Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 tak jasné, ešte , že ten net je no nie 🙂 piatky máš krátke?či si berieš voľno
@nikol.l vacsinou koncime skorej, zalezi od nalady sefa 😉
@nikol.l no ja som mala rapi tstiky a potom z anglicka testovala soma si len dva mesiace a aj to tak,ze jeden mesiac a potom o dva meisace dalsi mesiac,ale inak uz nebudem,aved v podstate tento mesiac,som nemerala a ani by osm nezacala,len mi neslo do hlavy,ze necitim podbrusko pri ovu a ani hlienik nebol,tak som zmerala a mam zmeranu teplotu za posledne 4 ci 5 dni,len aby som potvrdila ci pride o den dva neskor,ale neprisla,tak teplomer opat odkladam :D
@minusko no vela nas tu uz neostava,tak dufam,ze uz aj na nas pride konecne rad
@ktore mna iba sem tam zaboli, slabunko.. prsia ma bolia hlavne vecer doma ked nemam podprdu.. kedy zajtra ides? potom napis ze co hej?
@monika2712 joj monci ja som si teraz uvedomila ze ma bolia bradavky a to dobreeee.pri sprchovani ma ani nenapadlo a teraz chytam a bolia.inak necitim len ked chytim.ked prejdem rukami po prsiach tak ma pichaju tak divne.nie ostro ale tak inak akokeby sa fakt pripravovali a menili zvnutra.zajtra idem hned rano takze sa mozno len kuknem rychlo na vas a o 8 idem lebo som objednana na 9 hod.tesim sa ale mam aj strach.tie priznaky ja asi ani nechcem hladat zato si ich nevsimam ale brusko citim ked ma sem tam pichne.ale zase nie.mozno dnes uz ani nebude.ja ani spat nebudem.dala by som si kupel vo vani.a relaxovat................. 😔 😔 😔
@ktore pocuj inak a co manzel? kedy bude doma ? ako vlastne reagoval na novinku?
@monika2712 jojo no tesil sa ale bere to z rezervou,este sa boji tesit,ale ked isiel naspet tak odvtedy len o babu hovori.uz hovoril ze by velmi chcel ist teraz so mnou.tak som mu povedala ze nabuduce ked pojdem na srdiecko tak to dohodnem z doktorkou na piatok,a stvrtok v noci moze prist domou ak ho pustia.sa tesi.hovoril o mene,ze ak dostanem knizku tak az potom zacne rozmyslat na menach.je zlaty.hra sa ze je mimo diania a ani si neuvedomi kolko o tom rozprava.asi sa chce fakt drzat na uzde pokial to nebude potvrdene.ale uz to povedal svojmu kolegovi.lebo hovoril ze uz uz to takmer povedal ale udrzal to.tak som mu povedala ze je to kamarat a aspon mu odlahne ak to niekomu povie.tak aj bolo.ale uz sa tesi az to povie aj druhemu.takze darmo chce by tsilny neide to.predsa na to musi mysliet a radovat sa v duchu.a co tvoj?obava sa?
@ktore no jasne, aj moj to berie s rezervou, rovnako ako ja..ale tak pohladka mi brusko pred spanim, povieme fazulke dobru noc a ze ju lubime.. myslim ze sa boji dat najavo ze sa tesi, respektive tie obavy to nepustia.. velmi ho to minule ranilo, tak teraz sa tak obrnil.. bude sa tesit ked budeme mat za sebou prvy trimester uspesne.. na sono ho chcem tiez vziat az ked bude srdiecko, takze na to prve pojdem sama, uz teraz viem aka budem den pred tym nervozna, urcite tiez nebudem spat.. takze chapem jak ti je dneska.. tie obavy su hrozne, velmi by som chcela mysliet na to ze to bude dobre, aj sa snazim, ale stale mam tiez taku stopku v hlave, ze co ak..
@monika2712 tak to máte super u nás nehrozí ☹
@monika2712 ktovie co si oni myslia tak vnutri.ale vidim ze moj zacina povolovat a uz nedokaze sa dlho netesit.ked to uz povedal kamosovi tak sa tesi urcite.aj sa bojim monika,ze to nedopadne dobre.vzdy mam tak uplne hlboko v dusi taky pocit ze co ak...zato sa aj tesim na zajtra.no som zvedava ci ma rano neprezenie od stresu.dufam ze dojdem vporiadku na aute.a domou asi nepojdem hned ale pojdem sa asi odreagovat do obchodu.nieco kupit.mozno pre stastie kupim nejake malinke volaco.
