Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 tak to bolo dobré 😀 možno je to dobré znamenie , že ho tak necítiš ako predtým...neboj to bude určite všetko v pohode 😉 tak máš nárok na dvojitú dávku veď ste dvaja xixi a kedy ideš na kontrolu?Určite sa už nemôžeš dočkať čo...
@nikol.l no ved prave, ze sa neviem dockat.. ale asi pojdem az o dva tyzdne, zajtra idem do centra kde mam aj gyndu, tak sa spytam rovno sestricky ci mam prijst najskor na krv a potom na ultrazvuk, uvidim co povie, ale sono zrejme az ten tyzden po 29.1.
@monika2712 tak jasné keď tam idem tak určite ti povie...verím ti , že sa nemôžeš dočkať len ísť zbytočne skoro nemá význam a možno ťa hneď aj zoberie...Tak to budú dlhé dva týždne 🙂 Už si si bola spraviť radosť a išla shoppingovať 😉 Ja som bola pred 2 týždňami kupovať sesterke čaká bábo , ale musela som ísť rýchlo preč toľko krásnych vecí majú 😀
@nikol.l no hej, zatial len jedno tricko.. to sa este da 😀 a doma mame take modrucke papucky.. to som chcela dat povodne muzikovi ked si najdem tehu test pozitivny, ale nakoniec som mu ich dala na vianoce spolu s jeho velkymi papucami, ze to ma ako prislub ze takto o rok budeme traja.. no tak snad budeme 😀 a ani to netrvalo dlho a splnilo sa nam to.
@monika2712 tak to je iné keď je to ešte v začiatku a nevieš pohlavie potom až príde nákupná horúčka 😀 teda u mňa určite...ja mám domá pár vecí zo zahraničia čo sa mi páčili a vedela som , že sa tam už nedostanem.. jeej tak to je pekné 😉
Dievčatá prajem Vám pekný zbytok dňa 😉
konecne sme doma.. 🙂
Krasny vecer prajem, konecne som k vam nakukla. Som na nervy posledne dni nestiham nic. Ale aspon nakuknut stiham 🙂.. Teraz mozem objednat veceru, dat sprchu a spat....
@monika2712 nestresuj sa nad detailami 😉 tie vyrazky zmiznu, a ked nie i tak ti bude kazdy pozerat na rastuce brusko 😉
@jasin vies co, nemam problem ich zamaskovat, skor ma stve to ake su bolave 😠 jaj a ide na mna klasicka unava opat.. zajtra asi opat testnem, ostali mi dva mamatesty tak ich este dominam.. dufam ze budu riadne kolajnice 😎
@monika2712 urcite uz budu poriadne kolajnice 🙂 kedy ides k dr.?
@jasin netusim moja, zajtra budem v zdrav.centre, tak sa spytam sestricky ak na nu narazim, ze ci mam prijst aspon na krv buduci tyzden a potom kontrola a sono asi az 29.1. iba ze by mi povedala nech pridem skor.. ale asi to bude zbytocne.
@monika2712 spytaj sa a uvidis co ti povie 🙂 Ja som bola v tehu prvykrat u dr v 4tt..preistotu..
@jasin aj ja som bola minule tusim v 5tt prvykrat, ale zbytocne, lebo bol len gestacny vak vidno.. a nechcem aby do mna pchala ultrazvuk kazdy tyzden, radsej pockam.. aj ked to cakanie ma ubija, pokial mi nic nie je, nie je dovod sa tam ponahlat, ona mi tiez povedala, ze nemam chodit skor nez v 6tt, ked som bola v oktobri na kontrole.
@monika2712 uvidis co ti povie zajtra sestricka.. ale hlavne je aby to vsetko dopadlo dobre 🙂
@jasin no dufajme ze ano.. uz aby som to vedela 😉
@monika2712 dockas sa🙂 dockala si sa dvoch krasnych ciarociek a dockas sa aj konca krasneho dlheho tehu a potom zdraveho babatka🙂
@jasin ano ano.. len aby to tak naozaj bolo. stale je tomu tazko uverit. ten prvy trimester je tak neisty.. ☹
a vraj chlapi nie su drbny... moj manzel proste musel kolegovi prezradit, ze bude tato.. aj ked sme sa dohodli, ze to zatial este nikomu nepovieme... 😀
@asemilka hehe no pekne, moj zatial nikomu, za to ja uz niekolkym kamoskam 😀 nastastie pred kolegynou sa mi to zatial dari taijt, ale cakam kedy sa ma spyta ci mi uz dosla mrcha, lebo mavame podobny termin a ona uz ma.. tak to musim nejak zahovorit ked na to pride rec..
@monika2712 uuha, žeby si čakala dievčatko??? ony radi uberajú mamám z krásy 😀
@rysauka nuz mozne to je, pozerala som tie vselijake vypocty pohlavia, tak vacsinou mi vysiel chlapec a raz dievca, ale to je jedno, ja skor vinim hormony lebo ma chyta aj migrena a som podrazdena
@monika2712 joooj poslem ti asi aj moj testik (ten jeden co som si kupila aj ked su tusim dva v tej krabicke... nech aj ja vidim kolajnice ;) lebo mam pocit ze mne na tych testoch aj zaruka vyprsi :D...) ja som dnes 26 DC a uz mam uplne tipicke predmrchove priznaky.....
@oskvarka tu mas moj dnesny na rozveselenie 😉
@monika2712 mne zatial vzdy dosla mrcha skorej ako mala... a to si vzdy vravim aka skoda,.. ze som mohla testovat .. ale niekedy mam pocit ze moj muz by asi umrel od stresu keby ze mi meska uz by asi isiel kocik kupovat a nie len testovat :D (uz rano sa ma cely na vetvi pital ze kedy mi to ma dojst mrcha jed som mu navrhla nech ideme zajtra na plavaren :D)... ale musim zaklopat lebo tento tyzden mi aspon neprisla o 4 dni skorej ako posledny raz... uz som sa zlakla ze mam nacisto dohukany ciklus...

@oskvarka ja si davam rano tiez,,,ok taze pocas jedla..