Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore ja som nemerala cely cyklus, len niekedy 14dc, a potom 27dc som mala 37,2, preto ma napadlo testovat, inak by ma ani nenapadlo ze mozem byt tehu.
@asemilka to bolo tak, zmerala som teplotu rano, hovorim poloospatemu muzovi ze je nejaka vysoka, uz som nevedela zaspat, tak som isla na wcko potajomky spravila test.. ked som potom prisla do spalne s testom v ruke, hovorim mu ze : "zlatko" a on prve co spravil, otvoril oci a vravi: do rit.. 😀 neviem preco tak zareagoval, asi ze tiez sok, jak bol este ospaly.. inak toto iste som si povedala aj ja na wcku.. proste to bolo tak necakane.. potom ma uzemnoval, ze to este nie je iste atd.. dnes som si robila druhy, tak uz tomu viacej veril, ale tak ako ja, berieme to s rezervou do kontroly.
@monika2712 tak isto aj moj... 🙂 ja som sa vytesovala z kazdeho testu a on ma uzemnil zakazdym... az po kontrole tomu uveril 🙂
@asemilka inak aj z teba robi muz invalida? mne dneska zakazal upratovat, ale tak aspon dlazku som hore umyla, on vysaval, a umyva spodok, je pravda ze som sa dost zadychala pri tom, aj brusko pocitila, tak teraz uz oddychujem, akurat varit musim ist este..
@monika2712 zo zaciatku som ani riad nemohla umyt 😀 ale teraz mi nedovoli o nic viac... 🙂 on ma berie ako choru... 😀 ale stara sa 🙂 inac... mne staci kusok rychlejsia chodza a som zadychana 🙂 a brusko ma tiez pobolievalo zo zaciatku. to som vtedy akurat piekla na sviatky... len sa teraz opatruj, ked mas chut a moznost, spi 🙂 a pi vela vody 🙂 inac, mne celkom pomaha, a to aj ked je mi zle, riedit si vodou 100percentne dzusy.. je to hustejsie, tak ta to kusok nasyti a zaroven sa napijes 🙂 mne ked je zle, tak aj voda mi smrdi 😀
@asemilka vies co, zatial mi je len tak bud od hladu zle alebo po jedle mi ostane akoby tazko. ale da sa to rozdychat, a mavam trochu zavrate, kedze mavam nizky tlak a kavu nepijem.. tak sem tam mam hviezdicky pred ocami. inak ten vlci hlad je hrozny, ma to chytilo rano o 6tej, musela som sa najest aby som znova zaspala.. ktovie ci to nebol dovod preco som od 4tej nemohla spat.
@monika2712 treba papat aj nieco male, ovocie napr. kazdu chvilu... u mna je to tak, ze ked nic nejem, je mi zle... ked vela zjem, je mi zle 😀 ale uz som si zvykla 🙂
@ktore teraz v stredu. sme objednani na 16:10 🙂
Ahojte, pozeram ako krasne ste sa roztehulkovali 😵 drzim vam vsetkym tehulkam palceky nech vam vsetko dobre dopadne🙂
Ahojte babule. Gratulujem vsetkym tehulkam a chcem sa vas opytat ako dlho dlho ste sa snazili o babatko?
@ktore tento tyzden prvy krat 🙂 som v 17tt pri prvom som citila az okolo19, lebo som to nevedela rozoznat, ale teraz viem co si mam vsimat, 🙂 je to uzasny pocit, 😉 a mne zase na nevolnosti (ustali mi az na zaciatku 4mesiaca) pomahal zazvorovy caj s medom a citronom 😉
Ahojte baby! Ja sa tak tesim z @monika2712, ze najviac. Ja som to inak aj nejako tusila, ze budes tehu, ked si prestala riesit. Ja som otehotnela tiez len po 2 sexikoch mesacne, takze da sa...
Ja som dnes 5 DC, mrcha bola trochu ina ako obvykle. Rozhodne o dost silnejsia a bolelo ma aj brucho, ale uz pomaly konci a je to v pohode. Normalne ste ma teraz nazhavizli, aby sme zacali uz teraz. Ale nemala by som este, nooo...a alchemylkujem kazdy den
@yasmin0001 dakujem ti 😉 😉 aj ja sa tesim, len aby to bolo OK vsetko. strasne sa to vlecie, uz chcem mat obrazok zo sona 😵
pekne pi cajiky a neboj na dalsi mesiac sa uz mozte snazit nie?
@monika2712 veru ide to pomaly, clovek len stale caka, najprv na ovulku, potom na pozitivny testik, potom aby silnela ciarka, potom aby bol plodik na spravnom mieste a bilo srdiecko, potom aby babo rastlo...atd. Cakanie a cakanie.... No doktor povedal, ze mozme aj hned, ale mne to este velmi nevyhovuje pracovne tento mesiac, lebo budem musiet asi hned ostat PN a chcem dat maternici este trosku pauzu.
