Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 Problem je v tom ze ja mam slaby hlien takze ja sa nim nemozem riadit 😒 Iba podla BT vidim ovulku.
@h.a.i.n.y a skusila si pit alchemilku alebo grepovu dzus? dzus je dobry na tvorbu hlienu.. hned po ms ked zacnes pit, mozno uvidis rozdiel.
@monika2712 Hej hej pijem grepovy dzusik uz asi tyzden tak uvidime 🙂 Dam potom vediet.
Babulky tak ja neviem,dako nesledujem teplotu len teraz som si vcera a dnes zmerala,aby som si potvrdila ovu ,lebo zvykla byt najneskor ten 17-18 DC a teplota je len 36,6 a dnes 36,5 ,takze este nebola a ci bude ani srnky netusia,to bude zas neuspesny mesiac ach jaj a to som dnes 18 DC a hlien nikde krcok je moc vysoko uz par dni,ale hlien mliecny,takze asi z toho bude anovulak hihihihihiihi 😠 bleeeeeeeeeeee
@esmemia moja kasli na hlien, vies ze ten nemusi byt niekedy.. a teplota po ovulke ti moze stupnut az po dvoch dnoch, tak ak si dnes 18dc, tak moze byt aj dnes a teplota stupne az 20dc..
Inak ja som si prave kupila take letne tehu tricko, mali v zlave z povodnych 27 na 8 eur.. no nekup to 😀 😀
Baby tehulky, ake caje pijete v tehotenstve?
@monika2712 no parada 😉 ...a kde si kupila?
@monika2712 tak to je super cena moja :D
No ja tomu neverim,zeby stupla,zmeriam este zajtra a ak nestupne,tak odkladam zas teplomer a kaslem na to,viem,ze sexik este budeme mat,ale to je uz jedno a hlavne si budem uzivat no nie??? :D
@katie1 ale vies co tu v eurovei je jeden obchod, furt okolo neho chodim a maju 50 percentne zlavy skoro na vsetko, tak som kukala aj kociky, aj detske oblecko maju dobre zlavy, aj tehu rifle mali za 20 eur, lenze take cisla co ani teraz neobleciem a nie to este potom 😀 a sa mi pacilo ze ten tehu pas co je na nich nasity, ze sa da odparat a mas normalne pekne rifle.. skoda len ze to je pre stihle 😀
@monika2712 tak verím, ze dobre, zleho uz bolo dosť veľa, takze tento rok len pozitívne správy...držím palčeky a to pichanie,ze asi prechladko a tam uz malé je...no teeeeda...vidis stačilo prestať sa sustredit a aj len jedno pomojkanie s mužíkom ake velké ovocie prinieslo 😉 😉 😉 😀 😀
@esmemia no sak ja by som im to tam cele vykupila, aj vselijake kosielky mali, ale uz som radsej dalej nekukala, ak to budem mat potvrdene a budu mat este zlavy tak tam mozno znova nabehnem..
no uvidis ako ta teplotka, ale kasli na to, sak uzivajte si a mozno motyka vystreli 😀
@anastacia242 no a ja ze co ma picha pravy vajecnik.. mi to neslo do hlavy a to ti male sa hniezdilo asi 😀 😀
no snad to dotiahneme do uspesneho konca.. uz nech som na kontrole.. neviem na nic ine mysliet teraz.. hruza.
@monika2712 Nooooooooo mozno ano :D vystreli ako sa hovori ,ked naprsi a uschne :D :D :D ,ale tak ja mam rada prekvapkanie :D
No moja a to z dakej stranky kupujes?
@monika2712 a tam maju len tehu oblecko? Ako sa vola ten obchod?
