Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Caute koceny,
kde ste vsetky cely vikend? Ja ze zase nebudem stihat citat. Ja som cez vikend vacsinou upratovala a oddychovala a zajtra zase pracovat! Ale tie vikendy ubiehaju...
Vsimla som si, ze ste sa tu bavili o sukromnej skupine. Ja by som bola za. Pochybujem, ze sa sem pridaju este nejake nove snazilky, tie uz su v temach ako zaciname v roku 2012. Chodili by sme tam vsetky snazilky aj tehulky a mali by sme istotu, ze nas necita nikto "cudzi". Tuto temu by mohli potom aj zamknut.
@monika2712 achoj no mailik som videla...pekne, pekne. uz nejdem na nivy 😠
akurat si idem varit na zajtra 😒 tato priprava mi uz teraz vadi....nesce sa mi....muzovi puding a mne brokolicu a cviklovy salat...aaaaaa.....som dopadla 😝
@yasmin0001 veru taka sukromna skupina by bola bezpecnejsia. to by som aj castejsie zavitala 😉
@monika2712 monci uz ti je lepsie?
@katussska24 jej kati a aky cviklovy salat? normalne si mi spravila chut, len nemam cviklu. uz viem co si zajtra kupim. ja som dnes robila zeleninove lasagne a boli super ! este ostala jedna cela miska na zajtra, asi na obed alebo veceru..
dnes sme mali veselo, nesla nam elina, az okolo obeda sa nam ju podarilo spojazdnit, zistili sme ze mame niekde problem s isticmi, tak to budeme asi riesit s developerom, lebo nam moze hrozit ze nam tu nieco zblkne.. tak sa tesim, este ze sa nic nestalo, len sme troska mrzli nad ranom.
@ktore ahojky, no da sa, prsia OK, brusko citim sem tam, zle mi nie je, uvidim ako budu dalsie dni 😉
@monika2712 som rada monci si ma vyplasila.mala si velke krce?
@monika2712 kupis cviklu, uvaris, osupes, nastruhas, k tomu konzervu mrkva hrasok, 4 ster.uhorky a ochutis-korenie, sol, oliv.olej a posypes bud nizkotuc.tvrdym syrom alebo varenym vajickom.
ale akurat som sa vratila z kuchyne...lebo zas...je dusno...ach jaj. to sa neda takto...proste to chce uz ist do domu 😖 asi si budem varit zajtra rano, snad stihnem a nebudem cela ruzova od cvikly 😒
akurat premyslam ze ten detox program si jemne usposobim -vlastne tam aj pisu, ze sa moze, ale najlepsie vysledky dosiahnes striktnym dodrziavanim...uvidime
@ktore dnes trocha lepsie ako ten prvy, aj maternica skorej prestala boliet, dala som si hned magnezko.. dnes som o tom co to pocitala, a odporuca sa dat si to magnezko tesne pred spanim. malo by to pomoct.. tak to dnes skusim, lebo ja som si to magnezko davala hocikedy cez den.
@katussska24 moja a ako pokracujete s domom vlastne? si dlho nic nepisala.. zajtra budem online, tak popiseme, inak budem mat taky volnejsi tyzden, a drahy zacina zase anglinu, tak ked bude cas mozme dat stretko.
@monika2712 mas aj ip... 😒
s domom to stoji...kvoli vsetkym veciam co sa stali ☹ ale zohnali sme partiu na sadrokarton, takze koncom febr ideme robit sami. snad to pojde....potom dakedy kachle a malovka....parkety si davame sami, to je klik system...ked to bude v tomto stave celkom dobre. rychlo kupime wc, umyvadlo...kachlicky a sprch.kut bude fungovat chvilku bez zasteny. len neviem co s kuchynou...lebo na nu mat nebudeme 😠 mozno poziaciame od niekoho, len nemam takeho bohateho znameho, enchcem ist cez cetelem a pod.
akonahle budeme mat toto, byvame...utekame 😅
caute babule. ja som vas v poslednej dobe trosku zanedbavala... ale vecer byvam taka unavena, ze padam do postele unavou... a skoro rano buntosim 😀 som zvedava, ako sa mi bude zajtra vstavat... 😀 ozaj, zajtra ideme s veducou za sefkou... oznamit jej moju novinku... ze som tehu.. tak som zvedava uz teraz na tu debatu 😉 😀
@katie1 ahaaa, takze to len vyzera ze v perine 😀 nasmu len sem tam dovolime, ked je okupany, alebo viem ze budem menit obliecky 😀 tiez to nejak nemusim, ma svoj peliesok, ale mm ho lutuje a sem tam ho da hore, potajme, ja uz len podla chlpkov viem ze AHA 😠 ja zistim vsetko 😀
to mas dobre s tymi jaslickami, tie su na sidlisku, ci v meste?
Ahojte,ani ja nemam nic proti sukromnej teme,len mi prosim dajte vediet a nieze na mna zabudnete :D
@yasmin0001 @katussska24 baby ja som za sukromku vsetkymi desiatimi...
@zasha no u nas je to naopak - ja by som so psom chcela spat v posteli, ale drahy nechce kvoli chlpom. Ale tak ma vedla nas kreslo...takze nie je daleko. Len ja som bola kedysi zvyknuta sa so psom celu noc objimat a macku mat nad hlavou, takze ja som zvyknuta na zverinec 😅
A jaslicky su v Petrzalke za Alfou, na Fedinke.
tu sa chysta sukromka? to mam za to, ze spim... a necitam vas 😠 🙂 tak potom na mna nezabudnite 🙂
@asemilka
@ktore
ja som si vytlacila taky kalendar ze co treba v ktorom tyzdni, ale je to individualne, zalezi aj od lekara, mne tam pise ze v 5tt by som mala mat prve sono, a v 7tt krv.. kedze na sono idem az koncom 6tt, tak krv mi bude brat asi tiez neskor, predpokladam ze ked bude srdiecko, ale mozno aspon na hcg ma posle v pondelok ten dalsi..
@monika2712 ja som myslela ci tak preventivne ti neda,ale zalezi od lekara suoer ked magnezko pomaha ..no ten tvaj Jozinko musi byt podareny 😀
@yasmin0001 sukromka je dobra vec... 🙂
@marcovka1 myslim ze mi neda ani preventivne.. mala som z nej pocit ze taketo veci velmi neodporuca pokial na to nie je vyslovene dovod.. keby som spinila, tak je to o inom, ale ja nic. no Jozo je dilino, dnes v tych perinach bol taky podareny, som z neho nemohla, normalne zachvat smiechu, vyzeral akoby ho tam niekto prikryl paplonom 😀
Super, vidim, ze nie su ziadne hlasy proti sukromke. Je tu niekto kto by sa na to podujal a kto vie ako to funguje? Ja som este sukromku nezakladala...
@monika2712 ahojko merala som si tlak lebo mi vcera prislo zle.vcera som este mala poobede celkom dobry ale dnes rano som mala uz 146/96 a tep 112 a to som len postele urobila.idem na urad prace tak som asi rozrusena preto mam zvyseny.ale viem ze tehotne mavaju skvor nizky tlak.ani kavu chvalabohu nepijem.
@ktore ahoj, ja nemam tlakomer, ale pre zmenu som dneska vobec nespala. nemala som sice krce, magnezko pred spanim zabralo, ale nevedela som zaspat, sa cudujem ze vyzeram vcelku k svetu dnes rano, predpokladam ale ze poobede to na mna pride a budem v kome 😀

@linuska1 no sak to ty uz ale budes mat urcite. ja nie, ale chcem aspon vediet ze je tam fazulka..