Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte kocky mozem sa k vam pridat?tiez sa snazime o babo nam sa aj podarilo ale dva krat sme o babo prisli 😢 😢 😢 chceme pokracovat dalej a dufam ze tento krat uspesne
@lienkalienocka nemáš za čo 🙂
Ahojte baby, môžem sa k vám pridať ?? Pred nedávnom sme prišli o dieťatko a tak sa chceme snažiť dalej. Držím vám palčeky, aby boli čím skôr // .
@kaculiatko88 raz mozno poradim ja tebe :D
@lienkalienocka jasne veď od toho sme tu, aby sme si poradili a pomohli v niektorých veciach.
@kaculiatko88 kaculiatko, ty su junovka, my sa nejak pozname 🙂 26.6.2010 😀 tak sa opat stretavame 😉
@terezka1631
@chelonka
@oskvarkaa
baby , ja ssom zas pesimisticka...uz si teraz vecer mslim ze to je blbost... ☹ ach, no neostava mi nic ine len cakat.... 😕 rano som bola taka euforicka, ze aha , priznak !!! 😲 huraaa...to sa hadam neda ovladnut...ale mozno to bolo len z normal ovu, viem ze kamoska take cosi mala po ovu a bala sa ze co jej je...ja som ju ukludnovala, ze to je ok 😉
@lenka112 verim ze coskoro sa vam podari, ved ked sa tu tolke podporujeme, to sa musiiii 😀 😀 😀
@katussska24 hej presne myslela som z mojej svadby junovky 🙂 🙂 Tak držím palčeky nech sa podarí 🙂 🙂
@kaculiatko88 hej ja som tiez pozerala ze ta poznam 🙂 aj oskavrku z MS... tak sme sa posunuli o stranku dalej 😀
@katussska24 no tak to teda. Tu asi strávime najviac času. Len dúfam, že v tých krajších témach. Kedy ste sa začali snažiť o bábo?
@kaculiatko88 m len teraz, teda 2 mesiace co si nedavame pozor, ale ten prvy mesiac sme spolu ani cez plodne dni neboli. a teraz druhy zas bol manzel chory...takze...neviem. 😅
@katussska24 ta raz sa to podarí určite ... len sa netreba snažiť príliš ...
@kaculiatko88 praveze u nas je paradox 🙂 mam pocit akoby b sme sa ani nesnazili 😅 😝
@kaculiatko88
treba sa snažiť tak akurat
chelonka dakujem no ja sa akosi sledujem ale neviem si tie plodne dni tak vypocitat...ratala som si to akurat cez tie kalkulacky plodnych dni tak sa preto nespolieham vyslo mi ze 5plod dni to je nejak malo podla mna este ked z toho priatela maka 12tky a ma aj nocne tak je k.o 🙂) uvidime mozno tento mesiac to vyslo ale nejak nemam nejake teke pocity :(
@chelonka
chelonka dakujem no ja sa akosi sledujem ale neviem si tie plodne dni tak vypocitat...ratala som si to akurat cez tie kalkulacky plodnych dni tak sa preto nespolieham vyslo mi ze 5plod dni to je nejak malo podla mna este ked z toho priatela maka 12tky a ma aj nocne tak je k.o ) uvidime mozno tento mesiac to vyslo ale nejak nemam nejake teke pocity :(
@tannia87
no teraz čo ti napíšem ta asi nepoteší, tých 5 dní čo ti vyslo v tých kalendároch tak to nie celých 5 dní budeš mať ovuláciu a budeš plodná.