@esmemia nie nie, u nas v eurovei je jeden obchod, maju tam vsetko pre babatka, tehu zeny, proste taka kompletka a maju zrovna 50 percentne zlavy na vsetko, aj na kociky, postielky, proste vsetko.. si vies predstavit, by som to tam vsetko vykupila rad radom 😀
@monika2712 jeeej, tak si sa pokochala trosku 😵
@monika2712 moja len vydrz este tie 2 tyzdne nech uz vieme naisto ci je vseetko ok, v čo verím, ale aj tak sak dr.by ti povedala, ze si tehu a aj tak by ta objednala neskor tak to mas jedno, tak sa objednaj tak, ze uz budes vidiet aj srdiečko.... 😅 😅 ja som taka aakasi nachladena neviem sa z toho stale myslím, ze jeden den mi je uz dobre, ze to preslo a dalsi uz zas soplím a kýcham, tak sa uz tyzden dopujem paralenom, celaskonom, echinaceou, zacala som pit alchemilkový cajík 😀 😀 dnes som chcela ist konecne zacvicit,ale kaslem na to, ked som taka soplavá .... 😒 tak to je teeeda inak zazrak,ze z jedneho mojkania sa zadarilo, joooj uz nech ťa dobehnem 🙄
@katie1 nie nie, vsetko tam maju.. vola sa Mothercare.
joooj my sme boli vcera v Madarsku...nedhernééé vecičky pre male babatka tam maju a za super ceny...som odpadavala normalne jak pre dospelých sako mini velkosti 😀 😀 kabatik dievcensky mini velkosti 😀 😀 vseeetko krasne
@anastacia242 no ja inak tiez este stale smrkam a pokasliavam, som zahlienena, ale tak uz nic neberiem, vsetko som vysadila, no objednam sa asi az v 7tt, co ine mi ostava... najradsej by som hned, ale musim vydrzat 😉
no z jedneho mojkania, ktore malo byt povodne na moje narodky, ale boli sme do vecera v kine, tak sa nam uz nechcelo, tak sme to nechali na dalsi den.. a asi to bol osud.. kto vie, keby sme to dali na narodky, tak by mozno spermijjky nevydrzali do ovulky. 😀
@monika2712 No tak to si viem predstavit,snad kym pojdes rodit,akciu zopakuju,lebo to sa oplati ozaj
@esmemia no pochybujem, to maju teraz taku novorocnu zlavu od zaciatka januara, takze velkosti uz aj povypredavane a tak.. to tricko sa cudujem ze som vobec kupila este taku velkost, mali posledne tri, z toho dve boli 12tky a jedna 10tka a tu som vzala.. a rifle som tiez jedny skusila, 12tky, lenze vobec nebolli elasticke a ja som ich nevedela ani na zadok natiahnut.. a vacsie cislo tusim ani nemali 😀 tak to ja asi budem v nejakom obchode pre moletky kupovat uz. hehe.
@monika2712 :D ze moletky :D...ale urcite este najdes kopu krasnych veciciek
@esmemia no hadam hej, len ja s mojou total nekonfekcnou velkostou.. musim vsetko odskusat, takze nejake bazary alebo eshopy nehrozi 😖
@monika2712 tak len nejake cajiky este si daj, a kamoska, ked bola tehu a citila sa trosku zle-soplila, kaslala,...jej pomohli homeopatika cmulala 😝 Inak v HM-ku je celkom dobrá moda pre tehulky...a maju aj vacsie velkosti 😉 😉
@anastacia242 no ani cajiky mi uz dako nejdu. pijem len vodu cistu stale. no na tehu modu mam este cas.. minimalne do kontroly 😉
@monika2712 neboj, vsetko bude ok 🙂 ja mam pocit, ze odkedy som tehu, tak stale na nieco bud cakam, alebo sa bojim 😀 a tusim to uz tak iba ostane... 🙂
@asemilka nuz cely zivot na nieco cakame.. s tym sa uz asi musime zmierit, len ja som aj v inych veciach strasne netrpezlivy clovek.. tak toto cakanie je pre mna uplne to najhorsie co moze byt.
@monika2712 mi hovor 😀 ja tiez nie som z tych najtrpezlivejsich 😀 😀

@h.a.i.n.y no prave ze teraz sme boli spolu len raz-11dc.. uz som mala plodny hlien, to viem na isto, ale kedy nakoniec prebehla ovulka netusim, zrejme az okolo 13dc podla mna.. a predtym sme sa snazili tak dva krat cez ovulku, teda obden vzdy..