@yasmin0001 jaj no jasne, tak este pockaj, a preco musis na PN? budes na rizikovom? no to cakanie je hrozne, ale co narobime... cely zivot je o tom.. 😒
Mne zistili dvojrohu maternicu a aj istu formu trombofilnej mutacie. Takze hned ako bude meskat menzes, mam volat dokimu a ideme riesit co so mnou 😒 A ja mam v praci vela stresu, na co som aj pri prvom tehu doplatila. Takze ja pracovat v mojej praci nechcem. Inak by som pracovala velmi rada... ale aj tak asi nebudem ani moct.
Takze sa tesim, ako si uzijem krasnych 9 mesiacov oddychu. A to teraz fakt. 😵
Pri prvom tehu som robila a robila a stresovala a stresovala a co som z toho mala.. akurat oci pre plac
@yasmin0001 hm tak to ma mrzi, ja mam celkom v pohodke pracu, ziadne velke stresy teraz, takze pracovat chcem kym budem moct, len sa bojim jak mi bude byvat zle, ci to budem zvladat rano chodit do roboty, a inak ja by som sa doma zblaznila 9 mesiacov.. neznasam nicnerobenie 😝
@monika2712 to aj ja, ved prave preto aj vaham kedy do toho ist, ci som pripravena cele leto prelezat, mozno budem musiet byt aj v nemocnici, ale ked chcem mat babo, tak si nevyberiem, skor ci neskor si tym budem musiet prejst. Ked sa bude dat doma, tak sa budem ucit nejaky cudzi jazyk, alebo si najdem nejaky sposob sebarealizacie. Aj ja som chcela cele tehu pracovat, ale zial nepojde to...
Ale uvidime, vsetko bude zalezat od momentalnej situacie, mozno budem nakoniec v poriadku. Lekar mi nepovedal vela, vsetko co viem, mam z netu.
@yasmin0001 aha, no tak kto vie, mozno to nebude take zle nakoniec.. ja sa tiez bojim ze skoncim na rizikovom, ale tak zatial neriesim, cokolvek len nech mame babo.. 30tka na krku tak uz by sa patrilo 😉
@yasmin0001 no mne brali krv na tie trombofilne mutacie v piatok....tak som zvedava 😨 a zatial pan doktor neriesil nic? 😕 ci v tvojom pripade sa riesi az ked ostanes tehu... ?
@monika2712 jajaj... jak sa to dobre cita.. " čaká bábätko, termín má v septembri 2012 (5. tt) "
uplne ze brutalne dobre sa to cita 😀
@katussska24 ahoj, no on povedal, ze ta moja forma potraty nesposobuje, ale co som citala tuto na forach, tak baby s mojou diagnozou si museli pichat fraxiparin, takze neviem. Bude sa riesit az budem tehu...
@yasmin0001 aha...no to som zvedava jak mne dopadnu testy... najlepsie by boli neg. a neriesit nic 😠
@katussska24 no dobre sa to cita.. len aby mi to tam vydrzalo 😉 tiez si na to este zvykam 😉
@monika2712 ako som pisala...uz musi byt dobre. predtym toho bolo privela skratka....
no ja som akurat pozerala na nete zdravu stravu a cvicenie 😀 zial...aj tak teraz velmi neporiesime babo...tak aspon tu postavu 😉 uz sa dufam zotavim definitivne a zbavim sa toho kasla a chrchlania 🙂 ale musim povedat ze ten erdomed zabera !!! inak pani doktorka vravela, ze sa moze brat aj v tehotenstve...ze vraj...
@katussska24 ja ti zavidim mina katka.. teda ak budes chodit.. 😒 jak by som isla si zatrsat zase.. ja uz kukam tehotenske oblecko, lebo zistujem ze do tych mojich bluzok asi prsia nevpracem zachvilu 😀
@monika2712 jeminkyyyyy ja odpaaaaaaaaaadnem moja....GRATULUJEM ...jooooj tak sa tešíííím tak, dufam ,ze uz aj ja sa dockam..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby ja stale, ked tu pridem pribudnu nejake tehulky a vynimocne zatial tento rok zacina vacsine tu snazilkám pozitivne....TAK VAM VSETKYM GRATULUJEM A DOTIAHNITE TO DO USPESNEHO KONCA 😉 😉 😉 😉
@anastacia242 no zlatko, ja odpadavam tiez 😉 este nie je nic iste, mam len pozitivny test.. takze uvidime ako dopadne kontrola tak o tyzden dva.. dufajme ze dobre.. 😎

@monika2712 mozno si to tu pisala... ako zobral novinku tatko cakatel? 🙂