icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
26. sep 2011

@mimi1111 aj ti povedal dovod preco mate cakat?

esmemia
26. sep 2011

@dajaja no tak najblizsie ked miniem tento jeden co mi ostala budem chciet dalsi skusim pozriet v drogerke a kde to tam maju??

lenka112
26. sep 2011

@mimi1111 Aj ja čakám ešte jeden cyklus a až potom sa začíname snažilkovať 🙂

cicussa21
26. sep 2011

@esmemia aj v tescu som nejake videla..

janka9898
26. sep 2011

@genialna
@jankalac gratulujem novym tehulkam baby ste nakazili tymi testami 🙂 ja uz mam teda potvrdene tehu aj na sone a vsetko krv a tak ale mala som posledny testik doma z lekarne dr max dva boli v baleni tak mi jeden ostal ci som si ho teraz nespravila ja trubka ale tak este ani nebolo cele ruzove a uz na mna kukala ta druha ciarka

janka9898
26. sep 2011

@esmemia no v dmke maju na 100percent aj co su 2v baleni ale aj obycajny pepino test a maju ich tam kde su kondomi a lubriganty a leukoplasty atd tak tam ich maju🙂)

evitaa777
26. sep 2011

@lejduska nedalo mi to,tak som si isla kupit test s citlivostou 10 a po vyschnuti,zhruba do hodinky vyzeral takto,ale nadej tomu nedavam,neviem...co vy na to?

lejduska
26. sep 2011

@evitaa777 ved je tam duuuch 😉 ak dobre vidim, viem, ze sa nechces predcasne tesit ale podla mojich skromnych vypoctov budes mat dovod na radost..moj dnesny nevyzeral ani takto..moje nadeje zhasli, ale nesnazime sa nejak aktivne skor planujeme snazit sa..tak uvidime a ty sa drz a o niekolko dni si urob dalsi

dajaja
26. sep 2011

@esmemia presne ako ti napisala janka9898 testy maju pri kondomoch. Tak isto aj v Tescu su pri nich a tusim som videla aj v Kauflande pri vlozkach nejake lacne testiky za 1,40. Ja som si dnes nestihla kupit test, tak musim este pockat jeden den, aspon to bude presnejsie 🙂

evitaa777
26. sep 2011

@lejduska neviem,viem,ze je do hodinky este norma,urobim si este raz za nejake dva dni..dakujem za povzbudenie ;) prajem vela stastia a prijemneho snazenia 🙂 daj urcite vediet..drzim palceky 🙂

lejduska
26. sep 2011

@evitaa777 mozes sa potom pochvalit 😉 dakujem, dam ale isto to nebude nejak skoro..budem sa musiet este preliecit aby vse bolo v 100 percentnom poradku 🙂

dajaja
26. sep 2011

@evitaa777 tak ja tam jasne vidim druhu ciarku 🙂 Tiez som si pred 3 dnami robila takyto test s citlivostou 10, ale necakala som tak dlho na vysledok. Ked bol aj po 20 minutach negativny, tak som ho zahodila. Pri prvom tehu sa mi ciarky objavili hned ako sa papierik nasaval a hned boli obidve rovnako silne, tak som cakala, ze aj teraz to bude tak. No nabuduce budem trpezlivejsia 🙂

evitaa777
26. sep 2011

@dajaja jej dakujem,tiez pri prvom tehu som mala ciary jak keby som ich ja domalovala fixkou,tak uvidime...este vyskusam..mozno to tak byva,ze ked je test negativny,po dlhsom case,teda do 60minut, sa na nom objavi duch,ja sa vobec nevyznam... 🙂

dajaja
26. sep 2011

@ evitaa777 ani ja sa v tom az tak nevyznam. O par dni budes mudrejsia 🙂 Drzim palceky 🙂

janka9898
26. sep 2011

@evitaa777 je to tam urcite a to nezalezi ze po hodine je to jedno ono to tam je a hotovo musiii