Tie dni znamenaju že niekedy v tedy by si mala ovulovať. Plodna budeš tak max. 1 - 2 dni, ale nevešaj nad tým hlavu. Hlavne sa nauč sledovať poriadne svoje telo aby si si vedela odpozorovať ked budeš mať tu ovulaciu a najideálnejšie mať v tedy sexík s drahým. Ale aj keby to nebolo možné tak ako píšeš ty, koli vela práce, tak ked ti plodenie nevyjde presne na ten den nevadí. Je vhodné, ak sa ti potvrdilo, že medzi tými piatimi dňami ovuláciu aj skutočne máš tak máť sexík, od toho prvého dna ako ti vyšiel sexík každý druhý deň. Tým by si si mohla zabepečiť oplodnenie aj keď sa z drahým netrafíte presne do dna ovulácie, pretože niektoré spermijie - vačsinou s chromozónom dievčatka vedia prežiť v žene aj dva dni a niektoré aj tri!!!! Takže nelám hlavu.
A snažte si v tom obdobý ovuky násť s drahým aspon pár minutiek na seba 😀
A ešte jedna vec, keď už detátko budete robiť, možno by stálo za pokus dať si po sexe nožky hore a vydržať tak aspon 15 min a potom ešte dobru 1/2 až hodinu po sexe sa nesprchovať - toto mám od lekára!
@chelonka ano aj mne lekar hovoril obden ze je naj koli spermiam tak sme sa snazili no potom 5 dni pauza koli praci priatelovej teraz mam dostat v nedleu mrchu tak este skusime uvidime....a tie nohy hore to som uz pocula tak vyskusam a sprchpvat na nesprchujem to aj mne lekar radil 🙂 tak dakujem krasne za rady si zlata ak ani tento mesiac nic zacnem sa riadne naozaj sledovat mne leka rpovedal ze aj ak sa do pol roka nedari neda sa s tym este nic robit tak este som zatial optimista 🙂
no vidíš to že na tých veciach bude čosi pravdy ked sa na tom zhoduju aj lekári 😀
jasné ked sa teraz nezadarí tak neva pokračuje sa dalej.
my sme sa teraz s mm prvý krát snažili tak úplne aktívne ja mám dosť tiež tak ako ty teda ja 19 - 20 tak uvidíme.
Bo tiež mám všetky symptómy tehu, mala som také jemné špinenie - malo by to byť uhniezdenie, potom krče v podbrušku mávam, od včera aj citlivejsie pria a od toho špinenia sa mi aj zvačšili takže pravdepodobne je to, ale tento prvý mesiac je najzradnejší a uhniezdenie sa nemusí podariť a mrcha ešte furt može prísť toho 19. tak sa ani neteším ešte a ani test som si nerobila, čo ma už kamoška zmotávala, bo jej už skor ukázal test 2 čiarky. Ale ma aj upozornila presne na to že s tým uhniezdovaním bývaju problemy.
@kata13 ano po dvoch tyzdnoch mi prislo zo socialky vyjadrenie a este ked som to vybavovala,vravela,ze ak mi nic nepride mam si tam zavolat ,alebo prist
@kaculiatko88 ja viem a aj ked priatel zarba pekne,tak nemame spolocnu kasu a kedze si to platim zo svojho,tak z rodicovskeho po zaplateni uctov mi vela nezostava :D ,ale tak snad aj toto postaci
@chelonka no ta drzim vsetky palceky ja spinenie som si tiez vsimla ale prsia nic ato ich mam citlive dost neviem ci to je rpavidlo ale mna zas krize pobolievaju.minuly mesiac som minula asi 6 testov teraz ani jeden mam kupeny clearblue ale ten az ked sa mrcha nedostavi tak este tyzden vydrzim a uvidi sa a asi budeme musiet viac snazit potom 🙂)
no ja som tu o tom citala uz toho kopu ale kazda ma skusensot s inym ja mam pripraveny ten clearblue nan som nepocula este negativum ja sice drahsi cca 9€ ale doteraz som si robila ja len tie lacne kde oli 2ks v baleni to len preventivne minuly mesiac teraz na to kaslem nemyslim an to az tak clearblue pride na rad ked nepride mrcha 🙂 😉
@yasmin0001 maspravdu,ak by sme to mali brat na podmienky,tie nebudu nikdy dost idealne,,,acakat?a naco? potom sa nebude darit a moze byt neskoro,,

@zasha co 4 vkuse si brala? som nejak mimo 🙂