icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
20. jan 2012

@nikol.l dakujem, uz sa tesim ako prespim cely vikend 😉

p247
20. jan 2012

@ktore taaak zatial v ziadnom 😖 alebo mozno v prvych dnoch len o tom neviem uz velmi by sme chceli.

nikol.l
20. jan 2012

@monika2712 jasne relax je naj 😉

katie1
20. jan 2012

Tak ja som dnes o 14.30h prchala z prace a doma bum...voda zo mna isla... Dala som si cierne uhlie, probiotikum, zazvorovy caj...dufam, ze to prejde... Zeby mi cina na obed nesadla? Bohvie 😒
Tak som schulena v klbku a je mi takto dobre.
@nufacikmi @monika2712 @nikol.l baby, moj by tolko bez sexu nevydrzal, vyargumentuje mi to tym, ze maternica je daleko a tehotenstvo nie je choroba. Citala som o tom vela...vraj by to nemalo vadit babu, no neviem...ale urcite to nabuduce znizim aspon na kazdy treti den...ten moj chlap by sa furt po mne liepal.
@zasha ja som byvala uplne na zaciatku Petrzalky (cast dvory, ako je TPD) a vyhovovalo mi to. Velmi dobre sa tam vencil pes, zacinala som od ramena a sla som az ku Drazdiaku... Pri Drazdiaku je super, to verim 😉
@monika2712 do Alfy som chodila moje roky mládi na diskoteky 😎

rysauka
20. jan 2012

Ahojte baby, dnes príde moj mm po týždňovke domov a mne sa začínajú plodné dni 😀 , ale čo je zlé že na obydvoch sa niečo lepí, mňa začínajú bolieť mandle a na mm ide asi chrípka, inak baby čo myslíte keď niekto berie antibotiká mal by si dať pauzu od snaženia???

monika2712
20. jan 2012

@rysauka ano, ked beriete antibiotika tak by sa nemalo snazit, u chlapa je potom problem v spermiach, a u zeny neviem, ale asi tiez to nie je vhodne.

anastacia242
20. jan 2012

@oskvarka no bodaj by tehu 😀 ale uz minulý cyklus mi tak začínala mrcha + bolesť v prsiach, ale teraz prsia necítim zatial, len krize a podbrusko rano....

anastacia242
20. jan 2012

@rysauka no tiez by som radsej nesnazilkovala, ked beriete antibiotika...uz som ti chcela napisat,ze telo na telo je najleppším liekom 😀 , ale ked ste na liekoch radsej dajte pozor 😉

anastacia242
20. jan 2012

@monika2712 ahoj, tak ty oddychuj....neboj, nemysli na to najhorsie.....fazulka je určite ok... 😉

monika2712
20. jan 2012

@anastacia242 hej hej oddychujem, brusko pobolieva, tak sa musim setrit..

zasha
20. jan 2012

ahojte, no som 12DC, mam doma zasobu testov, tak reku skusim na ovulku a toto vyzera ze je, nie? staci ze sme vcera snazilkovali, alebo treba aj aj dnes? co myslite? lebo viem, ze spermie ziju isty cas, tak ked sa na miesto urcenia pred 24hod dostali tak by tam uz mali robit svoju robotku, nie? 😀 😀
@rysauka ja by som tiez nesnazila s atb nie je sranda, je to svinstvo, nicia setko zive ...
@katie1 si mozeme dat métu, ze ked budeme bruskate, tak sa stretneme s brusiatkami 🙂 ved nebyvame tak daleko... aj ostatne baby...

anastacia242
20. jan 2012

@zasha tak dnes este nie nemusite, ale zajtra aspon by ste este mohli ...naistotu... 😉 ved spermie preziju aj 3dni, ale tak zalezi u kazdeho individualne...ale tak ak mate chut, mozte aj dnes, aj zajta,.... 😀 😀

zasha
20. jan 2012

@anastacia242 istota je istota, ze? joj my nie sme z tych co vcera, dnes aj zajtra... 😅

anastacia242
20. jan 2012

@zasha tak vcera a zajtra mozte aj ráno 😀 tak radsej nech sa uchytí... 😅

asemilka
20. jan 2012

caute... ja som vcera vecer bola na potulkach v meste 😀 a dnes som sa len nedavno vratila z roboty... bolo tam toho dnes dost.. a varim veceru... 🙂 co mate noveho?

