icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
16. jan 2012

@asemilka no ja keby sa dalo, uz by som chcela mat odrodene a babatko pekne doma v poriadku.. sice vraj tehotenstvo je super vec a tak, ale ja by som sa zaobisla aj bez toho asi. hlavne kvoli tym stresom ci je vsetko OK.

esmemia
16. jan 2012

@monika2712 moja ja som mala to iste a aj mama a ak ostanem tehu,tak to len este bude zabava

anastacia242
16. jan 2012

@asemilka
@monika2712 kamoska ma 29.1 termin a akurat mi pisala, ze uz sa nevie dočkať kedy porodí, lebo uz sa nevie ani pohnuť ani vyspať, stale chodi čúrať na wc....tak sa máte na čo tešiť... 😀 ale nebojte, ked zacitite pohyby to je pocit...na nezaplatenie 😉 😉

adriana_13
16. jan 2012

AHOJTE...kupila som si kys,listovu ale neviem ako ju mam uzivat,,staci jedna tableta denne? a kedy najlepsie?rano,?poradte,,,a mam ju brat ajcez mrchu,?

asemilka
16. jan 2012

@monika2712 ale to sa uz dost ponahlas 🙂 uzivaj si najprv rastuce brusko 🙂

monika2712
16. jan 2012

@asemilka moja ja mam uz teraz brucho jak v 4-5 tom mesiaci 😀

ktore
16. jan 2012

@monika2712 ahojko doktorka ma zavolala uz teraz v ten piatok aby sa pre istotu pozrela ci je vsetko v poriadku.takze v piatok idem o 9 hod.dnes ma pichalo v brusku trosku.som dost aj chodila po meste a ponahlala som sa.vybavila som aj nejake veci.chceme preburat stenu z kuchine do spalne a tam spravit spolu z kuchinou obyvacku.spalnu dame tam kde je teraz obyvacka.bude sice vecsia splna ale to veeeelmi vyhovuje.chvalabohu nepotrebujem ziadne papiere na to lebo to neni nosna stena.poznas niekoho takeho kto nieco podobne robil?v bytovke ,nie v rodinnom dome.

oskvarka
16. jan 2012

ahojte tehulky.. a mi ostatny ;) .. ako ste vykendovali ... ja mam pocit ze na mna uz zase ide mrska.. (ani necakam ze by neprisla aj ked neviem preco snazilkkovanie bolo aj casto vari aj v spravny cas aj ked som zase needokazala urcit presny den D... ale akosi sa necitim ako tehu ) aj ked je pravda ze netreba hadzat flontu do zita zatial som len 25 DC co vy ??

asemilka
16. jan 2012

@oskvarka ja uz sa neviem dockat, kedy pojdem z roboty 😀 a vikend bol strasny... hlavne z piatka na sobotu... ale to by bolo na dlho. svokre proste preplo... len sa mi to nechce rozoberat... 🙂

oskvarka
16. jan 2012

@asemilka no ja dnes taham do piatej (nech mam nadrobene na zvysok tyzdna.. vzdy to tak robim.. potom mam aspon po pondelku optymisticky pracovny tyzden😉) len neviem kto to dnes za mna zvladne :D...
mi sme si cez vyked z muzom zacali planovat dovolenku na leto (cestovacku vlakom po europe) takze babenky co ste mimo SR mozno vas dojdem kuknut 😝 hehe...celkom sa zacinam tesit.. sme cely jeden den presurfovali na nete o info.. chceme si kupit interrail listok a chodit krizom krazom :D

rysauka
16. jan 2012

@adriana_13 záleží akú máš, akej značky

rysauka
16. jan 2012

@oskvarka kedy pojdeš na tú sociálku?

oskvarka
16. jan 2012

@rysauka v piatok alebo v pondelok som 25 DC (ale ak mi dojde MS skorej co sa mi posledne mesiace stava casto tak mozno aj v stredu - lebo v stredu je dlho strankovy den...)

monika2712
16. jan 2012

@ktore no zavidim ti tu kontrolu veru. potom daj vediet ako si dopadla.

asemilka
16. jan 2012

ja som dostala taku slinu na kofilu... ze som si ju musela ist kupit do automatu 😀

oskvarka
16. jan 2012

@adriana_13 aj cez mrchu stale mozes kedy chces ale mne doktorka odporucala ze nie pred ani po jedle (ci v prestavkach medzi jedlom) ale pocas jedla... ze inak sa moze stat ze ti to iba prejde cez organizmus a vycikas...inak specialne nic nevravela.. ja uzivam femibion 800

adriana_13
16. jan 2012

@rysauka mam tu MedPharma 😒 taka bordova flasticka

adriana_13
16. jan 2012

@oskvarka to znamena ze asi tak dve hodky pred tym ako pojdem rano ranajkovat? lebo vstavam tak o 8 ale ranajkujem vacsinou o 10:00,,to y mohlo byt ci?

