icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

activia
23. jan 2012

@ktore ahoj daj pozor na tlak, ja som mala tiez taky vysoky, tyzden som lezala v nemocke.....nasadili mi 3krat za den magnezium+jednu tabletu magnezit na noc ....ten spodny je v tehu dolezity,nemal by prekrocit 90 ...tak mi povedali ....

asemilka
23. jan 2012

bre ranko sa praje 🙂 pondelok... mne sa tak nic nechce... akurat ist domov uz 😀

monika2712
23. jan 2012

@asemilka ahojky, nam uz hodinu nejde internet v robote tak nemozme nic robit 🙂 dnes som spala asi 3 hodiny v noci a som celkom Ok nechapem, nezyvam ani nic, ale nevedela som vobec spat, nastastie ziadne krce dneska. uz sa neviem dockat kontroly v piatok, dufam ze uvidim fazulku 😉

nufacikmi
23. jan 2012

@oskvarka takže mrcha predsa len prišla 😒

asemilka
23. jan 2012

@monika2712 jasne, ze uvidis 🙂 ja som tiez v noci nespala najlepsie... stale som sa budila na ten vietor vonku..

dajaja
23. jan 2012

ahojte baby. ja uz mam dnes za sebou navstevu u gynekologicky. zobrali mi 4 ampulky krvi, potom nasledoval vyter, palpacne vysetrenie maternice a ultrazvuk. babetko uz kyva rucickami, kope nozickami, pekne to bolo vidiet 🙂 aj knizku som uz dostala. buduci tyzden mam prist na dalsi utz, lebo treba urobit nejake merania a dnes na to bolo este skoro.

katie1
23. jan 2012

Baby toto bola otrasna noc...ja som sa hodinu zvijala na bolest noh...nakoniec som si musela dat paralen, prechadzala som sa po byte, poskackala na bosu lopte, urobila som si telpe kakao a zaspala som nakoniec nastastie.
@yasmin0001 nova sukromka sa robi: Forum - Sukromne skupiny (a uplne dole je tlacitko).

monika2712
23. jan 2012

@asemilka no tiez vinim ten vetrisko, strasne to hucalo..

dajaja
23. jan 2012

hneva ma, ze som si zabudla fotku vypytat. doki ju aj spravila a zalozila ju do karty. myslela som si, ze mi ju sestricka potom da, ale zabudlo sa na to 😒

activia
23. jan 2012

@katie1 a co sa to dialo? klby ta boleli?

dajaja
23. jan 2012

@katie1 mna takto bolia nohy, ked som velmi unavena. mala si nejaku turu za sebou alebo ta tie nohy rozboleli len tak?

asemilka
23. jan 2012

@monika2712 moj manzel mi na to povedal... aspon sa mas na co vyhovorit 😀

minusko
23. jan 2012

Ahojte babulky,tak ja teraz rozmýšľam nad tou súkromnou témou pre nás snažilky a tehulky a chcem sa opýtať aký dáme názov tejto našej téme. Ja ju rada založím ak dovolíte a aby som nezabudla pridať niekoho tak mi sem dajte páči sa mi.

katie1
23. jan 2012

@activia @dajaja
nie neboli sme na ture tento vikend... Na tury som ale zvyknuta, chodievame casto so psom...
Boleli ma stehna, ale zo zadnej strany. Takto velmi ma boleli nohy naposledy ked som mala 12 rokov, v obdobi rastu.
A zas ma boli brucho, vajecniky a krize...uz mam normalne obavy co to moze byt 😒

minusko
23. jan 2012

Zabudla som niekoho?
asemilka , dajaja, monika2712, katie1, nufacikmi, ktore, zasha, yasmin0001, marcovka1, esmemia, katussska24, linuska1, oskvarka, activia, rysauka, jasin, blackwan75, nikol.l, anastacia242, orchis a ja

monika2712
23. jan 2012

@minusko nikto dalsi ma nenapada.. tak ju teda zalos ty pls. a nazov. ja neviem.. neponechame ten isty? alebo dame snazilky a tehulky 2011?

