icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katie1
19. jan 2012

@oskvarka a nechces uz dnes urobit test? Nie si nedockava? Mna by uz mrle zrali na Tvojom mieste 😅

oskvarka
19. jan 2012

@katie1 ak sa mi bude chciet ist zajtra na tu socialku tak si ho rano spravim ale mna mrle nezeru lebo ja si fakt myslim ze niesom.... keby som mala citlive prsia zvracala by som tak by som si ho robila asi aj vcera ale takto tomu neverim... lebo uz som tak raz verila a potom som bola velmi sklamana takto isto to bolo a prisli mi vtedy den pred len t.j. 28 DC ako mam dnes... takze zatial obranna reakcia organizmu aby to nedopadlo ako minule asi...

katie1
19. jan 2012

@oskvarka no ale kazda zena ma ine priznaky...niektora nema ziadne 🙂
Joj, to Ti zavidim, ze mas v sebe tolku trpezlivost...to by som chcela mat aj ja...
Ja som dnes 15DC a miesime o sto sest, tak som uz teraz zvedava ci nam to vyjde 🙂

oskvarka
19. jan 2012

@katie1 no vcera ked mi bolo zle tak som trochu mala pocit ze mozno ale dnes uz nie ..
drzim vam palceky.. spravne treba si uzivat kym sme mlady ;)

linuska1
19. jan 2012

@oskvarka ja som tiez nemala absolutne ziadne priznaky.. prsia ma vobec neboleli... ziadna bolest hlavy.. nevolnost nic... doteraz ziadne priznaky nemam... okrem unavy... 🙂

oskvarka
19. jan 2012

@linuska1 wow to aj ja chcem ale ak si mozem vybrat este chcem k tomu tie vecsie prsia 😝 hehe nech mam aspon dakedy nejake :D - ale samozrejme bez bolestne (niesom masochista :D)

activia
19. jan 2012

@katie1 ahoj aj dnes ta este cosi boli? ja som 13DC a bolia krize. tiez snazilkujeme ale tento mesiac skusam ist na to inak, mm ma sice pod kontrolou moje dni, pretoze by tiez chcel velmi druhe babo ale nejako sa snazim s nim o tom nerozpravat, a skusame iba kazdy druhy den, kedze snazilkovanie 5dni pred ovu 5dni po ovu - nevyslo, snazilkovanie pred menzes - nevyslo, tesne po tiez nevyslo.....tak tento mesiac tak striedmo 😉

katie1
19. jan 2012

@activia ahoj. Vies co boli...ale uz iba vajecniky a podbrusko sa ozyvaju, ostatne uz nie, tak sa to dnes uz da celkom vydrzat 🙂 Dufam, ze zajtra uz bude po bolestiach!
No ja sa tiez snazim s drahym o tom nerozpravat, my mame sex kazdych 1-2 dni, ale nie kvoli snazeniu, tak sme mali aj predtym.

activia
19. jan 2012

linuska1, monika 2712, asemilka, ktore...........chcem vam len povedat, ze sice som do vcera nepisala do MK vobec, sledovala som vase osudy a dost som vsetko s vami prezivala.....velmi sa tesim, ze vam to vyslo vsetkym tak krasne a ste pre mna nadej, ze aj ja sa dockam a 8mesiac snazenia bude pre mna stastnym....uvidime
P.S. oskvarka ani na teba nezabudam :D........mrcha isto nepride, drzte sa kocky a budte zdrave vy aj vase fazulky 🙂

zasha
19. jan 2012

@anastacia242 no ja mam krysarika a bez oblecenia ani na krok, od jesene do jari... oni ti mali psisi sa trasu, lebo su chuducki a maju hole brušká, kde ich nic nehreje :( a radsej obleciem ako potom sa starat o pacienta 🙂 ale som zvedava ako bude reagovat na babo, som mu pustala plac z youtubu a vykrucal hlavicku-cudoval sa 😀 ze co to 😀 taky bol zlatusky... nech si zvyka nie?na plac a krik

nufacikmi
19. jan 2012

@activia netreba sa vzdávať a veriť, že sa to podarí 😉 moja sesternica sa snažila rok, potom si povedali že kašlú na to a vtedy sa im zadarilo

zasha
19. jan 2012

@oskvarka kde vsade mozu byt este plesne? cajnik by ma vooooobec nenapadol! vsak sa bezne umyva ako ine riady...

zasha
19. jan 2012

@oskvarka
@katie1 aj ja som za sukromnu skupinu... len neviem ako by sa premenovala, ked je polovica tehu a polovica este snazi, nic ma nenapada

mukesina
19. jan 2012

Ahojte koceny, konecne som tu zavitala.Cele dni v praci a ked pridem domov som rada, ze si lahnem ku telke a hned aj zaspim. Z prace chodim az o 7 veer. Ako sa mi mate?

