Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 uf no mas moj obdiv ja by som sa na to asi vybodla ak by mi bolo zle.. niekedy mam poblem ist do prace aj ked mam mrchu (ale zase vzdy idem.. dam si ibalgina ficim.. ale ty ibalgin nemozes..)
inak mi vrav o pocasi mame pol metra snehu a sype a sype :D
@monika2712 ja som tiez nemohla verit, ci nahodou nezmizla... tak som testovala a manzel ma v tom podporoval kupenim dalsich testov 😉 😀
inac, bre ranko sa praje 🙂 akurat som si v robote pripravila ranajky... piskoty a jablckovu vyzivu 😉 🙂
@asemilka no uz mam len posledny tak uvidim, mozno az o tyzden spravim znova.. dneska je mi fakt blbe.. este aj to pocko hlupe, zapchy jak oneee.. 50 minut som isla do roboty. grrr
@monika2712 tu boli cesty celkom ok.. ale kolegyna tiez isla namiesto 15 minut do roboty skoro hodinu
@oskvarka no u nas tiez sype, zapchy, no veru ibalgin nemozem, jedine nieco ako je paralen, paracetamol, a to mne na hlavu nezabera, ale uz to ako tak preslo, dala som si magneziovu tabletku, tak asi ta pomohla, ale za to od zaludku mi je pekne zle.
@asemilka mi sme tak vlani isli ked nasnezilo prvy raz (nakydalo v noci asi 40 cm) pokusali sme sa vyhrabat auto z garaze asi pol hodinu to sa nam aj celkom podarilo.. len potom sa nam nedarilo dat retaze (asi sme si kupili male) a kedze prijazdovka odhrnuta stale nebola (co sme sa hodinu s tymi retazami trapili) tak sme isli na autobus (mame to asi 15 minut na zastavku) tam sme zistili ze nam ide az o 20 minut nieco ale kedze meskal pol hodinu tak dosiel az nejako o pol deviatej a kedze v meste boli dve nehody tak isiel krokom az do mesta (celych 8 KM :D) takze sme dosli do prace na desiatu a to sme vstavali o piatej :D
@monika2712 mne dali v lekarni cephyl ,idem pozriet ci tehulky mozu
@monika2712 Monika,tak nic,mne ho sice v tehu dali,ale tiez som ho nejedla a ale mam ho doma a teraz citam,ze nie je moc vhodny pre tehu a niektore pisu,ze im v tehu pomohol,tak neviem asi radsej nie,skus paralen
@monika2712 krásne kolajničky...ak dobre vidím tak tá druhá je už silnejšia než kontrolná 😉
@nikol.l no skoro hej, na zivo su skor rovnake. Baby tak dala som si termin buduci piatok na kontrolu, to budem koncit 6tt tak snad to nebude skoro, sestricku som nevidela zatial tak na krv pojdem az neskor, ale to je jedno hlavne nech je nieco na sone vidiet 🙂
@monika2712 super určite bude vidieť 😉 tak to sa určite nemôžeš dočkať...
@monika2712 jeeeej tak to uz mas kraasne kolajnice 🙂 teraz uz len pocitat dni do kontroly 🙂 ja poctivo alchemilkujem takze uvidime 🙂
@monika2712 no minimalne babatko tam uz bude 🙂 a srdiecko uz hadam tiez 🙂 budeme drzat palce 🙂
@monika2712 neboj, u mna to bolo rovnake 😀 potom sa mi dalsia kontrola zdala v nedohladne... a ona je uz zajtraaaaaaaaa... ja sa tesim aj bojim zaroven... normalne mam nervozny zaludok... ako na vyske pred skuskou 😀
kolko ste toho zase popisali!!! 😕 😀
@monika2712 pozeram, ze ti uz zacina byt aj zle 😉 ak ides k lekarke v 6 tyzdni, srdiecko este asi nebude, to je este asi skoro, ale ako pises, aspon budes vediet, ze je tam a je na dobrom mieste 😉 idem si pohladat tvoje kolajnicky 🙂
@asemilka hm to verim.. ja sa strasne bojim aby tam plodik bol, ale tak dufajme ze tentokrat to dobre dopadne.. musi to byt silny plodik, ked vydrzal to vsetko, chodoru, lieky, hory.. tak dufam, ze sa drzi jak kliest a nepusti 😀
drzim palceky na zajtrajsiu kontrolu.. 😉
@orchis no bude to koniec 6teho, v nedelu zacinam 7mi. dufam, ze to nemam popletene. lebo 4tt+dni je uz prebiehajuci piaty, aspon tak mi to bolo vysvetlene.. no mam z toho furt zmatok.. ja som citala ze od polky siesteho uz moze byt vidiet srdiecko.. je to individualne..
@esmemia zatial ma ta hlava presla, davam si magnezko.. dikes.
tu je taky dobry clanok: http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx
Ja budem 41dni od poslednej mrchy v piatok ked pojdem na kontrolu, takze to by uz mohlo byt OK.
@monika2712 dakujem 🙂 neboj, ak by bolo nieco v neporiadku, budes to citit.. aspon tusenie urcite budes mat... ale ja som sa tiez strachovala, ze hlavne nech je tam, kde ma byt 🙂 az mi balvan zo srdca spadol, ked som pocula lekarku a tie jej latinske nazvy, co diktovala sestricke... stacilo mi zachytit nieco s graviditou a jej usmev na perach a zacala som normalne dychat 🙂 nadychla som sa tak nahlas, ze sa az sestricke na mne rozosmiala 😉 🙂
@monika2712 ja si zvyknem pozerat stranku tehotenstvo academy. tam je to pekne po tyzdnoch 🙂
@monika2712 tak, ale ak by si to srdiecko este nevidela tak to vobec nic neznamena 😉 ja som uz raz taka, radsej ratam s "horsou" moznostou aby som sa potom prilis nesklamala a casto to robim aj ostatnym 😕 ale vobec nie v zlom 😉
@asemilka hej urcite nieco budem citit. aj minule som citila, ze mi vymizli tehu priznaky, aj tie moje stahy maternice neznacili nic dobre.. dufam, ze teraz sa nic take nestane.
@orchis jasne, ved aj ja pocitam s horsou verziou, ale chcem pre kludny spanok aspon vediet ze je to tam, aj keby bol len gestacny vak, aspon daco nech uz vidim 😉
@monika2712 magnezium, to si davas sumive tabletky? fakt to tak pomaha? ja mam pomerne casto bolesti hlavy a az sa desim toho kolko paracetamolu pojem za mesiac 😒
@orchis mne hej, hocijake si daj, ja beriem toto http://www.najlekaren.eu/pre-dospelych/2108-mag...
pomaha to aj muzovi na migreny, aj mne.. je to na krce, ale aj na nervovu sustavu.
@monika2712 hmmm, tak si zbehnem dneska kupit nejake tuto v lekarni 😉 vdaka 🙂

@oskvarka to je dobre mozno sa ti to konecne upravi a potom sa uz aj zadari, mne je dnes riadne zle, boli ma hlava, strasne by som spala este, zaludok ma vode, a musim ist do roboty a este aj behat vybavovat nejake veci dneska v tomto pocasi brrrr asi zamrznem ☹