako bude. aj tak je teraz toho v robote nad hlavu... a bum 🙂 cakame babo 🙂

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 @asemilka Tak to vam vyslo super baby! Ved ja tiez nejako na to nemyslim a vobec neverim ze sa to podari hned na 1x a uz teraz rozmyslam co spravim na dalsi mesiac aby sa podarilo lebo vobec neverim ze to vyjde.

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y nuz v prvom rade zacni verit ze to vyjde 😉

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Ved to robim kvoli tomu aby som na to tak nemyslela a aby som nebola potom sklamana.

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y jasne chapem, ale treba mysliet aj pozitivne.. a inak ste zdravi? ovulka v pohode?

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Tak neboli sme na ziadne vysetrenia dufam ze zdravi sme. Podla BT ovulka je stale, cykly mam pravidelne .... ale viem ze to nemusi stacit.

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y a ako dlho sa uz snazite? vies, ta pravdepodobnost otehotnenia v jednom cykle je tak zaklete nizka, ze je to uplne normalne ked sa par snazi dlhsie.. samozrejme muzove spermie su tiez velmi dolezite, a casto je problem tam, len muzi to neradi pripustaju.

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Tento mesiac to bude prvy krat 🙂 Tak preto som si pytala aj nejaky recept 🙂

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y jaaaj tak co riesis? sak mozno to vyjde hned na prvy sup 😉

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Ze co riesim 😀 Tak to aby sa to podarilo 😀

monika2712
16. jan 2012

@h.a.i.n.y hej chapem, ale myslela som ze uz sa dlhsie snazite ked sa tak vypytujes. neboj, ono to pride ked na to bude vhodna doba.. netreba tlacit na pilu... aj mne to tu kazdy radil a tri mesiace som sa stresovala, sledovala jak blazon, potom preplakala kazdy prichod mrchy.. nuz a vysledok uz vies.. 😀

h.a.i.n.y
16. jan 2012

@monika2712 Vysledok je na tom vsetko najlepsi 🙂 A akym sposobom ste sa snazili? Kazdy den alebo kazdy druhy alebo ako?