esmemia
26. sep 2011

@evitaa777 dalsia tehulka aj ja vidim ducha ...gratulujem
@cicussa21
@janka9898
@dajaja dakujem tak pozriem a vyskusam aj taky :D...no dnes som o meskani povedala priatelovi,tak ocakavam,ze dostanem mrsku ....vzdy ked mu nieco prezradim a pozitivny test som mu chcela dat k meninkam,tak sa stane opak :D...no videl na mne,ze ma nieco trapi

evitaa777
26. sep 2011

@janka9898 zlata 😀 😀 este sa netesim,uvidime...ale dakujem

evitaa777
26. sep 2011

@esmemia dakujem,ale este radsej nie,az ked budu krasne ruzove,tomu uverim 🙂

esmemia
26. sep 2011

@evitaa777 😉

barbora21
26. sep 2011

No na znamost sa dava, ze od tohto piatku ideme na to .... a ja sa hrozne tesim.... a o mojom muzovi ani nehovorim 🙂 Bodaj by to vyslo nam ale aj vsetkym, co sa snazia... uz len preto, ze to chceme a poctivo a zodpovedne planujeme si to zasluzime 🙂

doory
26. sep 2011

@mimi1111 neskúšala si zmeniť dr? niekedy pomôže povedať že sa snažíš dlhšie ako v skutočnosti..najlepšie aspoň rok. U teba to už asi vie,kedže to ma riešiť,ale do budúcna..možno novému dr... oni totiž nás považujú za histerky a aspoň mne sa vyplatilo pridať si pár mesiacov 😉 hned bol prístup iný🙂 držím palce..

martinka15
26. sep 2011

Ahojte dievčatá🙂 Srdečne gratulujem novým a potencionálnym tehuľkám🙂 A veľmi sa modlím, aby som sa k Vám mohla pridať už čoskoro🙂 Tento víkend sme sa snažili, ako sa patrí....tak teraz už len budem čakať, či sa niečo podarilo alebo nie🙂

anastacia242
26. sep 2011

Juuuuj dievčence, ved ja pozeram ani nestiham citat, veelmi živá diskusia 🙂 🙂 super ako sa nevieme dočkať, len sa pousmievam nad tým, ako si usilovne každá robí baby testy 😀 😀 .... ja som robila to isté samé ovulacne testy, mikroskopik na ovulku, bazalna teplota a nakupene baby testy do zasob, ale po tej skusenosti uz to nechavam na nahodu 😉 😉 najlepšie je fakt asi sa až tak na to nesustredit 😅 (pochopila som, ze dve čiarky na teste ešte niesú vyhra, kedze sa nedu tie veci, ake sa dejú...-potraty)....
janka9898 GRATULUJEM, hlavne veľa zdravia 😅 😅

anastacia242
26. sep 2011

@blackswan75 aj ja verrííím 😅 😅 a neboj, snad o mesiac sa mrcha nedostavíí, držím palčeky

asemilka
26. sep 2011

caute babule 🙂 tak mrcha dorazila... neva, pokracujeme dalej 🙂 snazilkovanie nas celkom bavi 😉 😀

blackswan75
26. sep 2011

@barbora21 ahoj, aj ja mam mat ovulku cez vikendik, tak ak sa nam obom zadari, budeme mat rovnaky terminik 🙂)) drzim palcekyyyyy

blackswan75
26. sep 2011

@anastacia242 dakujeeem, no budeme pekne snazilkovat... mam doma podporu aj dcerok, moja 11 rocna ked som dostala mrchu plakala, ze sa tesila na braceka 🙂 😉 a ta mensia povedala "mami a to sa musite s ocinom parit? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nie su tie baby zlate???? 😀 😀 😀

barbora21
26. sep 2011

@asemilka Tomu hovorim pozitivny pristup 🙂

blackswan75
26. sep 2011

@asemilka to verim... to je prijemna cinnost 😉 😉 a muzi si to velmi cenia... vraj sex naplno je uplne iny ako taky napozor 😀

barbora21
26. sep 2011

@blackswan75 Jaaaj velmi by som si to priala, ale taktiez som pripravena, ze to mozno nebude...no nadej umiera posledna 🙂