monika2712
23. jan 2012

@minusko este z davnejsie je tam @minerwa a @fliacik

activia
23. jan 2012

@katie1 zas ta boli podbrusko aj krize? ja mam iba take pichnutia vo vajecnikoch ale iba tak 2-3krat, dnes 17DC tak asi dozvuky ovulky....
....a tie nohy.....hmmm co to moze byt

katie1
23. jan 2012

@activia neviem, ja uz mam obavy, ci nemam nejaky zapal ☹ Co myslite baby? Moze sa objavit zapal aj po prvej MS po potrate alebo ten sa objavuje skor pred prvou MS?

minusko
23. jan 2012

Tak naša nová téma je na svete. Má názov snažilky a tehulky 2011 🙂

activia
23. jan 2012

@minusko jej hura dakujeme

minusko
23. jan 2012

@activia 😀

katie1
23. jan 2012

@minusko jeeej, sikovnica 😉

activia
23. jan 2012

@katie1 keby si mala zapal, mala by si isto aj horucku........ja som mala bolest noh za posledny pol rok asi 2krat tak, ze som sa na tu bolest zobudila a musela som sa posadit a masirovat si ich aby som sa nezblaznila....potom som vzdy nejako od unavy zaspala.....neviem co to je, nejako som po tom nepatrala, na druhy den rano ma uz nic nebolelo

oskvarka
23. jan 2012

@nufacikmi no zial...
a co vy aky bol vylet som myslela na vas.. u nas bolo krasne len tak v sovotu do druhej to bola nadhera slniecko svietilo sme sa boli z muzom prejst vonku...

inak prave som sa vratila zo socialnej to je des ten rozmoceny sneh skoro som sa utopila po ceste...tak uz som odhlasena a prihlasena mozeme pokracovat v snazeni...
nehovoriac o tom snehu rano sme sa zasprajcli na kolajach 😒 skoro som zinfarktovala.... ani dopredu ani dozadu ... potom sme to nejako vycuvali.. ja som cuvala drahy tlacil... a isiel domou po lopatu a motiku.. hodinu sme odkopavali ten prechod aby sme tade presli a potom sme este museli tlacit suseda dokopca.. som cela premocena a vystresovana total....

oskvarka
23. jan 2012

@monika2712 co takto nieco zlozitejsie pridane k tomuto nazvu .. napr "po lete 2011 sme zacali a niektorym sa to uz aj podarilo a mi ostatny sme v poradi... 😉 "

oskvarka
23. jan 2012

@monika2712 co takto nieco zlozitejsie pridane k tomuto nazvu .. napr "po lete 2011 sme zacali a niektorym sa to uz aj podarilo a mi ostatny sme v poradi... 😉 "

activia
23. jan 2012

@oskvarka u nas tiez vcera totalna clapkanica a dnes to do rana zamrzlo ...cele kopy pred garazou ani som sa z nej nevedela dostat 😕

fliacik
23. jan 2012

@minusko @monika2712 Ahoj, ahoj, dufam, ze ste na mna nezabudli, ja som stale s Vami, dokonca niekolkokrat za den 🙂 A rada by som zostala aj nadalej a tesila sa spolu s Vami...

nufacikmi
23. jan 2012

@oskvarka výlet bol super, pekné počasie, príroda a veeeeeľa snehu... ani domov sa nám nechcelo ísť 😀 fúha, dobré infarktové stavy hneď z rána 😒 sobotu mi ani zle nebolo, ako keby som ani tehu nebolo, no nedeľu mi to drobec vynahradil priam dvojnásobne... vo vlaku prišiel manžel s tým, že už by sme mali vybrať mená pre malé, no mali sme len taký mini kalendár kde ani neboli všetky mená...pre chlapca už máme favorita, no pre dievčatko sme sa nevedeli dohodnúť, mužovi sa nič nepáči...

inak, minusko vytvorila súkromnú tému...

monika2712
23. jan 2012

Takze vsetky babky sup sem.. zaciname uz od dnes?