Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 krasne kolajnice uz mas 🙂
@dajaja dakujem.. len aby to k niecomu boli aj 😉
@monika2712 ale neboj, jasne ze budu.. treba mysliet pozitivne. cez vikend som si citala taku knizku o tom, ze vsetky choroby vznikaju v podvedomi. a ohladom tehotenskych nevolnosti a potratov tam bolo, ze telo nechce pripustit tehotenstvo a preto to podvedome vylucuje. ja tieto veci neberiem prilis vazne, aj ked pripustam, ze moze byt na tom nieco pravda. psychika spravi svoje. tak teraz, ked sa citim zle, stale si opakujem, ze som tehotna a predstavujem si babetko v brusku. normalne mi to zabera 😀
@dajaja idem aj s nim 🙂 a aj s mimi 🙂 ja uz som sa nejako zzila... ja uz som proste ja a male ja v brusku😉 minule bol manzel tiez a strasne sa stazoval, ze sme ho nezavolali dnu... tak teraz povedal, ze sa natlaci do dveri 😀 ale zajtra zacinam 10.tyzden... tak to uz skor nieco uvidi, ako naposledy... 🙂
čaute baby, viete čo som ja dnes urobila - ostrihala som malého ale do hola, som sama na seba taká nasratá, som si z netu objednala strojček na vlasy a chcela som ho vyskúšať no a bol pri ňom len anglický návod tak som dala najmenší nadstavec a keď som už začala tak som musela aj dokončiť, tak má iba také milimetrové vlásky na hlave, ja Koza
inak mrcha odišla, začala som brať Gynex tak dúfam že sa mi už ten cyklus upraví
ja som neskutocne unavena.. poctivo spim s malou kazde poobedie 3 hodiny... uz mam dojem ze neukladm ja ju.. ale ona mna..🙂)) a astaci ked nieco malo urobim a soom zadychana ako keby som prebehla kilometer sprintom... to je neskutocne...
@asemilka najviac sa mu oplati ist v 30 tt.. ked robia prietoky...🙂 vtedy je uz vsetko vidiet..🙂) moj muz pozeral s otvorenymi ustami ako na scifi..🙂)) ked bol v 20 tt.. so mnou.. tak toho vela nevidel... aj ked tomu nerozumiem.. lebo ja som videla vsetko..🙂) asi to bolo nan prilis rychle..🙂)
@dajaja aj moj sa urcite natlaci dnu...ale az v tom 20 tt..🙂 tiez by mi nebolo velmi prijemne aby kukal na vaginalny ultrazvuk.. bohvie kde by od zvedavaosti kukal..🙂)))
@asemilka aj ja by som chcela aby tam bol moj muzicek ale neni doma cez tyzden ale ak bude na plane druhy utv tam to urobim tak z doktorkou nech ma objedna na niektory piatok alebo pondelok aby mal predlzeny vykend.tak dostane dovolenku a potom moze ist na cestu.velmi by som chcela aby isiel.on ma totiz jednu dceru ale tej ani meno nemohol spomenut lebo ake povedal take sa jeho byvalej nepacilo lebo uz ona mal vymyslene bohuzial pre nho z inym chlapom.chcem aby bol stastny a aby si uzil toto nase babo naplno uz v tehotenstve.
@ktore mne sa manzel sam ponukol, ze chce ist so mnou. a ked chce vidiet, nech ide. len neviem, ako sa budem citit, ked bude nahodou lekarka robit ultrazvuk ci sono ci co to je zvnutra... to nie je ako vo filmoch, ze mas plachtu cez kolena 😀 aaaaaaale tak dame zajtra vediet, co bolo a ako bolo 🙂
podla mna je len dobre, ked sa ti muz o cele tehu zaujima 🙂
@asemilka no ano aj moj by chcel len sa furt neda odist.robi v rakusku.ale sa velmi tesi a to je pre zenu take nadherne a krasne a prijemne ked otecko ma zaujem.to je tak stastny pocit ze sa to neda opisat.vobec ho odhovarat nebudem.tak ako ty si povedala.ked chce nech ide.a aspon uvidi ako robia utv z dola.heh.jemu to bude v tedy jedno len nech vidi co bude na obrazovke.na to nikdy v zivote nezabudnu.
Baby caute, taka blba otazka.. co si myslite o tom ze sa nesmie konzumovat pecenova pasteka a pecienka, kvoli bakterii listeria? co taka domaca pecenovka? totiz otec mi dnes zrovna dal 8 poharikov domacej, je vyborna, a ja tomu asi neodolam 😒
@monika2712 vraj je pecen zakazana v tehotenstve
@monika2712 monika pecen nemozes kvoli vitaminu A.... nie kvoli bakterii....
Vitamín A má za následok značné vedľajšie účinky, ako odlupovanie rohovky, kožné zmeny alebo poškodenia pečene a ešte mnoho mesiacov po jeho užívaní vedie pri nenarodenom dieťati k deformáciám.
Tehotné ženy by sa v každom prípade mali zrieknuť pečene, ktorá v značných množstvách obsahuje vitamín A.
ja by som radsej odolala... asi to nestoji za to... vsak este sa jej napapas..🙂
@monika2712 zas 1 krajec alebo polka pre chut neublizi, ale vacsie mnozstva radsej nie
@linuska1 no baby ste ma nepotesili 😒
@linuska1 vidis a ja som myslela ze hlavne vtomto obdobi treba vynechat.tu sa to mylsim o tom aj rozpravalo lebo som sa pytala raz na kyselinu listovu co mi ponukala magistra v lekarni a ked som precitala tak na nej bolo napisane ze nevhodne pre deti a pre tehotne,potom mi niektora napisala ze tam asi bol vit.A
@monika2712 tak za to nebola ta kyselina listova dobra.
@monika2712 ale stoji to za to..🙂) myslim to odriekanie..🙂)
@cicimon dakujem, tiez si myslim ze taka pasteka natreta na tenko na chlebik nemoze byt az taka tragedia..ale tak pre istotu sa jej budem snazit odolavat 😉
@ktore pecienka obsahuje vela vitaminu A. ak by si zjedla trosku, tak by sa nemalo nic stat... ale nie vela a nie casto... ja mam napr. uz mesiac nenormalnu chut na kuraciu pecienku... taku pecenu... mnam... ale este som ju nekupila... nejako som sa k tomu nedostala 🙂
@ktore neviem.. mozno sa on bude cervenat viac ako ja 😀

@asemilka wow, ty uz zajtra ides na dalsiu prehliadku? 🙂 zavidim ti, ja si musim pockat do pondelka.. ako sa poznam, aj ja budem mat podobne pocity ako ty. presne ako pred skuskou 😀