Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@genialna
@jankalac gratulujem novym tehulkam baby ste nakazili tymi testami 🙂 ja uz mam teda potvrdene tehu aj na sone a vsetko krv a tak ale mala som posledny testik doma z lekarne dr max dva boli v baleni tak mi jeden ostal ci som si ho teraz nespravila ja trubka ale tak este ani nebolo cele ruzove a uz na mna kukala ta druha ciarka
@evitaa777 ved je tam duuuch 😉 ak dobre vidim, viem, ze sa nechces predcasne tesit ale podla mojich skromnych vypoctov budes mat dovod na radost..moj dnesny nevyzeral ani takto..moje nadeje zhasli, ale nesnazime sa nejak aktivne skor planujeme snazit sa..tak uvidime a ty sa drz a o niekolko dni si urob dalsi
@evitaa777 tak ja tam jasne vidim druhu ciarku 🙂 Tiez som si pred 3 dnami robila takyto test s citlivostou 10, ale necakala som tak dlho na vysledok. Ked bol aj po 20 minutach negativny, tak som ho zahodila. Pri prvom tehu sa mi ciarky objavili hned ako sa papierik nasaval a hned boli obidve rovnako silne, tak som cakala, ze aj teraz to bude tak. No nabuduce budem trpezlivejsia 🙂
@ evitaa777 ani ja sa v tom az tak nevyznam. O par dni budes mudrejsia 🙂 Drzim palceky 🙂
@evitaa777 dalsia tehulka aj ja vidim ducha ...gratulujem
@cicussa21
@janka9898
@dajaja dakujem tak pozriem a vyskusam aj taky :D...no dnes som o meskani povedala priatelovi,tak ocakavam,ze dostanem mrsku ....vzdy ked mu nieco prezradim a pozitivny test som mu chcela dat k meninkam,tak sa stane opak :D...no videl na mne,ze ma nieco trapi
No na znamost sa dava, ze od tohto piatku ideme na to .... a ja sa hrozne tesim.... a o mojom muzovi ani nehovorim 🙂 Bodaj by to vyslo nam ale aj vsetkym, co sa snazia... uz len preto, ze to chceme a poctivo a zodpovedne planujeme si to zasluzime 🙂
@mimi1111 neskúšala si zmeniť dr? niekedy pomôže povedať že sa snažíš dlhšie ako v skutočnosti..najlepšie aspoň rok. U teba to už asi vie,kedže to ma riešiť,ale do budúcna..možno novému dr... oni totiž nás považujú za histerky a aspoň mne sa vyplatilo pridať si pár mesiacov 😉 hned bol prístup iný🙂 držím palce..
Ahojte dievčatá🙂 Srdečne gratulujem novým a potencionálnym tehuľkám🙂 A veľmi sa modlím, aby som sa k Vám mohla pridať už čoskoro🙂 Tento víkend sme sa snažili, ako sa patrí....tak teraz už len budem čakať, či sa niečo podarilo alebo nie🙂
Juuuuj dievčence, ved ja pozeram ani nestiham citat, veelmi živá diskusia 🙂 🙂 super ako sa nevieme dočkať, len sa pousmievam nad tým, ako si usilovne každá robí baby testy 😀 😀 .... ja som robila to isté samé ovulacne testy, mikroskopik na ovulku, bazalna teplota a nakupene baby testy do zasob, ale po tej skusenosti uz to nechavam na nahodu 😉 😉 najlepšie je fakt asi sa až tak na to nesustredit 😅 (pochopila som, ze dve čiarky na teste ešte niesú vyhra, kedze sa nedu tie veci, ake sa dejú...-potraty)....
janka9898 GRATULUJEM, hlavne veľa zdravia 😅 😅
@blackswan75 aj ja verrííím 😅 😅 a neboj, snad o mesiac sa mrcha nedostavíí, držím palčeky
caute babule 🙂 tak mrcha dorazila... neva, pokracujeme dalej 🙂 snazilkovanie nas celkom bavi 😉 😀
@barbora21 ahoj, aj ja mam mat ovulku cez vikendik, tak ak sa nam obom zadari, budeme mat rovnaky terminik 🙂)) drzim palcekyyyyy
@anastacia242 dakujeeem, no budeme pekne snazilkovat... mam doma podporu aj dcerok, moja 11 rocna ked som dostala mrchu plakala, ze sa tesila na braceka 🙂 😉 a ta mensia povedala "mami a to sa musite s ocinom parit? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nie su tie baby zlate???? 😀 😀 😀
@asemilka to verim... to je prijemna cinnost 😉 😉 a muzi si to velmi cenia... vraj sex naplno je uplne iny ako taky napozor 😀
@blackswan75 Jaaaj velmi by som si to priala, ale taktiez som pripravena, ze to mozno nebude...no nadej umiera posledna 🙂

@mimi1111 aj ti povedal dovod preco mate cakat?