nikol.l
16. jan 2012

Ahojte dievčatá,
tak ako sa máte po víkende? Nestíham Vás čítať 🙂
Mne sa dnes vôbec nič nechce ☹ ešte že mám v práci pohodičku...
@monika2712 tak ako je?nejaké príznaky...

oskvarka
16. jan 2012

@adriana_13 nie zle si ma pochopila prave ze to musis pocas jedla.. (v polovici ;)... ja sa niekedy vyjadrujem tak ze mi ani jelen nerozumie :D) ja si davam rano pri ranakjach zjem polku chleba zapijem tabletku a dojem chleba a bezim do prace... inak na vecer sa mi zdalo trochu tazko na zaludok ked som tto bravala niekedy... a ked som brala baby plan tak ten bol na noc uplne zly nemohla som spat.. takze ja radsej rano..

ktore
16. jan 2012

@monika2712 urcite hned napisem.ale iba povie ci to zatial prebieha v poriadku.ako aj z malou mi hovorila.aj vtedy ma volala hned nech sa pozrie.potom som isla asi o dva tyzdne na sono srdiecka.ani navies aka som bola kludna po prvom utv ked mi povedala ze je to ok zatial len este to srdiecko.ovela mi bolo lepsie ked mi urobila utv hned.aj teraz budem kludna urcite.manzel by nedbala keby uz dnes by mi boli robili.heh.ma strach.velmi dufa.bojim sa ze by to on znasal horsie keby sa nieco stalo.ale drzi sa na uzde,no asi len predomnou lebo ked ma pichne a poviem mu to tak je hotovy a furt sa vypytuje
.

asemilka
16. jan 2012

@ktore ja mam tiez niekedy pocit, ze sa manzel boji viac, ako ja... ani pobehnut na autobus nemozem... niekedy mi podla mna uplne hovadiny nedovoli..

nikol.l
16. jan 2012

@oskvarka Ahoj, ja som mala presne taký istý prvý mesiac aj sme sa snažili síce , len 2x ale cítila som , že nie som tehu... ďalší mesiac bol intenzívnejší a som si myslela , že sa podarilo a nič ☹ mrcha meškala 3 dni a hnusoba prišla....

oskvarka
16. jan 2012

@nikol.l no my sme sa tento mesiac snazili dost (jeden z tych akcnejsich od leta :D..) ale skratka mam pocit ze ked sa tu stale tak sledujeme tak by sme tehotenstvo uz tusili... ak to niekto necaka jasne ze si nejake priznaky nevsimne ale my tu co kazdy mesiac ratame dni (aj ked ja napriklad uz len v mysli) tak si myslim ze to by muselo byt super bezpriznakove tehotenstvo :D...

ktore
16. jan 2012

@asemilka no urcite sa boja.ale to je dobre.vidiet ze sa tesia.su zlatucky.ozajd nes som si kupila GS MAMAVIT ,prefolin plus DHA.V TOM JE KYSELINA LISTOVA 800 vka.je tam ze pred otehotnenim kazdy druhy den kyselinu listovu a druhy den to dha.ak sa otehotnie tak tak kazdy den aj kapsulu dha aj tabletku z vitaminmi.

monika2712
16. jan 2012

@nikol.l no priznaky - prsia a zaludok trochu. inak nic.. 😉

nikol.l
16. jan 2012

@oskvarka no mám pocit , že čím viac sa snažíme tým je to horšie ☹ to máš pravdu asi fakt sa treba na to úplne vykašlať , ale keď to nejde... ja sa snažím zatiaľ neriešiť moc, nemerať ako neviem ani presne kedy mám ovulku, ale v hlave to je!
Tak snáď sa aj na nás obráti šťastie 😉

nikol.l
16. jan 2012

@monika2712 hej takže zatiaľ pohodička 😉 úprimne ti závidím už by som aj ja chcela byť tehu 😀

asemilka
16. jan 2012

@ktore ja som presla na femibion, odkedy mi to lekarka nakazala..

monika2712
16. jan 2012

@nikol.l no zatial pohodka.. az je to podozrive, ze nejak velmi nic necitim. je pravda ze prsia mi v noci dost zavadzaju lebo su bolestive a ja lezim na poloboku polobruchu, tak by som si ich potrebovala niekam na noc odlozit 😀 brusko citim len obcas, skor pri namahe, to by som bola radsej keby som ho citila viac, lebo minule tehu ma ovela viac bolelo, tak ma to trochu znepokojuje ci je vsetko OK..ale snad ano.. a stale grgam a som stale hladna.. tak som zvedava fakt co z toho bude. 😀