@oskvarka jeeeeej pekne od neho, aj moj mi to stale hovoril, ked sme este envedeli ze som tehu. Ked sa mi zakrutila hlava hned povedal, tam dole je fazulka 🙂. Tak drzim prsteky, nech nerpide mrska 🙂

@monika2712 @asemilka no ja mna bolia prsia este stale, ale zeby sa zvacsili nieako nebadam , mozno len o trosicku :( .bradavky stale bolia.Hadam ze sa mi este zvacsia, ze budem mat z coho kojit 🙂 .Aj vy ste stale unavene?

@ktore ahoj moja, no ako sa mas? ako tehulkujues? @asemilka inac krasna fotecka z ultrazvuku 🙂 , to uz fazulk aje taka velka? ja mam teraz v pondelok prvu poradnu, tak sa uz neviem dockat.Dostanem aj tehu knizku. Som zvedava aka velka je nasa fazulka 😉

oskvarka
19. jan 2012

@zasha no drahy mi tiez vravel ze konvica je stale mokra a co.. ale zase to je taky stary cajnik minule ho nasiel v pivnici ze ho budeme pouzivat (vydrhol ho aj v umyvacke riadu ho nechal prejst) ale je to taky nestastny tvar ze aby si z neho vsetko vylial tak to musis iba do jednej konkretnej polohy dat... taky stari komunisticky a dobre do neho nevidno (nie ako do konvice otvorim ju a pekne vidim) .. tak mam voci nemu trochu predsudky.. ako by som nevidela co pijem... mozno prehanam :D...

oskvarka
19. jan 2012

@zasha no to by slo nejakym dlhsim nazvom by sa to urcite dalo zaobalit 😝

oskvarka
19. jan 2012

@zasha no prave ze on ho neumil len ho dal na odkvapkavac lebo mi v nom varime len vodu (ako v konvici vraj je to ovela lacnejsie ked mas plyn varit vodu v cajniku ako v rychlovarnej kanvici.. a mali sme tento rok velke nedoplatky za el.)

activia
19. jan 2012

@nufacikmi no ved podarilo sa mi otehu 2 krat tak v tom problem nevidim....isto to bude tym prehnanym chcenim 😠

zasha
19. jan 2012

@oskvarka :D kauza cajnik, no podla mna, ked sa v nom vari voda, tak tam plesen nie je. bod varu nici plesne a bakterie, nie?

oskvarka
19. jan 2012

@zasha ach jo.. dostali ste ma oki.. vzdavam sa a uz budem na svojho muza dobra 😉

nufacikmi
19. jan 2012

@activia no veď to, že je to hlavne o psychike, preto sa tomu veľmi netreba poddávať 😉

ivcek
19. jan 2012

Caute kocky...
ja som bola dnes u doktorky, vcera ma tak nechutne bolelo hrdlo a ucho, a ešte som mala aj celu pravu stranu zmeravenu, ze az...
Vraj to mam bud zo zubu mudrosti...alebo ma niekde riadne ofuklo a mam chyteny trojklanny nerv... 😢

monika2712
19. jan 2012

@mukesina no ja mam problem hlavne s tym, ze uz od piatku sa budim nad ranom, dnes napr okolo tretej, na vlci hlad, tak som nieco zjedla, ale zaspala som asi o piatej, a o siestej som uz bola zase hore.. takze som uzasne nevyspata.. dnes bude tazky den ☹ neviem co spravim aby som nezaspala.. ten hlad je inak hrozny.. furt musim nieco jest..

monika2712
19. jan 2012

@ivcek no tak zuby mudrosti vedia pekne potrapit.. ja uz mam spodne vonku-vytrhnute este skor nez sa prerezali a vrchne mam, ale narastli uplne krivo, cele vytocene..ale tak to je jedno, tie som ani necitila ze rastu, za to tie spodne.. to bolo mesacie bolesti 😒

katie1
19. jan 2012

@ivcek ja mam zajtra zubarku... Tiez sa mi jeden prerezava...vzdy ma z toho bolia vsetky zuby.

ktore
19. jan 2012

@mukesina mam sa fajn az na to ze absolutne ziadne priznaky nemam.az sa uz obavam ci je to v poriadku.zajtra idem na vysetrenie

monika2712
19. jan 2012

@ktore moja neboj, niektore zeny nic necitia vraj.. ja mam len tie prsia a trocha zaludok a unavu.. tiez to nie je nic zavratne.. zajtra bude presne tyzden co mi meska, tak spravim asi posledny testik.. a potom uz len vydrzat dalsi tyzden.. som zvedava na tvoje vysledky zajtra.

ktore
19. jan 2012

@monika2712 ahojko.ja som si objednala na posledny krat clearblue digi test,tak som si ho urobila.zachvilku poslem fotecku

monika2712
19. jan 2012

@ktore jasne daj, ja mam len mamatest doma, uz nemienim na to minat prachy vobec.

nikol.l
19. jan 2012

@asemilka jeeej krásny pohľad 🙂