Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@natalinda88 a kolko dnovy mas cyklus?
@monika2712 tak ti ostava to, co mne... nechat si pohar s vodou pri posteli 🙂
@monika2712 po kyrete som mala 3 cykly a to 31, 32 a naposledy 33 dňový :/ no tento mesiac som začala s BT a podľa nej by som mala dostať už okolo 29 DC....ak by bola teda LF 14 dní..... takže vôbec neviem, či sa môžem podľa toho riadiť alebo sa mám riadiť podľa tých predošlých cyklov.... :/
čo by si poradila ?
@asemilka no ja sa vacsinou napijem z umyvadla ked uz idem na wcko.. ale dneska si dam asi k posteli nejake piskoty alebo daco, nech nemusim v noci liest dole do kuchyne.
baby tak to mne sa este nestalo aby som vstala s postele v noci ze sa idem napit.. (este tak niekedy rano na suchoty este v studenskych casoch ) ....dokonca ani na vecko nechodim zasadne v noci tak som zvedava co ma caka v tehu lebo svagrina mi vrvaela ze ona chodila aj dva krat za noc..
@natalinda88 jaaj nuz tak to netusim, lebo ja som tiez mala vsetky cykly od kyretu ine, ale LT som mala najviac 14-15 dni..takze ta je celkom smerodatna.. cyklus som mavala od 24 do 28 dni. tazko povedat aky budes mat zrovna tento cyklus.. pockaj este tak dva dni a potom skus pripadne testnut.. nejaky dusik by uz pripadne 28dc mohol byt, zalezi aj kedy bola ovulka.
@oskvarka no tak to je uplne normalne, ja chodim dva krat za noc urcite.. pred tehu som chodievala tak raz,zalezi aj kolko vypijem vecer, aj s muzom vzdy sa nejak tak zobudime jeden druheho a idem na wcko.. bud mas dobry mechur alebo malo pijes 😀
@monika2712 http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015
kukni grafík, takto mi vyznačil ovulku na FF...
takže LF sa zvyčajne nemení ? lenže ja to vlastne nemám odsledované, takže ani len netuším akú dĺžku mám ja....
myslím, že víkend bude rozhodujúci....
@monika2712 no malo pijem to je jasne ci mam dobry mechur to neviem... ale tak dakedy mi treba ale taka ospata sa proste nevykotulam s postele kym to naozaj nieje akutne... a to sa mi stalo tak mozno raz za rok...
@oskvarka no tak ja zas neviem spat s plnym mechurom. a dost vela pijem.. denne dam tych 2.5-3litre tekutin.
@natalinda88 no LF byva zvacsa tych 14-15 dni.. je mozne ze ju mas dlhsiu vzhladom k tej dlzke cyklu.. no nic, uvidis, ale 28dc budes 13dpo, co by teoreticky mamatest mohol zachytiti uz nejakeho ducha.
@monika2712 ja sa snazim uz vypit aspon 2 ale teda beriem to skorej ako povinnost nieze by som bola smedna niekedy som fungovala cely den na 3 decoch caju... ale muz mi zrusil tento system a leje do mna vodu ako moze a aj v praci som sa naucila 3 pol litrove caje vypit za sichtu tak mi to uz celkom ide...
@monika2712 diki moc 🙂
budem múdrejšia cez víkend....a možno aj mrcha dorazí, no keby nedorazila bolo by najlepšie... 🙂
a ak len predsa, tak aspoň viem, že ovulujem... 🙂
@oskvarka no je to dolezite, ja dam vzdy v praci aspon jednu flasu 1.5 rajca, plus nejake caje, dzusy sem tam, a vecer doma pokracujem s vodou, cajami.. to cikanie ma nebavi, hlavne v praci, mame daleko wcko, tak vzdy drzim kolko sa da a az potom idem. 😀
@natalinda88 no tak drzim palce.. uvidis, myslim ze tak v nedelu uz budes mat jasno.. bud pozitivny test alebo priznaky na mrchu 😉
@anastacia242 presne ako nas 🙂 a ten chlapcek na navsteve papal piskot a pes za nim behal a ujedal mu z neho 🙂 ale nehryzol ho, len sa snazil si umaskrtit 🙂
@monika2712 diki moc 🙂
už sa môj verdikt blíži..... víkend rozhodne.... buď- alebo.... 🙂
baby to ja mam stale aj mimo tehotenstva - caste cikanie...aj v noci (drahy si robi srandu, ze budem v patdesiatke nacievkovana), v noci sa budim na pitie, nasledne cikanie a na to, ze potrebujem pouzit labelo na pery 😀 Okrem toho otvaram okno, zatvaram okno...cez den obliekam sveter, vyzliekam sveter...
O tom pojedani ani nehovorim...
Moja mama toto ma tiez, no ona je v prechode 😀
Takze mne sa hormony buria zrejme cely cyklus 😅
@jasin moja troska zle je to vidno, v podstate to ale vyzera OK, len ten pokles asi tych 36.1 co spominas je trocha divny.
@anastacia242 tak si 5 dni predomnou 🙂
@monika2712 spominala si, ze pijes zeleny caj. Davas si ho aj ked si tehotna?
@monika2712 ten graf mam aj v albume tam je ho lepsie vidno.. myslis ze je to znamena nieco zle ked to az tak spadlo?
@katie1 v podstate hej, len mi teraz menej chuti, tak si davam ovocne..ale myslim ze zeleny caj sa moze..
@jasin nemalo by to byt nic zle, len je to trochu zvlastne.. ale moze byt ze to proste suviselo s ovulkou, posledni den nizkej teploty sa pocita ako den kedy prebehla ovulacia.. otazne je ci je to tak aj u teba.
@monika2712 uvidime, ja mam od kyretu, a hlavne od mrchy stale strach , depky ci bude vsetko v poriadku 😔 ale snad su to len pocity..
@jasin neboj sa, nie je dovod aby bolo nieco v neporiadku, pokial nemas nejake divne spinenia, bolesti, tak je vsetko OK, nepravidelnost je uplne normalna.. ale odporucam ti ak si chces viest tie grafy, tak dolezita je hodina merania, mala by byt kazdy den rovnaka a taktiez ak nejaky den vynechas, tak zrovna v okoli ovulky to moze sposobit nejasnosti.
@monika2712 meriam v tu istu hodinu max. + - 10minut, a niektore dni sa merat neda 🙄 ..ved uvidime kedy dorazi potom mrcha a co povie dr na kontrole..
@cicimon dakujem tak zeleny caj s mierou tak ako aj kava a podobne, kavu nepijem a zeleny som mala tusim len jeden za ten tyzden co viem ze som tehu.

@monika2712 no zatiaľ tam nádej ešte stále je, ale uvidíme ako sa pohne teplota v najbližších dňoch..... 😕
neviem kedy by bolo vhodné testovať, ak to teda bude treba, no nemám doma mamatest...
ale aj tak ja také šťastie mať nebudem.... :/ a určite tá mrchaňa dorazí... :/
už sa začínam cítiť na prd.. :/