nikol.l
20. jan 2012

@katie1 jejda tak to nech sa čím skor dáš do poriadku to je nepríjemné...mne to príde trošku sebecké z jeho strany, ale keď píšeš , že je taký sexuchtivý tak to teda budeš mať čo robiť 😀 By si ho mala pomali pripravovať xixi

katie1
20. jan 2012

@nikol.l no uz mi je dobre, preslo ma to 🙂 Nieco z toho zabralo...a o dve hodiny som uz veceru jedla 😀
Juj, zle som to asi podala, on mi to sice vyargumentuje takto na rovinu, lebo je to velmi priamy clovek...ale musim uznat, ze to dokaze fakt vsetko velmi schopne rozanalyzovat. Vie jak na mna...vzdy to vedel...proste ma vzdy nejak dostane 😀 Ale uz ho pomalicky pripravujem 😉

katie1
20. jan 2012

@zasha ja si myslim, ze staci v pohode ked po sebe skocite az zajtra 🙂

nikol.l
20. jan 2012

@katie1 no tak to ti teda rýchlo prešlo, hlavne že si ok 😉 tak jasné ja jednám tiež vždy na rovinu či sa to niekomu páči , alebo nie...tak chlapy sú v tom čo chcú dosiahnúť vždy veľmi šikovný 😀

katie1
20. jan 2012

@nikol.l no normalne nechapem ako to takto docela rychlo mohlo prejst...asi ten obed potreboval ist von alebo co 😀

minusko
20. jan 2012

Veľa ste tu od obeda nepopísali 🙂 Ale aspoň mám všetko prečítané. Prajem vám babenky moje dobru nocku a pekný víkend 🙂

oskvarka
21. jan 2012

@anastacia242 no tie krize to tu strasne vela bab pise to nie ako ja mna len trochu prehana (to tu este nik nepisal :D) inak ja dnes 30 DC a mrcha nikde ale uz mi pisala jedna holka ze tiez bola v piatok u dr. ze mrcha meska test negativny a bolesti brucha mierne a trochu ju tiez prehana a ze vraj ziadne tehu len brusna chripka...
mne dokonca od stredy presly mrcha priznaky vtedy som ich mala odvtedy nemam ani take mrcha krce ani bolave prsia ani nic :D...
mna ubyja najviac ta nevedomost :( ze neviem co sa deje teda ze ci ano alebo nie... ja dokonca este aj kaslem trochu a trochu ma boli hrdlo celu noc som nemohla spat co som sa strachovala ze by moj zdravotny stav mohol pripadnemu drobcekovi ak tam nebodaj je... co myslit moze taky kasel skodit??.. alebo len nejaka pripadna teplota inak nie ??

nikol.l
21. jan 2012

@katie1 tak občas je to tak , že ak obedík nesadne tak musí ísť von a potom je to už ok 😉

oskvarka
21. jan 2012

no baby tak zmena... mrcha dorazila pred dvoma minutami... :( .. ale ku podivu az tak ma to nezlozilo.... aspon som pokojnejsia ze uz viem na com som... tak sa drzte idem konecne cosi varit na obed ..🙂 drzte sa

katie1
21. jan 2012

@oskvarka 😒 mrcha hnusna! Skoda. No ale je pravda, ze ked uz ma prist, tak nech radsej pride akoby by meskala...

katie1
21. jan 2012

@oskvarka a co ides varit? Ja som urobila mliecnu sosovicovu na kyslo a akurat sa k tomu pecie smotanovy kysnuty posuch. Neviem sa uz dockat 😅

katie1
21. jan 2012

Baby, takto prave odpociva moja psacia ochechulka 🙂

anastacia242
21. jan 2012

@oskvarka no tie krize len asi posledne 2 cykly citim, predtym len prsia ma boleli...tak uvidime....tak este pockaj aspon do 33 DC a ked nedorazi mrcha urob znova test, ale dr.vravia ze do 35dc je to v norme niekedy, takze az ked tak potom zajdi k lekarovi...ja som bola tiez minuly tyzden taka nachladena aj teplotu som mala, a davala som si paralen, celaskon, to by nemalo uskodit aj ked je zena tehu - v počiatku tehu 😉 ale inak aj zazvor, cerstvy som si zalievala ako caj, s citronom a medom...je to dobré a účinné..neškodné.. 🙂

anastacia242
21. jan 2012

@katie1 joooj babatko 😀

anastacia242
21. jan 2012

@oskvarka jaaaj az teraz citam,ze uz mrcha dorazila, tak uz je to ok....uz je predchadzajuca sprava neplatná 😀