icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
18. jan 2012

@asemilka no sak toto.. par glgov.. ja sa bojim aj tu kofolu dat. aj ked dnes musim povedat ze je mi troska lepsie, ani tolko negrgam, ani mi rano nebolo tak velmi zle.. az ma to znepokojuje.. za to ale ide na mna riadna unava uz.. 😖

activia
18. jan 2012

@katie1 napodobne 🙂

ktore
18. jan 2012

@linuska1 no ked ja idem uplne mysou doradu dole takze mam graf potom uz mam pisane udaje stale nizsie a potom celkom na konci mam gratulujeme ohlasili ste pozit.test.vas termin vychadza vtedy a vtedy podla ovulacie

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 nedavno si manzel kupil flasu kofoly a mne z nej bolo zle uz len od pohladu 😀

zasha
18. jan 2012

@oskvarka som zvedava na sobotu, co z toho bude 🙂 cakam foto! 😀

zasha
18. jan 2012

@nufacikmi no mm je uplne opacny, ze on sa srandovne vie bavit aj o vaznych temach ... a niekedy ma to dozerie a kricim "prosim ta už buc normalny!" 😀 aj ked je to dobre na druhej strane,lebo niektore veci, alebo ludia sa proste nedaju brat vazne, no nie??... a takto sa cez mnohe v zivote lahko prenesies a ides dalej...

oskvarka
18. jan 2012

@zasha no obavam sa ze do soboty z toho uz nebude nic... ale som rada ze sa tesis 😝 a nestracas nadej.. viac ako ja... ja uz neverim... uz som raz mala presne taketo priznaky a boli z toho take krasne krami ze srandy kopec,... takze ... stretneme sa v sobotu 😉 ale ja tu napisem aj skorej vlastne by som rada isla uz v piatokna tu socialku ale ak by sa mal stat zazrak tak kludne pojdem aj v pondelok...

katie1
18. jan 2012

Baby, pozrite aka krasna vnucka sa narodila kolegovi. Ja z nej nemozem... 😵

nikol.l
18. jan 2012

@anastacia242 Ahoj , neboj určite nie si jediná ešte nás tu zopár je 😉

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 moni zelená je krásna a modrú tak tú milujem 😀 pošleš link pls celkom ma to zaujíma zo zvedavosti 😉

oskvarka
18. jan 2012

baby mam dilemu chcem ist na plavaren a mrcha za rohom myslite ze to mam risknut ked sa mi chce ist ... mam akutny nedostatok pohybu..

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l moja ja to mam v mobile, platena aplikacia ale ked chces posli mi do ip farby oci tvojej rodiny, rodicia surodenec a ty a to iste muza a ja to tam zadam.

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 jeej super ďakujem si zlatá 😉 zajtra ti to pošlem do ip. inak máš krásneho kocúra ...

zasha
18. jan 2012

@oskvarka nechod, daj si radsej nejaky stroj vo fitku...

oskvarka
18. jan 2012

@zasha drahy povedal ze az ideme bezkovat po prijazdovke (to je nasa cesticka k 3 dmomom takze auta tam niesu) celkom som nadchnuta aj na tento napad ale bude uz dost tma kym dojdeme domou.. do fitka nechodievam to ma akosi nebavi...

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l no tak uz ani nemusis posielat, pozri co som nasla na nete!
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eye...

Babulky, ak ste zvedava na farbu oci vasich ratolosti skuste si dat vypocitat 😉

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 super šikulka tak to som zvedavá 😉

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l no skus, mne tu vyslo teraz ze 70 percent zelene.. takze 30 percent moze mat aj modre..

Inak baby opat dnes ulovok z Mothercare, 8ks tehu nohaviciek za 10.80.. take klasicke gatky, zobrala som si dve rozne velkosti, bohuzial taky stred nemali, iba 8 a 12, tak som vzala aj aj . 😀

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 tak som si to skúsila a ak som dobre zadala tak samozrejme moja hnedá prebije všetko 😀 ešte je tam možnosť zelená 30 % a modrá 20%

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l ano hneda je totiz dominantna, a este zelena je vyssie nad modrou, ale zalezi aj ake ma tvoj otec napr a tak. je to klasika genetika.. my sme sa to ucili v skole, strasne ma to bavilo 😀

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 tak to si mala dobrý úlovok 🙂 ešte som v tom obchode nebola , ale počula som , že je tam dobrý výber...a aj niektoré ceny 😀

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l inak toto je presne dokaz, ked si nejaky chlap niekedy mysli ze dieta nie je jeho, lebo im napr vyjde ina farba oci, tak to je o tom ze aka farba prevlada v rodine a tak.. ze aj napr dvaja hnedooky mozu mat zelenooke dieta 😉

monika2712
18. jan 2012

@nikol.l no momentalne 50 percentne zlavy, tak by som to vykupila vsetko. aj tehu oblecko, dnes som kukala po takych bluzkach s dlhym rukavom, ze 8 eur.. uz to vidim ako tam nabehnem po prvej kontrole znova nakupovat 😀 len mam obavy ze tie zlavy skoncia na konci januara a potom sa vratia naspat tie ceny... aj babatkovske vecicky maju za dobre ceny teraz, kociky, vselico... strasne ma to laka 😀

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 tak mne to bolo hneď jasné 😀 len som dúfala , že keď manžel jeho mama aj brat majú modré , že to nejak zostane xixi...ako je to nepodstatné uvidíme až to bude reálne aké budú 😉

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 tak mne to vyslo, ze 50 % hnede po maminke, 40 % zelene po ockovi, 10 % modre po mojej maminke 🙂 tiez by som chcela zelenooke dievcatko. nas maly ma tmavohnede po mne, ale tiez su krasne. je taky okaty 🙂

monika2712
18. jan 2012

@dajaja no ja mam 70 zelene a 30 modre.. takze hnede u nas nehrozia, ja mam zelene a muz modre, ale napr surodenci nasi obaja maju hnede, moja mama mala hnede a jeho otec ma hnede..

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 tak podla očí by som sa neriadila nepoviem keby sa narodil malý černoško tak otec by bol asi otázny , ale dnes sa dejú rôzne zázraky 😉

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 tak to je naozaj vysoka pravdepodobnost na zelene.. 🙂 zvlastne, ze mne vyslo na tych 10 % modre, lebo len moja maminka ma z celej rodiny take..

nikol.l
18. jan 2012

@monika2712 tak to ti verím...ja by som sa v tých nákupoch pridala 😀 ako a oblečko pre mimi to viem stráviť aj celé hodiny v tom obchode....tak zlavy určite skončia ale to ešte stíhaš po kontrole 😉 potom zase budú v lete a v tedy sa fakt oplatí všetko kupovať...

monika2712
18. jan 2012

@dajaja no inak, ja mam podla mna zelenomodrosede a moj otec ma viac modrosede ako zelene.. ale taketo sa tam nedaju zadat, takze skor si myslim ze to bude tiez taky mix zelenomodrych oci 😉