@katie1 ahoj, no ja som v juni 2011 bola na kyret po neuspesnom tehu, nebolo srdiečko, potom musi byt 3 mes.pauza, takze od septembra sme zacali odznova,lale netlacime, ked mame chut, tak vtedy, nejak zatial nenahlime...uvidime kedy sa zadarí, len uz ja zacinam byť nervozna, lebo pomaly tu kazda uz tehulkuje, tak uz chcem aj ja coskoro 😉 😉
@zasha tak veru nasi maznáčikovia, na nich si trenujeme ako sa budeme starať potom o babo 😀 no ja neviem ako by náš reagoval, lebo, ked ideme na navstevu, kde su deti k bratom...tak chudak len uteka a skrýva sa u mna na rukach 😀 rozmaznanec je náš....to mi kazdý vraví, ze ked budeme mať bábo, tak ten sa zblázni od žiarlivosti....ale snad si zvykne 😅
@ktore inak moj drahy to zrejme nepovedal absolutne nikomu, vie byt v tomto velmi striktny.. za to ja som uz vykecala kamoskam samozrejme..ale tak tiez len tak potajomky, to on ani nevie 🙂 ale ja by som to uz naradsej celemu svetu vykricila a neda sa.. 😖
@anastacia242 a teraz si kolkaty DC?
@nikol.l vy sa kolko snazite?
@ktore na zajtra drzim silno palce, daj hned vediet ako si dopadla!
@monika2712 aj ja zerem kazde 2 hodiny...hrozne... Vcera som sa dokonca o 22.30h postavila z postele a sla som si roztopit na sporaku dvoch cokoladovych mikulasov...a vylyzickovala som ich z konvicky! 🙄
@anastacia242 moja no nas kocur.. ten ked pride akakolvek navsteva tak je najskor asi pol hodinu niekde zalezeny na poschodi az potom pride dole.. a male deti vobec nemusi. tak si bude musiet zvykat, a zacneme ho asi viacej tahat za chvost, lebo to vysostne nanavidi ale za to deticky to velice radi robia 😀
@katie1 moja ale sak ty nie si tehu ze tolko papas ci? ale inak ono je lepsie castejsie a menej ako menej a obrovske porcie.
@monika2712 aj ja som to povedala trom kamoskam ale hovorim ze prisne tajne....joj ci drzia usta....cakaju co bude zajtra u dokiho.ale tiez moj o tom nevie
baby toci sa mi hlava hocikedy mi je teplo a zase mi je tazko nieje mi zle a jem v pohode len mam tak tazko na zaludku ako ked idem autom (to mi od mala robi zle) a navise ma akosi prehana takze neviem ... ale u nas teraz bezi brusna chripka.. ale je mi divne (mozno aj z toho stresu ze som z toho ze mi je divne zacala viac premyslat nad tym ze preco mi je divne a mam morsku chorobu zo stresu - zase som si zacala namyslat ze mozno....)... ale teda ak do rana nepride mrcha tak rano sa testnem ... potom napisem ked dojdem do prace
@monika2712 ja neviem cim to je...na nervy som z toho... Zvyknem jedavat (prip. nieco zobkat) kazde 2-3 hodiny ako kojenec, ale o 18h som vzdy koncila, viac sa mi neziadalo. Musim to stopnut...posledny tyzden ma chyta pazravost vecer.
@katie1 no tak telo si pyta, tak mu treba dat.. ja tu cely den v robote nieco chrumem.. len cakam kedy komu zacnem byt podozriva 😀
@oskvarka OK, daj vediet, drzim palce, aby boli // 🙂
@monika2712 no o tyzden to vsetko vygrcas, pockaj 😀
baby, aj ja som za, aby sme tu ostali vsetky v teme a popripade ju premenovali. mne sa do inej temy nechce chodit, tu vas uz vsetky poznam a hlavne som zvedava ako sa bude kazdej z vas dalej darit..

@nikol.l no zajtra mam na to len pol dna ale 😀 tak radsej este dneska daco porobim a pripadne zajtra dokoncim.. uz by som najradsej isla domov. neviem co robit aby som tu nezaspala.. 😀